R&B-TULOKAS NISAN RIDE OR DIE -EP ON NYT ULKONA

Cherrietä ja Princess Nokiaa lämmitelleen Nisan Ride or die -debyyttisinglen audiolle on tehty TikTokissa yli kaksituhatta videota

Vuoden alussa Ride or die -singlellään debytoinut Nisa julkaisi tänään viiden kappaleen mittaisen EP:n. Kokonaisuus on nimetty hänen suomenkielisen musiikkiuransa avaussinglen mukaan. Artistitulokas kuvailee tänään julkaistua EP:tä kunnianosoitukseksi koko R&B-genreä kohtaan, mikä on hänelle itselleen erityisen merkityksellinen.

Kokonaisuus käy läpi ihmissuhdekiemuroita täynnä olevan tarinan aina ihanista ihastuksen ensifiiliksistä katkeransuloisiin erotunnelmiin. EP on lähes kokonaan Nisan ja Fountain-tuotantotaloa edustavan Boundariesin käsialaa, kappaleita ovat olleet myös viimeistelemässä Nisan A&R Cherif Cissokho sekä tuottajat Akeem, Aatu Iljin ja Malkogotmelodies.

Mulle on ollu tosi tärkeää antaa tälle projektille aikaa, muodostaa ympärille rauhassa oikea tiimi ja kuunnella omaa intuitiota. Just nyt tuntuu tosi oikealta päästää tämä kokonaisuus maailmaan. Suomessa R&B ottaa vasta ensiaskeleitaan, mutta toivon, että pystyn omalla musallani viemään sitä taas hieman eteenpäin, kertoo Nisa.

Ennen suomenkielistä soolouraansa Nisa on ollut AK-nimisen duon toinen jäsen, jonka myötä hän on lämmitellyt kansainvälisten supertähtien, kuten Cherrien, Azealia Banksin ja Princess Nokian keikkoja Suomessa. AK kuului osaksi myös D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kollektiiviin, joka tähditti muun muassa Flow Festivalin telttalavaa vuosina 2018 ja 2019.

Nisan debyyttisingle Ride or die on herättänyt paljon ihastusta erityisesti TikTokissa. Kappaleelle on tehty tällä hetkellä yli kaksituhatta videota. Myös Nisan #itsnisababy -hashtagilla on tällä hetkellä alustalla yli kaksi miljoonaa näyttökertaa.

Lisää uutta musiikkia Nisalta saadaan kesän aikana.

Nisa somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. +358 400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…

HENE JÄÄSALON ENSIMMÄINEN SINGLE STEARIINIA ULKONA NYT

Helsinkiläinen artisti, laulaja ja lauluntekijä Hene Jääsalo julkaisi tänään debyyttisinglensä Steariinia. Jääsalo on mielenkiintoinen uuden sukupolven rock-artisti, joka erottuu massasta…

Happoradion Aki Tykki julkaisi soolosinglensä

Happoradion keulakuvana tunnetuksi tullut laulaja-lauluntekijä Aki Tykki työstää parhaillaan sooloalbumia, joka julkaistaan helmikuussa 2024. Levyn ensimmäinen single Satulinna, Satumaa ilmestyi…