STUDIO KILLERS HURMAA UUDELLA SINGLELLÄ

Globaaliksi hitiksi kasvanut Jenny on kerännyt TikTokissa huimat 12 miljardia näyttökertaa

Virtuaalinen elektropopyhtye Studio Killers on juuri julkaissut uuden singlen Underneath My Raincoat. Täydellinen pop-kappale nostattaa tunnelmaa energisellä otteellaan ja lempeällä sanomallaan. Single on nostettu julkaisupäivänään soittolistoille yli 20 eri maassa.

”Kappaleen teksti sai inspiraationsa, kun näimme kahden tytön tulevan ulos kaupasta kaatosateeseen. Toisella heistä oli sadetakki, jonka alle molemmat menivät sateelta suojaan. Heille tuli kaino hymy huulille. Se oli niin elokuvallinen hetki, ja ajattelimme, että nämä nuoret ansaitsevat laulun. Sadetakin jakaminen on voimakas ja suloinen teko. Se on myös loistava tapa osoittaa toiselle rakastavasi häntä, vaikka olisit liian ujo sanomaan sitä ääneen”, Studio Killers kommentoi.

Studio Killers nousi kansainväliseen suosioon, kun heidän vuonna 2013 julkaistu hittisingle Jenny (I Wanna Ruin Our Friendship) meni viraaliksi videopalvelu TikTokissa. Loppuvuodesta 2020 kappale käynnisti #ruinourfriendship-trendin, jossa ihmiset paljastivat tunteensa parhaalle ystävälleen biisin sanoja käyttäen. Audio on kerännyt palvelussa uskomattomat 12 miljardia näyttökertaa. Kappale nousi seitsemän vuotta julkaisunsa jälkeen listoille ympäri maailmaa ja sitä on striimattu yli 370 miljoonaa kertaa. Kultarajan Yhdysvalloissa ylittänyt biisi tuli tutuksi myös Kim Kardashianin somesta ja siitä julkaistiin uusi versio poptähti Kim Petrasin kanssa.

Internet-ilmiö Studio Killersin taustalla on musiikin ja animaation ammattilaisia Suomesta, Tanskasta ja Iso-Britanniasta. Sen jäsenet ovat ikonisia fiktiivisiä hahmoja: femme boss ja solisti Cherry, kosketinsoittaja Goldie Foxx ja DJ Dyna Mink. Yhtye on valloittanut sydämiä tarttuvalla tanssimusiikillaan ja visuaalisella kerronnallaan jo vuodesta 2012, jolloin debyyttisingle Ode to the Bouncer toi bändin ryminällä radio- ja singlelistoille ympäri Eurooppaa. Uutta musiikkia viimeksi vuonna 2021 julkaisseella yhtyeellä on yli 2,1 miljoonaa kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa.

Studio Killers työstää parhaillaan uutta musiikkia. Yhtye julkaisi vastikään pilottijakson Studio Killers 404 -animaatiosarjastaan, jonka myötä bändi teki sopimuksen Titmouselle – yhdelle maailman suurimmista animaatiostudioista. Työn alla on myös Studio Killers -peli.

Studio Killers somessa:
TikTok / Instagram / Facebook

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Yhtyeen viimeisimmät kuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…