VILMA ALINAN UUSI SINGLE KUULOSTAA KESÄÖILTÄ

Uusi single Pidän susta irti on toinen single artistin tulevalta neljänneltä albumilta

Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden kärkijoukkoon lukeutuva Vilma Alina julkaisee 7.4. Pidän susta irti -singlen. Pakahduttava ja haikean romanttinen kappale vie kesäöihin ja jopa sinfoniseksi kasvava pop-biisi alleviivaa jälleen laulajan taituruutta vangita tunne kirjoittamiinsa biiseihin. Pidän susta irti on toinen singlejulkaisu artistin tulevalta neljänneltä albumilta. Vilma Alina kertoo biisin synnystä ja tulevasta albumistaan näin:

Pidän susta irti – idea lähti sanaleikistä, kun kokeilin mitä tapahtuu jos kaksi ehkä yleisintä pop-lausetta sekoittaa: pitää kiinni, päästää irti, päästä kiinni, pitää irti.

Kappaleen tarina tanssahtelee jossain siellä ystävystymisen ja rakastumisen rajapinnoilla ja pohtii: tarvitseeko kaikkea ihanaa pyrkiä omistamaan? Onko myös niitä suhteita jotka ovat kauneimmillaan juuri sellaisinaan, kauniina hetkinä siellä täällä, määrittelemättöminä, vapaina? 

Pidän susta irti avaa lisää neljännen levyni maailmaa. Huomaan että mua tällä hetkellä kiehtoo duurimpi ja valoisampi pop, ja ehkäpä ekaa kertaa oon säveltäjänä syleillyt myös mun klassisen musiikin taustaa, mistä tulee kuulumaan kaikuja muillakin uuden albumin kappaleilla.

Vuonna 2014 debytoinut Vilma Alina on julkaissut urallaan kolme studioalbumia (Ufoja 2016, Tulva 2019, True Crime 2021), jotka ovat kaikki ylittäneet kulta- tai platinarajan. Yhteensä laulajan musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo yli 85 miljoonaa kertaa.

Lahjakas laulaja-lauluntekijä kirjoittaa musiikkinsa itse ja hänen tunnetuimpia hittejään ovat muun muassa isoiksi radiohiteiksi nousseet Paha tapa, Rikollinen, Syliin ja Palasina, joka oli ehdolla Emma Gaalassa vuoden biisi -kategoriassa vuonna 2020. Suomen lahjakkaimpiin lauluntekijöihin lukeutuva Vilma Alina palkittiin syksyllä 2020 Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnolla. Artisti viimeistelee neljättä pitkäsoittoaan, jonka julkaisusta tiedotetaan myöhemmin.

Vilma Alina somessa:
InstagramTikTok / Facebook
www.vilmaalina.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Keikkamyynti:
Miska Nipuli
miska.nipuli@livenation.fi
puh. 050 463 4001

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…