KONSTA HIETASEN SUURI UNELMA TOTEUTUI: ESIKOISALBUMI ON JULKAISTU TÄNÄÄN

Konsta Hietasen suuri ja odotettu unelma on nyt toteutunut. Hietasen debyyttilevy Jälki on julkaistu tänään perjantaina 14.4. Albumia juhlitaan julkaisukeikalla artistin kotikonnuilla Lahdessa, tarkemmin Möysän Musaklubilla, 12.5.

Jälki-levystä on saatu esimakua singlejen Miinat, Yksi jää ja Päin helvettii myötä. Levyn fokusbiisi on nimikappale Jälki.

Kappaleet ovat suurelta osin omaa käsialaa. Olen kirjoittanut tekstit ja säveltänyt biisit yhdessä Santtu Väänäsen ja Aki Sihvosen kanssa. He vastasivat myös tuotannoista. Olen säveltänyt ja sanoittanut tavalla tai toisella jo 15 vuotta, mutta levyn biisit ovat aika tuoreita.

Kappaleet kertovat muun muassa parisuhteista, itseensä uskomisesta, rohkeudesta ja tietenkin rakkaudesta. Albumi kuvastaa hyvin sitä stailia, mitä haluan omalta musiikiltani ja meininki on tehty isoille estradeille, vaikka niitä kohti ollaan vasta matkalla. Sekin on sitä itseensä uskomista!

Tarinani ovat rakentuneet niin omasta kuin muidenkin elämästä ja toivottavasti aitous välittyy kuuntelijoillekin. En tykkää tehdä taustamusiikkia vaan biisejä, joita pitää oikeasti kuunnella. Olen onnellinen, että sain tehdä täysin omannäköiseni levyn ja toivon, että suuret kertsit ja saundit tavoittavat koko maan. Suomi tuntee minut solistina, mutta toivottavasti jengi tuntee kohta myös oman musani.  Ja keikkapaikat kuulolla: ”Olemme valmiina!”
– Hietanen kertoo.

Konsta Hietanen nousi julkisuuteen jo lapsena Tenavatähti-kisan voiton ja Poika ja Ilves -elokuvan myötä. Jalkapallouran jälkeen hän on keskittynyt musiikkiin, ja näyttelijäntyöt ovat myös vieneet mukanaan. Hietanen yllätti laulutaidoillaan suuren yleisön voittamalla Tähdet, tähdet -tv-kilpailun 2020. Lisäksi hän on yli kolmen vuoden ajan tähdittänyt suosittua Salatut elämät -televisiosarjaa. Hietanen on mukana kisaamassa toistamiseen parhaillaan käynnissä olevalla Tähdet, tähdet -kaudella.

KEIKAT:
20.4. Hullu poro, Levi
12.5. Möysän Musaklubi, Lahti (levynjulkaisukeikka)

Konsta Hietanen somessa:
Instagram / Facebook / WWW

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Tara Kojonen
Promo Sapiens Oy
tara@promosapiens.fi

Keikkamyynti:
Olli Vartiainen
MP-Viihde
keikkaolli@gmail.com

Management:
Atte Väänänen
VHV Music
atte@vhv.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…