RUNON TULEVAN ALBUMIN TOINEN SINGLE ULKONA NYT

Runon uusi single saa TikTok-musiikkivideon ensimmäisenä Suomessa ja sytyttää tanssilattiat liekkeihin

Alternative-pop-artisti Runo julkaisee 14.4. uuden Tuhkaa-singlen. Tyylikäs ja koukuttava biisi yhdistää tummanpuhuvan ja elektronisen popin jopa teknovivahteiseksi tanssibiisiksi. Runo on sanoittanut ja säveltänyt kappaleen yhdessä Vilma Alinan kanssa ja tuotannosta vastaa koko tulevan albumin vastaava tuottaja Joonas Laaksoharju. Singlen yhteydessä julkaistaan myös puhtaasti TikTokiin tehty musiikkivideo, joka on Suomessa ensimmäinen laatuaan. Musiikkivideo on artistin käsikirjoittama ja konseptoima ja videon on ohjannut ja kuvannut Ari Virem. Tuhkaa on toinen julkaisu artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta. Runo kuvailee uutta julkaisua näin:

Tuhkaa on kuuma ja kohtalokas bilebiisi, joka käsittelee komplekseja tuntemuksia toista ihmistä kohtaan ahtaissa kotibileissä.

Video on formaattina suositumpi kuin ikinä, mutta tuntuu ettei musavideot enää nouse keskiöön samalla tavalla kuin ennen. Koska kaikki on nykyään tiktokissa, niin päätin tuoda musavideon ihmisten luokse. Oli hauskaa toteuttaa jotain täysin uutta!


Vuoden 2020 YleX Nosteessa -kisavoiton kautta tutuksi tullut Runo on etsinyt omaa ääntään ja tapaansa tehdä musiikkia rauhassa. Runon musiikki edustaa mielenkiintoista popin vaihtoehtosoundia ja Runolle tyypillisesti lyriikoissa leikitellään suomen kielellä sekä yhdistellään runoutta ja spoken wordia kiehtovaksi kokonaisuudeksi. Ajatuksia herättävä lahjakas musiikintekijä haluaa musiikillaan antaa kuulijalle luvan tuntea kaikki tunteet. Runon kädenjälkeä on kuultu myös muiden artistien musiikissa. Lahjakas lauluntekijä on ollut tekemässä muun muassa Elias KaskisenElos-kappaletta sekä ennätyksiä rikkoneen BESSin Rakastan en rakasta -hittiä.

Runo somessa:
InstagramTikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Takaisin uutisiin

Uutisia

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…

HENE JÄÄSALON ENSIMMÄINEN SINGLE STEARIINIA ULKONA NYT

Helsinkiläinen artisti, laulaja ja lauluntekijä Hene Jääsalo julkaisi tänään debyyttisinglensä Steariinia. Jääsalo on mielenkiintoinen uuden sukupolven rock-artisti, joka erottuu massasta…

Happoradion Aki Tykki julkaisi soolosinglensä

Happoradion keulakuvana tunnetuksi tullut laulaja-lauluntekijä Aki Tykki työstää parhaillaan sooloalbumia, joka julkaistaan helmikuussa 2024. Levyn ensimmäinen single Satulinna, Satumaa ilmestyi…