STRIIMATUIMPIEN HIPHOP-ARTISTIEN KÄRKEÄ EDUSTAVALTA NF:LTÄ UUSI ALBUMI

Moninkertaista platinaa myynyt yhdysvaltalainen NF lukeutuu maailman striimatuimpiin hiphop-artisteihin. Michiganilaisräppäri ei ole tuttu lehtien kansista tai aktiivisesta some-presenssistä, vaan hänen menestyksensä perustuu aitoon yhteyteen hänen faniensa kanssa. Omistautuneeseen faniyhteisöön vetoaa erityisesti NF:n merkitykselliset ja rehelliset sanoitukset, sekä hänen ilmaisustaan välittyvä vahva emootio. Kuuntelijakuntansa ulkopuolella poikkeuksellisen tuntemattoman artistin musiikkia on striimattu Suomessa peräti 95 miljoonaa kertaa ja globaalisti yli huimat 32 miljardia kertaa.

Tänään artisti on julkaissut odotetun viidennen studioalbuminsa HOPE. 13 kappaletta sisältävä kokonaisuus koostuu artistille tunnusomaisista, uhmakkaista ja anteeksipyytelemättömistä rap-kappaleista yhdistettynä tunteikkaampaan pop-ilmaisuun. Albumin popeinta puolta edustaa uusin single HAPPY, jolle on julkaistu myös artistin itse ohjaama ja tuottama musiikkivideo. Valtaosin hiphop-tähden itse tuottamalla albumilla vierailevat Cordae ja Julia Michaels.

Michiganista ponnistava 32-vuotias NF, oikealta nimeltään Nathan Feuerstein, on käyttänyt musiikkia nuoresta asti sekä pakopaikkana että ilmaisun keinona kanavoida tuskaansa. Hän teki globaalin läpimurron vuonna 2017 haavoittuvaisella jättihitillään Let You Down. Kappale on striimannut Suomessa kolminkertaista platinaa ja se nousi suomalaisradioiden 20 soitetuimman biisin joukkoon. Neljä studioalbumia aiemmin julkaissut artisti saavutti Yhdysvaltojen listaykköset kahdella viimeisimmällä pitkäsoitollaan Perception (2017) ja The Search (2019). Ensimmäisenä mainittu on ylittänyt Suomessa platinarajan ja jälkimmäinen kultarajan. Artisti muistetaan erityisesti hiteistään Let You Down, The Search, Paralyzed ja Lie

NF somessa:
Instagram / Facebook / Twitter

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Artistin pressikuvat voi ladata tästä.

Photo credit: Jon Sweet

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…