BESS YLLÄTTÄÄ: KESÄKUMIBIISI 2023

TÄNÄÄN JULKAISTU MISSIO ON VUODEN 2023 VIRALLINEN KESÄKUMIBIISI

BESSin festarikesä starttaa YleXPopista 3.6.

Tämän vuoden kesäkumibiisin esittää BESS, yksi tämän hetken suosituimmista kotimaisista artisteista. Vuoden 2023 kampanjan käynnistää tänään julkaistu Missio-kappale ja kampanjan keulakuvana toimiminen on artistille kunnia-asia. Kesäkumi-kampanjassa jaetaan kymmeniä tuhansia kondomeja kesän eri tapahtumissa ja muistutetaan nuoria turvallisesta seksistä. BESS kertoo uudesta singlestään näin:

”Missio syntyi biisileirillä 2022 heti UMK:n jälkeen, eikä sitä ajateltu alunperin kesäkumibiisiksi. Vilma Alina kysyi, että miten tapasimme rakkaani kanssa. Kerroin sen koko storyn ja ANI ja Vilma ottivat tästä nopean kopin. Yhtäkkiä välähti laserit, Matrix ja magneetit ja ne kyllä sekä kuuluu että näkyy tällä biisillä.

Kappale säästettiin levyltä juuri tätä Kesäkumia varten, sillä Missiot ne on mielessä muillakin.

Biisissä on kyse kahden ihmisen kohtaamisesta ja magneettisesta vetovoimasta. Tärkein viesti, jonka haluan biisin kautta välittää on se, että suojattu seksi kuuluu kaikille sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Kolme tärkeintä asiaa on kunnioitus, luottamus ja suostumus. Jos tämä pyhä kolminaisuus ei toteudu, niin älkää tehkö mitään.”

Huippusuosion kotimaisella musiikkikentällä saavuttanut nelinkertainen Emma-voittaja BESS julkaisi odotetun toisen pitkäsoittonsa KÄDET YLÖS huhtikuussa 2023. Tuplaplatinarajan yli 40 miljoonalla kuuntelukerralla saavuttanut albumi nousi myös Suomen virallisen albumilistan sijalle 5. Parhaillaan artisti valmistelee uransa suurinta keikkakesää, joka starttaa YleXPopista Hämeenlinnasta lauantaina 3.6.

Viimeistään vuoden 2021 UMK-kilpailun ja Ram pam pam -megahitin myötä koko kansan hurmannut helsinkiläinen artisti ja pop-tähti BESS debytoi jo vuonna 2017. Elektronista musiikkia ja housea pop-musiikissaan yhdistelevä artisti tunnetaan erityisesti rouheasta laulusoundistaan, lukuisista hiteistään sekä hurmoksellisesta keikkasuosiostaan. Artistin tunnetuimpia kappaleita ovat ennätyksiä rikkoneen Ram pam pamin lisäksi muun muassa kolminkertaista platinaa striimannut Tempo, helmikuussa Uuden musiikin kilpailun avausshowssa ensiesityksensä saanut Lähtee käsistä sekä Sammumaton, joka on kasvanut myös isoksi radiohitiksi kuluvan kevään aikana.

BESS on neljän Emma-pystin lisäksi palkittu myös Iskelmä Gaalassa Vuoden naisartistina ja Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden läpimurto -tunnustuksella. Ahkerasti keikkaileva BESS juhlii levyjulkkareita kahdessa osassa: 21.6. artisti nousee Allas Sea Poolin lavalle ja syyskuun lopulla artisti valloittaa legendaarisen Tavastian.

BESS somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti:
Elsa De Campos
elsa.decampos@livenation.fi
+358 40 189 1174

Takaisin uutisiin

Uutisia

PEARL JAMIN KAHDESTOISTA STUDIOALBUMI ON NYT JULKAISTU

Rock-yhtye Pearl Jam tekee näyttävän paluun uudella albumillaan Dark Matter  “Seattle giants’ twelfth album hits like a triple espresso” – Mojo…

MAAILMAN MENESTYNEIN ARTISTI TAYLOR SWIFT JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuoden merkittävin albumijulkaisu The Tortured Poets Department valloittaa musiikkimaailman tänään Supertähti Taylor Swift on juuri julkaissut uuden albumin The Tortured Poets Department.…

VUODEN YHTYE KUUMAA JULKAISEE KOLMANNEN ALBUMINSA

Tänään uuden albumin julkaissut KUUMAA on kiistatta vuoden suosituin kotimainen yhtye. Koko uransa aikana lähes 150 miljoonaa striimannut kokoonpano on…