STUDIO KILLERS HURMAA UUDELLA SINGLELLÄ

Globaaliksi hitiksi kasvanut Jenny on kerännyt TikTokissa huimat 12 miljardia näyttökertaa

Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers on juuri julkaissut uuden singlen Underneath My Raincoat. Täydellinen pop-kappale nostattaa tunnelmaa energisellä otteellaan ja lempeällä sanomallaan. Single on nostettu julkaisupäivänään soittolistoille yli 20 eri maassa.

”Kappaleen teksti sai inspiraationsa, kun näimme kahden tytön tulevan ulos kaupasta kaatosateeseen. Toisella heistä oli sadetakki, jonka alle molemmat menivät sateelta suojaan. Heille tuli kaino hymy huulille. Se oli niin elokuvallinen hetki, ja ajattelimme, että nämä nuoret ansaitsevat laulun. Sadetakin jakaminen on voimakas ja suloinen teko. Se on myös loistava tapa osoittaa toiselle rakastavasi häntä, vaikka olisit liian ujo sanomaan sitä ääneen”, Studio Killers kommentoi.

Studio Killers nousi kansainväliseen suosioon, kun heidän vuonna 2013 julkaistu hittisingle Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship) meni viraaliksi videopalvelu TikTokissa. Loppuvuodesta 2020 kappale käynnisti #ruinourfriendship-trendin, jossa ihmiset paljastivat tunteensa parhaalle ystävälleen biisin sanoja käyttäen. Audio on kerännyt palvelussa uskomattomat 12 miljardia näyttökertaa. Kappale nousi seitsemän vuotta julkaisunsa jälkeen listoille ympäri maailmaa ja sitä on striimattu yli 370 miljoonaa kertaa. Kultarajan Yhdysvalloissa ylittänyt biisi tuli tutuksi myös Kim Kardashianin somesta ja siitä julkaistiin uusi versio poptähti Kim Petrasin kanssa.

Internet-ilmiö Studio Killersin taustalla on musiikin ja animaation ammattilaisia Suomesta, Tanskasta ja Iso-Britanniasta. Sen jäsenet ovat ikonisia fiktiivisiä hahmoja: femme boss ja solisti Cherry, kosketinsoittaja Goldie Foxx ja DJ Dyna Mink. Yhtye on valloittanut sydämiä tarttuvalla tanssimusiikillaan ja visuaalisella kerronnallaan jo vuodesta 2012, jolloin debyyttisingle Ode to the Bouncer toi bändin ryminällä radio- ja singlelistoille ympäri Eurooppaa. Uutta musiikkia viimeksi vuonna 2021 julkaisseella yhtyeellä on yli 2,1 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa.

Studio Killers työstää parhaillaan uutta musiikkia. Yhtye julkaisi vastikään pilottijakson Studio Killers 404 -animaatiosarjastaan, jonka myötä bändi teki sopimuksen Titmouselle – yhdelle maailman suurimmista animaatiostudioista. Työn alla on myös Studio Killers -peli.

Studio Killers somessa:
TikTok / Instagram / Facebook

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Yhtyeen viimeisimmät kuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…