SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle

“part of the next generation of savvy superstars” – Billboard

“primed to be one the biggest breakout acts this year” – Hypebeast

“What’s most striking about d4vd’s story isn’t the overnight success, but rather the immense potential in the songs of a teenager who only so recently discovered his talent.” – Pigeons & Planes

Hetkessä kiinnostavimpien artistitulokkaiden joukkoon ponnahtanut d4vd (lausutaan “David”) on juuri julkaissut odotetun debyytti-EP:nsä Petals To Thorns. Kokonaisuus on johdatus d4vd:n identiteettiin ja mielenmaisemaan artistina, jota ei voi lokeroida vain yhteen genreen. Alternative-tähti on toimittanut mestarillisen yhdeksän kappaleen projektin vain vuosi sen jälkeen, kun hän aloitti musiikin tekemisen siskonsa vaatekaapissa Houstonissa. EP vahvistaa d4vd:n asemaa yhtenä lahjakkaimpina nousevina tähtinä, jota tukee myös artistin äskettäinen Billboard 21 Under 21-nimitys.

2000-luvun alun pop-punkista ammentava The Bridge sai rinnalleen myös upean musiikkivideon, jonka voi katsoa alta. EP:llä on mukana d4vd:n uniikkia soundia esittelevien uusien kappaleiden lisäksi muun muassa artistin läpimurtosinglet Romantic Homicide ja Here With Me. Artistille tunnusomaisesta kaikuvasta laulusta ja emotionaalisesta tarinankerronnasta koostuvat kappaleet keräsivät syksyn aikana viraalisuosiota TikTokissa ja nousivat Spotify-listoille ympäri maailmaa, mukaan lukien Suomessa. Platinarajan Yhdysvalloissa ja kultarajan Suomessa ylittänyt Romantic Homicide nousi Yhdysvalloissa peräti Spotifyn listakakkoseksi. Artisti lähtee tällä viikolla ensimmäiselle kiertueelleen Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin, tuoden hänet myös Pohjoismaihin.

18-vuotias d4vd on viimeisten kuukausien aikana noussut musiikkimaailman puheenaiheeksi ja lukuisat mediat ovat nostaneet hänet lupaavimpien uusien artistien listoilleen. Hän aloitti uransa ottamalla yhteyttä tuottajiin internetissä ja äänitti laulunsa tuotantojen päälle puhelimellaan. Myös innokkaana videopelien pelaajana tunnettu artisti soitti valmiita tuotoksia Fortnite-pelivideoidensa taustalla, jonka myötä hänen katsojansa sekä kilpakollegansa innostuivat niistä. D4vd:ltä on saatu useita erityylisiä kappaleita, esitellen artistin taitoa hyödyntää ääntänsä ja laulunkirjoitustaitoansa erilaisissa tuotantotyyleissä aina r&b:stä rockiin ja indieen.

Petals To Thorns -kappalelista:
1. Sleep Well
2. Here With Me
3. This Is How It Feels (feat. Laufey)
4. Don’t Forget About Me
5. WORTHLESS
6. Backstreet Girl
7. You and I
8. Romantic Homicide
9. The Bridge

d4vd somessa:
TikTok / Instagram / Twitter


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Artistin pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

SUPERTÄHTI ISAC ELLIOT JULKAISI PLATINAA STREAMANNEEN ALBUMINSA

Kävi miten kävi on Isac Elliotin ensimmäinen suomenkielinen albumi. Levy on streamannut yli 25 miljoonaa kertaa eli platinaa jo ennakkoon.…

BESS YLLÄTTÄÄ: KESÄKUMIBIISI 2023

TÄNÄÄN JULKAISTU MISSIO ON VUODEN 2023 VIRALLINEN KESÄKUMIBIISI BESSin festarikesä starttaa YleXPopista 3.6. Tämän vuoden kesäkumibiisin esittää BESS, yksi tämän hetken…

LUPAAVA RAP-TULOKAS ANDREI JULKAISI UUDEN SINGLEN

Rap-tulokas Andrei on julkaissut uuden singlensä Valehtele vaa. Kappale kertoo siitä, kuinka eron jälkeen toinen löytää uuden liian nopeasti.  “Tän biisin idea ei oo olla…