FLOW’N PÄÄLAVAA TÄHDITTÄNEELTÄ F:LTÄ UUSI SINGLE

F:n huomenna julkaistava single Naispaholainen II


esittelee uuden näkökulman vanhaan Suomi-hittiin
Emma-palkitulta F:ltä saadaan huomenna uutta musiikkia lähes vuoden tauon jälkeen. Naispaholainen II -niminen single esittelee artistista tuotannollisesti uudenlaisen, entistä popimman puolen. Uuden kappaleen teksimaailma on saanut inspiraationsa vuorostaan Aki Sirkesalon vuosien takaisesta Naispaholainen-klassikkohitistä. F:n kappaleen teksti kertoo tarinan toisen osapuolen näkemyksen, joka on naispaholainen itse. 

F:n omien sanojen mukaan hän on kiinnittänyt viime aikoina paljon huomiota erilaisiin rooleihin ja niiden taakse verhoutumiseen musiikissa. Tähän tematiikkaan liittyvää keskustelua on käyty paljon erityisesti suomirap-lyriikkaan koskien.

Suomiräpissä on viime aikoina herättänyt paljon keskustelua erilaiset roolit ja niiden taakse kätkeytyminen. Tämän seurauksena rupesin pohtimaan, millaista roolia mä voisin itse esittää. Olen aika kiltti, usein vähän liiankin kiltti ja jopa vetäytyvä tilanteissa, joissa ei välttämättä kannattaisi olla. Halusin kirjoittaa biisin, jossa olisin tosi ääripää itsestäni. Samoihin aikoihin tätä kelaillessani törmäsin vanhaan lapsuudesta tuttuun Aki Sirkesalon Naispaholainen-hittiin, josta inspiroituneena päätin, että esitän tulevalla biisilläni naispaholaista. Vaikka kappaleen tarinassa pahis on nainen, tämä biisi merkitsee kuitenkin mulle myös sellaista hyvää asennetta ja oman tilan ottamista, mitä olen ehkä vähän itsekin kaivannut. Välillä on ihan tervettä generoida pahisenergiaa, ettei aina laskeudu kynnysmatoksi muiden eteen.” F kertoo.

F julkaisi viime huhtikuussa kolmannen albuminsa Jos, joka esitteli hänen tähänastisesta tuotannostaan pehmeämmän, vaaleanpunaisiin R&B-tunnelmiin sukeltavan puolen. F sai albumillaan jälleen Emma-ehdokkuuden, tällä kertaa Vuoden alternative -kategoriassa. Aiemmin monipuolinen artisti on ollut Emma Gaalassa ehdolla Vuoden tulokas, Vuoden rap/R&B sekä Vuoden musiikkivideo -kategoriassa, jonka hän myös voitti Vapaa-kappaleelle tehdyllä musiikkivideolla. Viimekeväisen albumijulkaisun myötä F keikkaili lähes kaikilla Suomen isoimmilla festareilla ja tähditti muun muassa Flow Festivalin päälavaa.

F täyttää keväällä 30 vuotta ja aloittaa sen kunniaksi tänään pienen minikiertueen Tampereelta. Loput keikkapaikat löydät täältä.

F somessa:
InstagramFacebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400685701

Keikkamyynti:
All Day Agency
Feniks Willamo
feniks@allday.fi
+358 452390170
www.allday.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…