TOMI SAARION SUOMIDEBYYTTI ALLEVIIVAA LAULAJAN UPEAA SOUNDIA

Tomi Saarion suomenkielinen debyyttisingle Q on nyt ulkona


Artisti ja biisinkirjoittaja Tomi Saario on kiinnitetty Universal Musicille. Aiemmin englanninkielistä soolomateriaalia julkaissut artisti ryhtyy julkaisemaan musiikkia myös suomen kielellä. Ensimmäinen single Q julkaistaan tänään perjantaina 19.5. Tomi on kirjoittanut tulevan singlen yhdessä Vilma Alinan ja Tidon kanssa, joka on myös tuottanut kappaleen. Tomi kertoo Q-singlestä ja tulevista julkaisuista näin:

“Kirjoitin Q:n viime kesänä Tidon ja Vilma Alinan kanssa Universalin biisileirillä. Koko sen leirin tarkoitus oli kirjoittaa kappaleita muille artisteille, mutta heti ku olin laulanu biisin demon ni me kaikki tiedettiin, että mun on pakko vetää tää ite. Jotkut biisit vaa tuntuu heti niin henkilökohtasilta ja omilta ku ne on saanu siirrettyy sydämest paperille ja tää oli yks niistä.

Kirjoitettiin Q niistä hetkistä ihmissuhteissa, ku on vaikeeta ja ei oikee nää sitä valoo siellä tunnelin päässä. Sillon ku tarvii muistutusta siitä, et kyl se valo siellä on vaikka sitä ei ite näkis koko ajan.

Tän biisin teema soundiltaan on äärimmäinen raakuus ja minimalistisuus, mikä tulee olemaan myös mun koko albumin teema. Must tuntuu et jos biisin tunne on tarpeeks vahva ni sitä ei tarvii eikä pidä peittää isolla tuotannolla vaa antaa sen hengittää ja vaan olla.

Ollaan saatu tän tiimin voimin tehtyy jo monta eri biisii ja tuun julkasemaan niistä usemman tän vuoden aikana. On ihan mahtavaa päästä ilmaisemaan itseään välillä eri kielellä kuin englannilla.”

Lahjakkaana biisintekijänä tunnettu Saario palkittiin viime Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa, sillä viime vuoden striimatuin ja radioiden soitetuin kappale, BESSin Ram pam pam on Saarion käsialaa. Omaa soolotuotantoa on valmiina paljon ja uutta musiikkia tullaan julkaisemaan tänä vuonna runsaasti. Tähtäimessä on suomenkielinen albumi ja keikkalavat.

Lataa uudet pressikuvat tästä.

Tomi Saario somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

AIEMMIN DUONA TUNNETTU TELEKS TOIMII JATKOSSA NELIHENKISENÄ YHTYEENÄ

Teleksin pitkä ura sai tänään jatkoa uudella singlellä Easy rider. Kyseessä on viides singlelohkaisu bändin ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Tuoreen…

SINI YASEMIN JULKAISEE ARMOTTOMAN MUTTA RAKKAUDENTÄYTEISEN SINGLEN

Sini Yasemin julkaisi uuden singlensä ’Poikaystävä’. Biisi on kirjoitettu rohkaisuna ystävälle, jonka tulisi lähteä pois myrkyllisestä ihmissuhteesta. Artistille tuttuun tapaan…

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…