ANDREI JULKAISI UUDEN HENGITÄN-SINGLEN

Andrein uusin single Hengitän kertoo intohimosta musiikkiin ja palosta seurata kutsumusta, vaikkei menestys tapahtuisikaan yli yön. Kappaleen tuottajana on toiminut mm. williamin kanssa työskennellyt Raphaël Ænselm.

Tää on yks parhaist biiseist mitä oon ikinä tehny ja tajuttii se studiol Raphaelin kans heti ku kuunneltii tää ekaa kertaa. Tää biisi tuntuu varmaan tuhannen kuuntelukerran jälkeen edelleen yhtä hyvältä mulle ja toivon että ihmiset tykkää siitä yhtä paljon ku mä”, kuvailee artisti.

Andrei on nuori ja musikaalinen rap-lupaus, joka myös laulaa ja soittaa pianoa. Artisti on aikaisemmin julkaissut musiikkia omakustanteisesti ja Överdog-labelin kautta yhtyeessä Kuu. Artistin edelliset singlet Kyyneleet ja Autopilotti julkaistiin Universalin alla vuonna 2022.

Andrei somessa:
InstagramFacebookTiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455 770

Takaisin uutisiin

Uutisia

HUHUN DEBYYTTISINGLE ON YLISTYS YSTÄVYYDELLE

Huhun “Maailma on helpompi kohdata” julkaistiin tänään Uusi pop-duo Huhu on julkaissut debyyttisinglensä ”Maailma on helpompi kohdata”. Kesäinen biisi kertoo ystäväporukoista: pitkään…

EDICTILTÄ UUTTA MUSIIKKIA YHDESSÄ F:N KANSSA

”En sitä tarkoittanut” on kappale nopeasti syttyvistä tunteista pitkän yksinäisyyden jälkeen Vaihtoehtopopin nouseva nimi Edicti julkaisi tänään uuden, tulevan albuminsa kolmannen singlen En…

3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään…