SYNKEÄLLÄ JA TUNTEIKKAALLA SOUNDILLAAN IHASTUTTANUT D4VD JULKAISI DEBYYTTI-EP:NSÄ

Romantic Homicide ja Here With Me -viraalihitit siivittivät 18-vuotiaan artistin Billboardin lupaavimpien nuorien artistien listalle

“part of the next generation of savvy superstars” – Billboard

“primed to be one the biggest breakout acts this year” – Hypebeast

“What’s most striking about d4vd’s story isn’t the overnight success, but rather the immense potential in the songs of a teenager who only so recently discovered his talent.” – Pigeons & Planes

Hetkessä kiinnostavimpien artistitulokkaiden joukkoon ponnahtanut d4vd (lausutaan “David”) on juuri julkaissut odotetun debyytti-EP:nsä Petals To Thorns. Kokonaisuus on johdatus d4vd:n identiteettiin ja mielenmaisemaan artistina, jota ei voi lokeroida vain yhteen genreen. Alternative-tähti on toimittanut mestarillisen yhdeksän kappaleen projektin vain vuosi sen jälkeen, kun hän aloitti musiikin tekemisen siskonsa vaatekaapissa Houstonissa. EP vahvistaa d4vd:n asemaa yhtenä lahjakkaimpina nousevina tähtinä, jota tukee myös artistin äskettäinen Billboard 21 Under 21-nimitys.

2000-luvun alun pop-punkista ammentava The Bridge sai rinnalleen myös upean musiikkivideon, jonka voi katsoa alta. EP:llä on mukana d4vd:n uniikkia soundia esittelevien uusien kappaleiden lisäksi muun muassa artistin läpimurtosinglet Romantic Homicide ja Here With Me. Artistille tunnusomaisesta kaikuvasta laulusta ja emotionaalisesta tarinankerronnasta koostuvat kappaleet keräsivät syksyn aikana viraalisuosiota TikTokissa ja nousivat Spotify-listoille ympäri maailmaa, mukaan lukien Suomessa. Platinarajan Yhdysvalloissa ja kultarajan Suomessa ylittänyt Romantic Homicide nousi Yhdysvalloissa peräti Spotifyn listakakkoseksi. Artisti lähtee tällä viikolla ensimmäiselle kiertueelleen Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin, tuoden hänet myös Pohjoismaihin.

18-vuotias d4vd on viimeisten kuukausien aikana noussut musiikkimaailman puheenaiheeksi ja lukuisat mediat ovat nostaneet hänet lupaavimpien uusien artistien listoilleen. Hän aloitti uransa ottamalla yhteyttä tuottajiin internetissä ja äänitti laulunsa tuotantojen päälle puhelimellaan. Myös innokkaana videopelien pelaajana tunnettu artisti soitti valmiita tuotoksia Fortnite-pelivideoidensa taustalla, jonka myötä hänen katsojansa sekä kilpakollegansa innostuivat niistä. D4vd:ltä on saatu useita erityylisiä kappaleita, esitellen artistin taitoa hyödyntää ääntänsä ja laulunkirjoitustaitoansa erilaisissa tuotantotyyleissä aina r&b:stä rockiin ja indieen.

Petals To Thorns -kappalelista:
1. Sleep Well
2. Here With Me
3. This Is How It Feels (feat. Laufey)
4. Don’t Forget About Me
5. WORTHLESS
6. Backstreet Girl
7. You and I
8. Romantic Homicide
9. The Bridge

d4vd somessa:
TikTok / Instagram / Twitter


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Artistin pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…