TUORE ARTISTILUPAUS MILLI JULKAISEE TOISEN SINGLENSÄ

Vähä parempi on itsevarmasti voimabiisin ja tanssihitin yhdistelmä

Capitol Recordsin ja Universal Musicin tuore kiinnitys MILLI julkaisee 14.4. toisen singlensä Vähä parempi. Uusi single jatkaa MILLIN oman soundin esittelyä ja todistaa artistin olevan raikas tuulahdus suomalaisella popkentällä. Itsevarma ja tanssimaan kutsuva kappale on tehty yhdessä Heviteemun ja JEREMINEn kanssa. MILLI on lyhyessä ajassa kerännyt itselleen yleisöä varsinkin TikTokissa, jossa tuore single on saanut erinomaisen vastaanoton jo ennen julkaisuaan. MILLI kuvailee uutta julkaisua näin:

Vähä parempi kertoo piinallisesta tilanteesta, jossa pitäis ehkä osata päästää irti, mutta ajatus toisesta kutkuttaa vielä mielen perukoilla. Kamppailin pitkään sen kanssa, et voinko laulaa mun biisissä et oon ’vähän parempi ku muut’, mut sit tajusin et hei, välillä pitää ja saa olla vähän röyhkeellä asenteella. Joten ota tästä sulle uus voimabiisi; luukuta lujalla ja laula mukana.

MILLI on äänellään vakuuttava ja soundillaan erottuva moderni pop-artisti, jonka musiikissa yhdistyy 90-luvun r&b, 2020-luvun brittipop, tanssittavuus ja tarttuvat bassolinjat. Suurimpia vaikutteita musiikkiin ovat muun muassa Dua Lipa sekä Zara Larsson. MILLI löydettiin TikTokin lauluvideosta keväällä 2021, ja levytyssopimus solmittiin pian tämän jälkeen. Artistin tuotantopäällikkönä toimii Ansku Elsilä. MILLI julkaisi tammikuussa debyyttisinglensä Puhu mut ympäri ja kirjoittaa uusia biisejä aktiivisesti. Uutta musiikkia on tarkoitus julkaista runsaasti vuoden 2023 aikana.

MILLI somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…