TIKTOKISTA TUTTU RAP-TRIO BALOBOIZ KIINNITETTY UNIVERSAL MUSICILLE

BALOBOIZ JULKAISEE HUOMENNA UUDEN SINGLENSÄ BIGBOITALK

Universal Musicin tuore sainaus BALOBOIZ eli Chef Meik, Bloss ja Sheikh ovat oululainen räp-trio energiaa täynnä. Bändin mantra on, että asiat tehään isosti ja tosissaan, mutta ei koskaan liian vakavissaan. 

BALOBOIZ perustuu lapsuuden kaveriporukkaan ja siihen, et haluttiin vaan kollektiivisesti tehdä luovia juttuja”, yhtye kertoo.

BALOBOIZin keskiössä näkyy ja kuuluu vahvasti omavaraisuus ja kunnianhimo. Jo kolmen EP:n verran musiikkia omakustanteisesti tehnyt yhtye on tähän asti tehnyt kaiken itse, aina masteroinneista visuaaleihin. BALOBOIZ erottuu edukseen myös lyriikoissa: yhtye näyttää, että voi olla nokkela ja ajassa kiinni ilman, että räppää kyseenalaisista aiheista tai muiden kustannuksella. BIGBOITALK kertoo siitä, miten omien tavoitteiden eteen tehdään duunia.

Yhtye kuvailee uuden singlen ydintä:

Bigboitalk tarkottaa sitä, et sää ownaat sun oman jutun ja keskityt siihen, etkä ota keneltäkään paskaa. Ton biisin pointti ei oo fleksaa rahalla vaan kertoo, mitä sen eteen pitää tehä et motivaatio pysyy yllä. Ehkä tää voi toimia semmosena potkuna kuuntelijalle, et sais inspistä jaksaa jahdata omia unelmia.

BALOBOIZ trendasi TikTokissa viime vuonna Gettokakkonen-videosarjallaan ja yhtyeen tunnetuin kappale EI ONGELMII on kerännyt Spotifyssa yli 400 000 kuuntelukertaa.

BALOBOIZ somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455 770

Takaisin uutisiin

Uutisia

HUHUN DEBYYTTISINGLE ON YLISTYS YSTÄVYYDELLE

Huhun “Maailma on helpompi kohdata” julkaistiin tänään Uusi pop-duo Huhu on julkaissut debyyttisinglensä ”Maailma on helpompi kohdata”. Kesäinen biisi kertoo ystäväporukoista: pitkään…

EDICTILTÄ UUTTA MUSIIKKIA YHDESSÄ F:N KANSSA

”En sitä tarkoittanut” on kappale nopeasti syttyvistä tunteista pitkän yksinäisyyden jälkeen Vaihtoehtopopin nouseva nimi Edicti julkaisi tänään uuden, tulevan albuminsa kolmannen singlen En…

3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään…