TANSSITTAVA SANKARIT-COVER MM-KIEKON KISABIISIKSI

Jääkiekon MM-kisalähetysten tunnelmaa nostattavan kappaleen takana on tuottajaduo M3NO. Biisin featissa kuullaan Emilia Ex.

 J. Karjalaisen rakastettua klassikkoa coveroiva Sankarit kuullaan tämän vuoden MM-jääkiekkolähetysten kisabiisinä. Suomalaisia jo yli 40 vuotta koskettaneen ikivihreän uusi tanssittava versio kuullaan kisalähetyksissä koko turnauksen ajan. Kappaleen julkaisi elektroniseen tanssimusiikkiin erikoistunut DJ-tuottajaduo M3NO, jonka takana toimivat Jerome Saarinen ja Henri Heinola.

Saarinen kommentoi: “DJ-keikoilla olemme huomanneet, kuinka voimakkaimmat biisit tanssilattialla eivät kerro pelkästään juhlimisesta. Parhaaseen musiikkiin voi myös itkeä ja tanssia samaan aikaan. M3NO:ssa on kyse herkän suomalaisen lyriikan yhdistämisestä räjähtävään elektroniseen tuotantoon. Sankarit on yksi kauneimpia suomalaisia sanoituksia ja on kunnia-asia tuoda kappaleen jokaista yksilöä arvostava sanoma nyt myös tanssilattioille”.

Sankarit on yhtyeen debyyttisingle, joka muistuttaa ihmisiä rohkeudesta omiin unelmiin. Tuotannossaan M3NO keskittyy tanssimusiikkiin, joka yhdistelee uutta ja tuttua yli genrerajojen. “Meidän mielestä monimuotoisuus on rikkaus. Yllättävät kombinaatiot ja niistä syntyvä energia kiehtovat meitä”, Saarinen kiteyttää. “Viimeisen vuoden aikana olemme ehtineet testaamaan musiikkiamme eri keikoilla ja nyt vihdoin pääsemme julkaisemaan sitä kaikkien kuultavaksi.

Sankarit soi MTV:n ja C Moren jääkiekon MM-lähetyksissä ensimmäisen kerran tänään, kun Suomi kohtaa Yhdysvallat Tampereen Nokia Arenalla. Vuoden 2023 jääkiekon MM-kisat järjestetään Tampereella ja Riiassa. Turnauksen ajankohta on 12.-28. toukokuuta.

M3NO somessa:
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anne Seppälä
anne.seppala@umusic.com
puh. 040 867 2937

Takaisin uutisiin

Uutisia

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…

BESS YLLÄTTÄÄ: KESÄKUMIBIISI 2023

TÄNÄÄN JULKAISTU MISSIO ON VUODEN 2023 VIRALLINEN KESÄKUMIBIISI BESSin festarikesä starttaa YleXPopista 3.6. Tämän vuoden kesäkumibiisin esittää BESS, yksi tämän hetken…