TUURE KILPELÄISELTÄ UUSI, KEVYT JA LÄMMIN POP-SINGLE ULKOPUOLISUUDEN TUNTEESTA JA YSTÄVYYDESTÄ

Tuure Kilpeläinen julkaisee tulevan sooloalbuminsa toisen singlen Astronautit.  Lämmin pop-biisi kuvailee ulkopuolisuuden tunnetta: kuin kelluisi astronauttina kaiken ulkopuolella, etäältä maailmaa seuraten. Artisti kertoo kappaleen teemasta:

Miten erillisyyden tunteesta tai harhasta voi päästää irti, se ei ole mikään helppo temppu. Tässä tunnetta käsitellään pop-laulun keinoin, kesäperhosen keveydellä. Halusin laulaa myös ystävyydestä, joka yhdistää ja voi viedä ulkopuolisuuden tunteen pois – ainakin hetkellisesti.

Tuuren Kilpeläisen uudella soolomateriaalilla yhdistyy saumatta moderni tuotanto ja artistin tuttu, rakastettu ääni. KUUMAA-yhtyeestäkin tutun Johannes Brotheruksen tuottamalla albumilla on ammennettu inspiraatiota aina Billie Eilishistä David Bowieen.

Kappale on tehty viime keväänä Johannes Brotheruksen kanssa järven rannalla, kun kesä oli jo mielessä. Biisin houkutteleminen esiin oli jälleen todella hauskaa”, kertoo Tuure Kilpeläinen.

Tulevan kesän artisti viettää lokakuussa julkaistavan albumin viimeistelyn parissa. Uusi bändikokoonpano syksyn albumikiertuetta varten on myös muodostunut. Tuure Kilpeläinen esittelee uuden yhtyeensä perjantaina 24. marraskuuta Helsingin Tavastia-klubin levyjulkkarikeikalla, jonka ennakkolipunmyynti avattiin tänään.

Tuure Kilpeläinen somessa:
Facebook / Instagram

PR:
Meri Timgren
+358 50 5455 770
meri.timgren@umusic.com

KEIKAT:
Mika Sorola
+ 358 44 269 6072
mika@fullsteam.fi

Toni Ritonen
+358 50 4044573 
toni@fullsteam.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…