PAPERI T JULKAISI ALBUMINSA SEURAAVAN SINGLEN – KAPPALEELLA MUKANA PARIISIN KEVÄT

Paperi T julkaisi tänään muuttolinnut, rantahiekkaa, -kappaleen, jolla kuullaan vierailijana Pariisin Kevät -yhtyeen solisti Arto Tuunela. Kappale on tulevan albumin toinen singlelohkaisu. Ensimmäinen single Basilikanlehtiä julkaistiin maaliskuun alussa ja sen myötä artisti rikkoi lähes kolme vuotta kestäneen julkaisutauon.

Ensiesityksensä biisi sai keskiviikkona julkaistussa YleX OTTO -livekonserttitaltioinnissa, jonka uuden kauden Paperi T:n taltiointi avasi.
Katso Paperi T:n jakso tästä

Paperi T:n uusi albumi Joka päivä jotain katoaa julkaistaan 19.5. perjantaina. Levy on artistin ensimmäinen sooloalbumi viiteen vuoteen. Albumin vinyylipainos on saatavilla 14.7. ja sen ennakkomyynti on alkanut.

Paperi T on helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija, joka aloitti uransa kulttimainetta nauttivassa hiphop-yhtyeessä, Ruger Hauerissa. Ensimmäisen sooloalbuminsa Malarian pelko Paperi T julkaisi vuonna 2015. Albumi myi platinaa ja nousi maan virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Artisti noteerattiin 2016 kahdella Emma -patsaalla (Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop) sekä arvostetulla Teosto-palkinnolla. Soolouransa aikana Paperi T:n tuotanto on kerännyt suoratoistopalveluissa lähes 47 miljoonaa kuuntelua.

Paperi T somessa:
Instagram

PR
Meri Timgren
050 5455 770
meri.timgren@umusic.com

Keikat
Rauha Kyyrö
050 54 68 187
rauha@fullsteam.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…