REKAMI JULKAISEE ALBUMIN 26.5. – VIIMEINEN SINGLELOHKAISU NYT KUUNNELTAVISSA

Rekamin tulevan sooloalbumin viimeisellä singlelohkaisulla Milleistä kii vierailee Are

2000-luvun alusta lähtien Suomen hiphop-kentällä vaikuttanut Rekami julkaisee uuden Milleistä kii -singlen. Mukana kappaleella on KPC-kollektiivin toinen perustajajäsen ja monen kotimaisen artistin suosikkiräppäri Are. Milleistä kii on viimeinen single Rekamin seuraavalta sooloalbumilta Pianotunnit, joka julkaistaan 26.5. Tulevalla 11 kappaletta sisältävällä levyllä vierailevat Aren lisäksi muun muassa Gettomasa, Hazard, M.A, Tebro, Figaro ja Juno. Rekami kommentoi tuoretta singlejulkaisua seuraavasti: ”Milleistä kii on monikerroksinen kappale, joka kertoo numeroilla mitattavista onnistumisista ja läheltä piti -tilanteista, joissa on meinannut käydä huonosti. Kappaleessa pohditaan myös sitä, kuinka helppoa on avautua muille ihmisille omista ongelmistaan unohtaen samalla, että kuuntelijalla itsellään voi olla meneillään jotain paljon suurempaa sekä hyvässä että pahassa.

Pihlderberg-levymerkin ja KPC-kollektiivin perustaja Rekami on tullut tunnetuksi niin räppärinä kuin monipuolisena tuottajanakin. Hän on tuottanut muun muassa Aren viimeisimmän Tunnustus-albumin ja tehnyt paljon yhteistyötä myös kansainvälisten artistien kanssa. Edellisen sooloalbuminsa Tekee mun päivän Rekami julkaisi joulukuussa 2021. Tulevalta Pianotunnit-levyltä on saatu tänään julkaistun Milleistä kii lisäksi singlet Tiikereitä ja Paremmin, joilla molemmilla vieraili tuore rap-lupaus M.A.

Rekami somessa:
Instagram / Facebook

Are somessa:
InstagramFacebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
puh. 050 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…