NIALL HORANIN KEHUTTU KOLMAS ALBUMI ON NYT JULKAISTU

Globaali supertähti Niall Horan on julkaissut tänään odotetun kolmannen albuminsa The Show. Kriitikoiden kehumalta levyltä huokuu artistin valtava kasvu ja elämänkokemus, mitä on karttunut Horanin kaksikymppisenä kirjoittaman edellisen albumin jälkeen. Pääasiassa pianon ääressä sävelletty kokonaisuus käsittelee erityisesti mielenterveyttä sekä rakkauden ääretöntä monimutkaisuutta. Lumoavan ja tunteikkaan albumin tärkein sanoma on toimia, kuten sydän sanoo. Kauniisti jousia ja pianonsoittoa yhdistelevälle fokussinglelle The Show on julkaistu myös musiikkivideo. The Show oli ensimmäinen kappale, jonka Horan levylle teki.

Irlantilaistähti teki säteilevän levyn yhdessä Julian Bunettan, Amy Allenin, Jamie Scottin, John Ryanin ja Joel Littlen kanssa. Sen ensimmäinen single Heaven saatiin helmikuussa, ja se keräsi Horanin uran suurimmat striimiluvut julkaisupäivänään. Kappaleesta kasvoi myös iso radiohitti ympäri maailmaa. Huhtikuussa julkaistiin albumin toinen single Meltdown, joka on Horania vastustamattomimmillaan.

Niall Horan oli tänä keväänä ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen The Voice -ohjelman tuomarina Blake Sheltonin, Kelly Clarksonin ja Chance The Rapperin rinnalla. Kesällä artisti kiertää festivaaleja ja helmikuussa hän lähtee maailmanlaajuiselle kiertueelle, jonne on myyty jo yli puoli miljoonaa lippua.

Irlantilainen Niall Horan tuli tunnetuksi One Direction -yhtyeestä, jonka kanssa hän teki lukuisia maailmankiertueita ja myi yli 80 miljoonaa albumia. Horanin Flicker­-soolodebyyttialbumi julkaistiin lokakuussa 2017 ja se nousi Yhdysvaltojen albumilistan kärkeen. Suomessa kultaa myynyt levy sisälsi muun muassa maailmanlaajuiset hitit Slow Hands ja This Town, jotka ovat ylittäneet Suomessa platinarajan. Kakkosalbumi Heartbreak Weather (2020) oli rakkauden ylä- ja alamäkiä käsittelevä konseptilevy, joka kattoi useita eri genrejä modernista popista nostalgiseen grooveen ja rockiin asti. Muun muassa Nice To Meet Ya ja Black and White -singlet sisältänyt levy debytoi Iso-Britannian ja Irlannin albumilistojen kärjessä. Artistin soolokappaleita on striimattu globaalisti yli yhdeksän miljardia kertaa. 

Niall Horan somessa:
TikTok / Instagram / Twitter / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…