SUPERTÄHDET ISAC ELLIOT JA SANNI YHDESSÄ

Isac Elliot: Riidellään feat. SANNI ulkona tänään

Tänään julkaistulla Riidellään-singlellä kohtaavat kaksi supertähteä, Isac Elliot ja SANNI. Kaunis, tummasävyinen kappale nojaa solistien vahvaan tulkintaan ja tunteeseen. Artistit vastasivat kappaleen sävellyksestä ja sanoituksesta yhdessä Los Rollosin kanssa, ja tuotannosta huolehtivat Los Rollos ja Ilkka Wirtanen.

Isac Elliot jatkaa menestyksekästä uraa suomenkielisen musiikin parissa. Viime vuonna artistilta saatiin kolme menestyssingleä 20 min, Makso mitä makso ja Lowkey, ja viimeisin single on maaliskuussa julkaistu, jo reilusti yli kultaa striimannut Kaks. Isac Elliotin kiireinen festivaalikesä käynnistyy 2.6. Vitunleija Live Vol. 02 -tapahtumasta Suvilahdesta.

Suomen suosituimpiin poptähtiin kuuluva SANNI viettää parhaillaan uransa 10-vuotisjuhlavuottaan. Hänen viimeisin julkaisunsa on kultarajaa lähentelevä Haukilahden rantaan, joka julkaistiin maaliskuussa.

www.instagram.com/isacelliotofficial
www.tiktok.com/@isacelliotofficial
www.instagram.com/sannivirallinen
www.tiktok.com/@munnimionsanni

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…