VUODEN BIISI -EMMALLA PALKITTU, KANSAINVÄLISTÄ URAA TEHNYT TOMI SAARIO KIINNITETTY UNIVERSAL MUSICILLE

SUOMENKIELINEN SOOLOMATERIAALI SYNTYI SATTUMALTA – ENSIMMÄINEN SINGLE Q JULKAISTAAN PERJANTAINA 19.5.

Artisti ja biisinkirjoittaja Tomi Saario on kiinnitetty Universal Musicille. Aiemmin englanninkielistä soolomateriaalia julkaissut artisti ryhtyy julkaisemaan musiikkia myös suomen kielellä ja tähtäimenä on pitkä ura niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Ensimmäinen single Q julkaistaan tulevana perjantaina 19.5. Tomi on kirjoittanut tulevan singlen yhdessä Vilma Alinan ja Tidon kanssa, joka on myös tuottanut kappaleen. Ajatus suomenkielisestä soolourasta syntyi sattumalta vuosi sitten biisileirillä:

Mulla on jo jonkin aikaa ollut sellainen tunne, että musiikkiala on vihdoin tarpeeksi kypsä siihen, että artisti voi julkaista musiikkia monella eri kielellä ja silti ilmaista itseään autenttisesti. En olisi lähtenyt tekemään suomenkielistä musiikkia ollenkaan, ellei sattuman kautta olisi löytynyt juuri se oikea suunta ja soundi mikä tuntuu omalta. Useinhan parhaat jutut löytyvätkin juuri silloin, kun niitä ei etsi.

Olin viime kesänä biisileirillä tekemässä muille artisteille musiikkia ja ekan päivän työryhmässä olin sattumalta Tidon ja Vilma Alinan kanssa. Pitkän päivän tuloksena valmistui kaksi biisiä, joista toinen oli Q. Kun lauloin demon, niin tulimme yhteistuumin siihen tulokseen, että nämähän ovatkin mun biisejä ja nämä täytyy julkaista.

Kun musiikillinen suunta löytyi, niin palaset alkoivat loksahtaa paikoilleen. Mietin pitkään, haluanko yhteistyöhön minkään levy-yhtiön kanssa, mutta jo ensitapaamisella oli selvää, että mun ja Universalin visiot kohtasivat erinomaisesti. joten lopulta valinta olikin aika no brainer.

Lahjakkaana biisintekijänä tunnettu Saario palkittiin viime Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa, sillä viime vuoden striimatuin ja radioiden soitetuin kappale, BESSin Ram pam pam on Saarion käsialaa. Omaa soolotuotantoa on valmiina paljon ja uutta musiikkia tullaan julkaisemaan tänä vuonna runsaasti. Tähtäimessä on suomenkielinen albumi ja keikkalavat

Lataa uudet pressikuvat tästä.

Tomi Saario somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
+358 50 4619818
veera.hjerppe@umusic.com

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

MERI TIMGREN NIMITETTY JOHANNA KUSTANNUKSEN LABEL MANAGERIKSI

Johanna Kustannuksen uutena Label Managerina on aloittanut kotimaisten artistien markkinointipäällikkö Meri Timgren Ikonisen Love Recordsin perintöä jatkanut Johanna Kustannus on…

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle “part of the next generation…