TANSSITTAVA SANKARIT-COVER MM-KIEKON KISABIISIKSI

Jääkiekon MM-kisalähetysten tunnelmaa nostattavan kappaleen takana on tuottajaduo M3NO. Biisin featissa kuullaan Emilia Ex.

 J. Karjalaisen rakastettua klassikkoa coveroiva Sankarit kuullaan tämän vuoden MM-jääkiekkolähetysten kisabiisinä. Suomalaisia jo yli 40 vuotta koskettaneen ikivihreän uusi tanssittava versio kuullaan kisalähetyksissä koko turnauksen ajan. Kappaleen julkaisi elektroniseen tanssimusiikkiin erikoistunut DJ-tuottajaduo M3NO, jonka takana toimivat Jerome Saarinen ja Henri Heinola.

Saarinen kommentoi: “DJ-keikoilla olemme huomanneet, kuinka voimakkaimmat biisit tanssilattialla eivät kerro pelkästään juhlimisesta. Parhaaseen musiikkiin voi myös itkeä ja tanssia samaan aikaan. M3NO:ssa on kyse herkän suomalaisen lyriikan yhdistämisestä räjähtävään elektroniseen tuotantoon. Sankarit on yksi kauneimpia suomalaisia sanoituksia ja on kunnia-asia tuoda kappaleen jokaista yksilöä arvostava sanoma nyt myös tanssilattioille”.

Sankarit on yhtyeen debyyttisingle, joka muistuttaa ihmisiä rohkeudesta omiin unelmiin. Tuotannossaan M3NO keskittyy tanssimusiikkiin, joka yhdistelee uutta ja tuttua yli genrerajojen. “Meidän mielestä monimuotoisuus on rikkaus. Yllättävät kombinaatiot ja niistä syntyvä energia kiehtovat meitä”, Saarinen kiteyttää. “Viimeisen vuoden aikana olemme ehtineet testaamaan musiikkiamme eri keikoilla ja nyt vihdoin pääsemme julkaisemaan sitä kaikkien kuultavaksi.

Sankarit soi MTV:n ja C Moren jääkiekon MM-lähetyksissä ensimmäisen kerran tänään, kun Suomi kohtaa Yhdysvallat Tampereen Nokia Arenalla. Vuoden 2023 jääkiekon MM-kisat järjestetään Tampereella ja Riiassa. Turnauksen ajankohta on 12.-28. toukokuuta.

M3NO somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anne Seppälä
anne.seppala@umusic.com
puh. 040 867 2937

Takaisin uutisiin

Uutisia

NELINKERTAINEN EMMA-VOITTAJA KUUMAA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Tuore neljän Emman voittaja KUUMAA julkaisee kolmannen singlen ennen huhtikuussa julkaistavaa albumiaan. Yhtye on viimeisen vuoden aikana ylittänyt edellisellä albumillaan nelinkertaisen platinarajan, myynyt loppuun Jäähallin sekä julkaissut…

F:N NELJÄS ALBUMI JULKAISTIIN TÄNÄÄN – LEVYLLÄ MUKANA SANNI, PESSO JA TUPLAKÄÄK

”Mä oon fucked up edelleen, ei tuhat kirjaa saa oloo kevenee, huudan tai hiljaa oon, sama mitä teen, oon self-helpless”…

ARE JA REKAMI YLLÄTTÄÄ UUDELLA SINGLELLÄÄN

Pitkää uraa hiphopin saralla tehneet Are ja Rekami julkaisevat yhteissinglen Takki auki, jolla ovat mukana myös PME:n perustajajäsen Jare Brand, suomirap-kentän Cooper-testiennätyksestä vastaava Röge sekä kertosäkeellä kappaleen kruunaava Kofi…