R&B-TULOKAS NISAN RIDE OR DIE -EP ON NYT ULKONA

Cherrietä ja Princess Nokiaa lämmitelleen Nisan Ride or die -debyyttisinglen audiolle on tehty TikTokissa yli kaksituhatta videota

Vuoden alussa Ride or die -singlellään debytoinut Nisa julkaisi tänään viiden kappaleen mittaisen EP:n. Kokonaisuus on nimetty hänen suomenkielisen musiikkiuransa avaussinglen mukaan. Artistitulokas kuvailee tänään julkaistua EP:tä kunnianosoitukseksi koko R&B-genreä kohtaan, mikä on hänelle itselleen erityisen merkityksellinen.

Kokonaisuus käy läpi ihmissuhdekiemuroita täynnä olevan tarinan aina ihanista ihastuksen ensifiiliksistä katkeransuloisiin erotunnelmiin. EP on lähes kokonaan Nisan ja Fountain-tuotantotaloa edustavan Boundariesin käsialaa, kappaleita ovat olleet myös viimeistelemässä Nisan A&R Cherif Cissokho sekä tuottajat Akeem, Aatu Iljin ja Malkogotmelodies.

Mulle on ollu tosi tärkeää antaa tälle projektille aikaa, muodostaa ympärille rauhassa oikea tiimi ja kuunnella omaa intuitiota. Just nyt tuntuu tosi oikealta päästää tämä kokonaisuus maailmaan. Suomessa R&B ottaa vasta ensiaskeleitaan, mutta toivon, että pystyn omalla musallani viemään sitä taas hieman eteenpäin, kertoo Nisa.

Ennen suomenkielistä soolouraansa Nisa on ollut AK-nimisen duon toinen jäsen, jonka myötä hän on lämmitellyt kansainvälisten supertähtien, kuten Cherrien, Azealia Banksin ja Princess Nokian keikkoja Suomessa. AK kuului osaksi myös D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kollektiiviin, joka tähditti muun muassa Flow Festivalin telttalavaa vuosina 2018 ja 2019.

Nisan debyyttisingle Ride or die on herättänyt paljon ihastusta erityisesti TikTokissa. Kappaleelle on tehty tällä hetkellä yli kaksituhatta videota. Myös Nisan #itsnisababy -hashtagilla on tällä hetkellä alustalla yli kaksi miljoonaa näyttökertaa.

Lisää uutta musiikkia Nisalta saadaan kesän aikana.

Nisa somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
puh. +358 400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…