MERI TIMGREN NIMITETTY JOHANNA KUSTANNUKSEN LABEL MANAGERIKSI

Johanna Kustannuksen uutena Label Managerina on aloittanut kotimaisten artistien markkinointipäällikkö Meri Timgren

Ikonisen Love Recordsin perintöä jatkanut Johanna Kustannus on ollut suomalaisen musiikin edelläkävijöiden koti jo vuodesta 1979. Kotimaista musiikkihistoriaa muovanneen levy-yhtiön katalogiin kuuluu artisteja aina Ultra Brasta Hanoi Rocksiin ja Juice Leskiseen.

Tällä hetkellä levy-yhtiön omaääniseen artistiperheeseen kuuluvat muun muassa Arppa, Olavi Uusivirta, Ursus Factory, Paperi T, Yona, Pyhimys, Samuli Putro ja Runo.

On todella inspiroivaa päästä kehittämään labelia, joka on jättänyt sukupolvia halkovan jäljen suomalaisen musiikin dna:han. Haluan, että Johannalla on jatkossakin tilaa ennakkoluulottomalle, genrerajoja rikkovalle musiikille ja sen tekijöille”, kommentoi Timgren.

Meri Timgren aloitti Universal Musicilla kotimaisen musiikin markkinointipäällikkönä alkuvuodesta 2022. Johanna Kustannuksen Label Managerin pestiä hän jatkaa Minna Koiviston seuraajana, keskittyen erityisesti Johanna-brändin kehittämiseen ja viestintään. Uuden roolinsa ohella Timgren jatkaa työtään myös markkinointipäällikkönä edustaen artisteja, kuten KUUMAA, Paperi T ja Arppa.

Universal Musicin Director of Local Content Marja Kokko kertoo nimityksestä:
On hienoa saada legendaarisen levymerkin ruoriin näkemyksellinen, tinkimätön ja rohkea nuori nainen, jolla on intohimo modernia musiikkikulttuuria kohtaan. Meri Timgrenin viimeisen vuoden tulokset markkinointipäällikön työssä puhuvat puolestaan, enkä malta odottaa, että pääsemme kertomaan lisää Johanna-uutisia.

Johanna Kustannuksen kulunut vuosi on pitänyt sisällään lukuisia menestystarinoita. Yona voitti kiitetyllä Uni johon herään -albumillaan Emma-palkinnon Kriitikoiden valinta -kategoriassa. Neljä Emma-ehdokkuutta kerännyt Arppa julkaisi kolmannen albuminsa Valeria, joka debytoi virallisen albumilistan ykkösenä. Albumi nimettiin useissa arvioissa viiden tähden levyksi. Paperi T julkaisi ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen sooloalbumin, joka keräsi kriitikoilta huippuarvostelut ja kipusi albumilistalla toiselle sijalle heti julkaisustaan. Ursus Factory juhlii 10-vuotista uraansa ja Olavi Uusivirta niin ikään 20. juhlavuottaan. Uusimpana lisäyksenä Johanna Kustannukselle on kiinnitetty kotimaisella indiekentällä ihastuttanut yhtye Lyyti.

Johanna Kustannus somessa:
WWW / Instagram / Facebook

Lisätiedot:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
+358 50 5455770

Marja Kokko
marja.kokko@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…