REKAMI JULKAISEE ALBUMIN 26.5. – VIIMEINEN SINGLELOHKAISU NYT KUUNNELTAVISSA

Rekamin tulevan sooloalbumin viimeisellä singlelohkaisulla Milleistä kii vierailee Are

2000-luvun alusta lähtien Suomen hiphop-kentällä vaikuttanut Rekami julkaisee uuden Milleistä kii -singlen. Mukana kappaleella on KPC-kollektiivin toinen perustajajäsen ja monen kotimaisen artistin suosikkiräppäri Are. Milleistä kii on viimeinen single Rekamin seuraavalta sooloalbumilta Pianotunnit, joka julkaistaan 26.5. Tulevalla 11 kappaletta sisältävällä levyllä vierailevat Aren lisäksi muun muassa Gettomasa, Hazard, M.A, Tebro, Figaro ja Juno. Rekami kommentoi tuoretta singlejulkaisua seuraavasti: ”Milleistä kii on monikerroksinen kappale, joka kertoo numeroilla mitattavista onnistumisista ja läheltä piti -tilanteista, joissa on meinannut käydä huonosti. Kappaleessa pohditaan myös sitä, kuinka helppoa on avautua muille ihmisille omista ongelmistaan unohtaen samalla, että kuuntelijalla itsellään voi olla meneillään jotain paljon suurempaa sekä hyvässä että pahassa.

Pihlderberg-levymerkin ja KPC-kollektiivin perustaja Rekami on tullut tunnetuksi niin räppärinä kuin monipuolisena tuottajanakin. Hän on tuottanut muun muassa Aren viimeisimmän Tunnustus-albumin ja tehnyt paljon yhteistyötä myös kansainvälisten artistien kanssa. Edellisen sooloalbuminsa Tekee mun päivän Rekami julkaisi joulukuussa 2021. Tulevalta Pianotunnit-levyltä on saatu tänään julkaistun Milleistä kii lisäksi singlet Tiikereitä ja Paremmin, joilla molemmilla vieraili tuore rap-lupaus M.A.

Rekami somessa:
Instagram / Facebook

Are somessa:
InstagramFacebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
puh. 050 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…

BESS YLLÄTTÄÄ: KESÄKUMIBIISI 2023

TÄNÄÄN JULKAISTU MISSIO ON VUODEN 2023 VIRALLINEN KESÄKUMIBIISI BESSin festarikesä starttaa YleXPopista 3.6. Tämän vuoden kesäkumibiisin esittää BESS, yksi tämän hetken…