TUURE KILPELÄISELTÄ UUSI, KEVYT JA LÄMMIN POP-SINGLE ULKOPUOLISUUDEN TUNTEESTA JA YSTÄVYYDESTÄ

Tuure Kilpeläinen julkaisee tulevan sooloalbuminsa toisen singlen Astronautit.  Lämmin pop-biisi kuvailee ulkopuolisuuden tunnetta: kuin kelluisi astronauttina kaiken ulkopuolella, etäältä maailmaa seuraten. Artisti kertoo kappaleen teemasta:

Miten erillisyyden tunteesta tai harhasta voi päästää irti, se ei ole mikään helppo temppu. Tässä tunnetta käsitellään pop-laulun keinoin, kesäperhosen keveydellä. Halusin laulaa myös ystävyydestä, joka yhdistää ja voi viedä ulkopuolisuuden tunteen pois – ainakin hetkellisesti.

Tuuren Kilpeläisen uudella soolomateriaalilla yhdistyy saumatta moderni tuotanto ja artistin tuttu, rakastettu ääni. KUUMAA-yhtyeestäkin tutun Johannes Brotheruksen tuottamalla albumilla on ammennettu inspiraatiota aina Billie Eilishistä David Bowieen.

Kappale on tehty viime keväänä Johannes Brotheruksen kanssa järven rannalla, kun kesä oli jo mielessä. Biisin houkutteleminen esiin oli jälleen todella hauskaa”, kertoo Tuure Kilpeläinen.

Tulevan kesän artisti viettää lokakuussa julkaistavan albumin viimeistelyn parissa. Uusi bändikokoonpano syksyn albumikiertuetta varten on myös muodostunut. Tuure Kilpeläinen esittelee uuden yhtyeensä perjantaina 24. marraskuuta Helsingin Tavastia-klubin levyjulkkarikeikalla, jonka ennakkolipunmyynti avattiin tänään.

Tuure Kilpeläinen somessa:
Facebook / Instagram

PR:
Meri Timgren
+358 50 5455 770
meri.timgren@umusic.com

KEIKAT:
Mika Sorola
+ 358 44 269 6072
mika@fullsteam.fi

Toni Ritonen
+358 50 4044573 
toni@fullsteam.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…