PAPERI T:N ODOTETTU ALBUMI ULKONA NYT

Tänään julkaistu albumi ’Joka päivä jotain katoaa’ on kriitikoiden ylistämän Paperi T:n ensimmäinen sooloalbumi viiteen vuoteen


Suomalaisen musiikin suuntaviivoja uusiksi piirtäneen Paperi T:n tuore albumi julkaistiin tänään. Kokonaisuus tutkii menetystä ja irti päästämistä.

Levykokonaisuudelta on irrotettu kolme singleä: Basilikanlehtiä, muuttolinnut, rantahiekkaa, sekä Joo joo. Albumin jo julkaistuja singlejä on kuunneltu tämän kevään aikana suoratoistopalveluissa lähes 1,5 miljoonaa kertaa.

Albumia on artistin kanssa ollut tuottamassa Miikka Koivisto yhdessä Artturi Tairan ja Samuli Kukkolan kanssa. Kolmikko on tuttu Ruusut-yhtyeestä, jonka kanssa Paperi T julkaisi keväällä myös yhteissinglen Alku. Albumin visuaalisesta kokonaisilmeestä on vastannut valokuvaaja-graafikko Tero Ahonen. Mukana visuaalisessa tuotannossa on ollut myös taiteilija Karoliina Hellberg, jonka luomat tekstit ovat olleet osana julisteita, singlejen materiaaleja ja tulevan vinyylin taittoa. Albumin vinyylipainos on saatavilla 14.7. ja sen ennakkomyynti on alkanut maanlaajuisesti.

Paperi T on helsinkiläinen rap-artisti ja runoilija, joka aloitti uransa kulttimainetta nauttivassa hiphop-yhtyeessä, Ruger Hauerissa. Ensimmäisen sooloalbuminsa Malarian pelko Paperi T julkaisi vuonna 2015. Albumi myi platinaa ja nousi maan virallisen albumilistan kärkeen heti julkaisusta. Artisti noteerattiin 2016 kahdella Emma-patsaalla (Vuoden tulokas ja Vuoden hiphop) sekä arvostetulla Teosto-palkinnolla. Soolouransa aikana Paperi T:n tuotanto on kerännyt suoratoistopalveluissa lähes 50 miljoonaa kuuntelua.

Kesän 2023 aikana artisti nähdään lukuisilla festivaalikeikoilla sekä Helsingin Juhlaviikoilla. Katso keikkalista kokonaisuudessaan tästä.


Paperi T somessa:
Instagram / Facebook

PR
Meri Timgren
050 5455 770
meri.timgren@umusic.com

Keikat
Rauha Kyyrö
050 54 68 187
rauha@fullsteam.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen…

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…