TUORE ARTISTILUPAUS MILLI JULKAISEE TOISEN SINGLENSÄ

Vähä parempi on itsevarmasti voimabiisin ja tanssihitin yhdistelmä

Capitol Recordsin ja Universal Musicin tuore kiinnitys MILLI julkaisee 14.4. toisen singlensä Vähä parempi. Uusi single jatkaa MILLIN oman soundin esittelyä ja todistaa artistin olevan raikas tuulahdus suomalaisella popkentällä. Itsevarma ja tanssimaan kutsuva kappale on tehty yhdessä Heviteemun ja JEREMINEn kanssa. MILLI on lyhyessä ajassa kerännyt itselleen yleisöä varsinkin TikTokissa, jossa tuore single on saanut erinomaisen vastaanoton jo ennen julkaisuaan. MILLI kuvailee uutta julkaisua näin:

Vähä parempi kertoo piinallisesta tilanteesta, jossa pitäis ehkä osata päästää irti, mutta ajatus toisesta kutkuttaa vielä mielen perukoilla. Kamppailin pitkään sen kanssa, et voinko laulaa mun biisissä et oon ’vähän parempi ku muut’, mut sit tajusin et hei, välillä pitää ja saa olla vähän röyhkeellä asenteella. Joten ota tästä sulle uus voimabiisi; luukuta lujalla ja laula mukana.

MILLI on äänellään vakuuttava ja soundillaan erottuva moderni pop-artisti, jonka musiikissa yhdistyy 90-luvun r&b, 2020-luvun brittipop, tanssittavuus ja tarttuvat bassolinjat. Suurimpia vaikutteita musiikkiin ovat muun muassa Dua Lipa sekä Zara Larsson. MILLI löydettiin TikTokin lauluvideosta keväällä 2021, ja levytyssopimus solmittiin pian tämän jälkeen. Artistin tuotantopäällikkönä toimii Ansku Elsilä. MILLI julkaisi tammikuussa debyyttisinglensä Puhu mut ympäri ja kirjoittaa uusia biisejä aktiivisesti. Uutta musiikkia on tarkoitus julkaista runsaasti vuoden 2023 aikana.

MILLI somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…