RUNO NÄYTTÄÄ HERKÄN PUOLENSA UUDELLA ENTÄ JOS -SINGLELLÄ

Popin artistitulokas Runo on julkaissut uuden Entä jos -singlen. Tummanpuhuvista tanssibiiseistä tunnettu Runo syventyy uudella kaihoisalla singlellään erojen kipeyteen. Kappale yhdistelee Runolle ominaista spoken wordia popmelodioiden kanssa ja rakentaa kokonaisuuden, joka todella puhuttelee kuulijaansa. Entä jos on kolmas julkaisu artistin myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta debyyttialbumilta, ja artisti itse kertoo uudesta biisistä näin: “Entä jos on kipeä eron kynnyksen ylittämisbiisi. Luvassa on herkkää Runoa. Perustuu tositapahtumiin 😢!” 

Vuoden 2020 YleX Nosteessa -kisavoiton kautta tutuksi tulleen Runon musiikki edustaa mielenkiintoista popin vaihtoehtosoundia. Runolle tyypillisesti lyriikoissa leikitellään suomen kielellä sekä yhdistellään runoutta ja spoken wordia kiehtovaksi kokonaisuudeksi. Ajatuksia herättävä lahjakas musiikintekijä haluaa musiikillaan antaa kuulijalle luvan tuntea kaikki tunteet. Runon kädenjälkeä on kuultu myös muiden artistien musiikissa. Lahjakas lauluntekijä on ollut tekemässä muun muassa Elias Kaskisen Elos-kappaletta sekä ennätyksiä rikkoneen BESSin Rakastan en rakasta -hittiä. Tänä vuonna Runo on julkaissut omaa musiikkiaan tasaiseen tahtiin, ja viimeisimmät singlet olivat tammikuussa julkaistu Tytöt ei itke sekä huhtikuussa julkaistu Tuhkaa.

Runo somessa:
InstagramTikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Takaisin uutisiin

Uutisia

AIEMMIN DUONA TUNNETTU TELEKS TOIMII JATKOSSA NELIHENKISENÄ YHTYEENÄ

Teleksin pitkä ura sai tänään jatkoa uudella singlellä Easy rider. Kyseessä on viides singlelohkaisu bändin ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Tuoreen…

SINI YASEMIN JULKAISEE ARMOTTOMAN MUTTA RAKKAUDENTÄYTEISEN SINGLEN

Sini Yasemin julkaisi uuden singlensä ’Poikaystävä’. Biisi on kirjoitettu rohkaisuna ystävälle, jonka tulisi lähteä pois myrkyllisestä ihmissuhteesta. Artistille tuttuun tapaan…

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…