TIKTOKISTA TUTTU RAP-TRIO BALOBOIZ KIINNITETTY UNIVERSAL MUSICILLE

BALOBOIZ JULKAISEE HUOMENNA UUDEN SINGLENSÄ BIGBOITALK

Universal Musicin tuore sainaus BALOBOIZ eli Chef Meik, Bloss ja Sheikh ovat oululainen räp-trio energiaa täynnä. Bändin mantra on, että asiat tehään isosti ja tosissaan, mutta ei koskaan liian vakavissaan. 

BALOBOIZ perustuu lapsuuden kaveriporukkaan ja siihen, et haluttiin vaan kollektiivisesti tehdä luovia juttuja”, yhtye kertoo.

BALOBOIZin keskiössä näkyy ja kuuluu vahvasti omavaraisuus ja kunnianhimo. Jo kolmen EP:n verran musiikkia omakustanteisesti tehnyt yhtye on tähän asti tehnyt kaiken itse, aina masteroinneista visuaaleihin. BALOBOIZ erottuu edukseen myös lyriikoissa: yhtye näyttää, että voi olla nokkela ja ajassa kiinni ilman, että räppää kyseenalaisista aiheista tai muiden kustannuksella. BIGBOITALK kertoo siitä, miten omien tavoitteiden eteen tehdään duunia.

Yhtye kuvailee uuden singlen ydintä:

Bigboitalk tarkottaa sitä, et sää ownaat sun oman jutun ja keskityt siihen, etkä ota keneltäkään paskaa. Ton biisin pointti ei oo fleksaa rahalla vaan kertoo, mitä sen eteen pitää tehä et motivaatio pysyy yllä. Ehkä tää voi toimia semmosena potkuna kuuntelijalle, et sais inspistä jaksaa jahdata omia unelmia.

BALOBOIZ trendasi TikTokissa viime vuonna Gettokakkonen-videosarjallaan ja yhtyeen tunnetuin kappale EI ONGELMII on kerännyt Spotifyssa yli 400 000 kuuntelukertaa.

BALOBOIZ somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455 770

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…