TANSSITTAVA SANKARIT-COVER MM-KIEKON KISABIISIKSI

Jääkiekon MM-kisalähetysten tunnelmaa nostattavan kappaleen takana on tuottajaduo M3NO. Biisin featissa kuullaan Emilia Ex.

 J. Karjalaisen rakastettua klassikkoa coveroiva Sankarit kuullaan tämän vuoden MM-jääkiekkolähetysten kisabiisinä. Suomalaisia jo yli 40 vuotta koskettaneen ikivihreän uusi tanssittava versio kuullaan kisalähetyksissä koko turnauksen ajan. Kappaleen julkaisi elektroniseen tanssimusiikkiin erikoistunut DJ-tuottajaduo M3NO, jonka takana toimivat Jerome Saarinen ja Henri Heinola.

Saarinen kommentoi: “DJ-keikoilla olemme huomanneet, kuinka voimakkaimmat biisit tanssilattialla eivät kerro pelkästään juhlimisesta. Parhaaseen musiikkiin voi myös itkeä ja tanssia samaan aikaan. M3NO:ssa on kyse herkän suomalaisen lyriikan yhdistämisestä räjähtävään elektroniseen tuotantoon. Sankarit on yksi kauneimpia suomalaisia sanoituksia ja on kunnia-asia tuoda kappaleen jokaista yksilöä arvostava sanoma nyt myös tanssilattioille”.

Sankarit on yhtyeen debyyttisingle, joka muistuttaa ihmisiä rohkeudesta omiin unelmiin. Tuotannossaan M3NO keskittyy tanssimusiikkiin, joka yhdistelee uutta ja tuttua yli genrerajojen. “Meidän mielestä monimuotoisuus on rikkaus. Yllättävät kombinaatiot ja niistä syntyvä energia kiehtovat meitä”, Saarinen kiteyttää. “Viimeisen vuoden aikana olemme ehtineet testaamaan musiikkiamme eri keikoilla ja nyt vihdoin pääsemme julkaisemaan sitä kaikkien kuultavaksi.

Sankarit soi MTV:n ja C Moren jääkiekon MM-lähetyksissä ensimmäisen kerran tänään, kun Suomi kohtaa Yhdysvallat Tampereen Nokia Arenalla. Vuoden 2023 jääkiekon MM-kisat järjestetään Tampereella ja Riiassa. Turnauksen ajankohta on 12.-28. toukokuuta.

M3NO somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anne Seppälä
anne.seppala@umusic.com
puh. 040 867 2937

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…