ANDREI JULKAISI UUDEN HENGITÄN-SINGLEN

Andrein uusin single Hengitän kertoo intohimosta musiikkiin ja palosta seurata kutsumusta, vaikkei menestys tapahtuisikaan yli yön. Kappaleen tuottajana on toiminut mm. williamin kanssa työskennellyt Raphaël Ænselm.

Tää on yks parhaist biiseist mitä oon ikinä tehny ja tajuttii se studiol Raphaelin kans heti ku kuunneltii tää ekaa kertaa. Tää biisi tuntuu varmaan tuhannen kuuntelukerran jälkeen edelleen yhtä hyvältä mulle ja toivon että ihmiset tykkää siitä yhtä paljon ku mä”, kuvailee artisti.

Andrei on nuori ja musikaalinen rap-lupaus, joka myös laulaa ja soittaa pianoa. Artisti on aikaisemmin julkaissut musiikkia omakustanteisesti ja Överdog-labelin kautta yhtyeessä Kuu. Artistin edelliset singlet Kyyneleet ja Autopilotti julkaistiin Universalin alla vuonna 2022.

Andrei somessa:
InstagramFacebookTiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455 770

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…