TUURE KILPELÄISELTÄ UUSI, KEVYT JA LÄMMIN POP-SINGLE ULKOPUOLISUUDEN TUNTEESTA JA YSTÄVYYDESTÄ

Tuure Kilpeläinen julkaisee tulevan sooloalbuminsa toisen singlen Astronautit.  Lämmin pop-biisi kuvailee ulkopuolisuuden tunnetta: kuin kelluisi astronauttina kaiken ulkopuolella, etäältä maailmaa seuraten. Artisti kertoo kappaleen teemasta:

Miten erillisyyden tunteesta tai harhasta voi päästää irti, se ei ole mikään helppo temppu. Tässä tunnetta käsitellään pop-laulun keinoin, kesäperhosen keveydellä. Halusin laulaa myös ystävyydestä, joka yhdistää ja voi viedä ulkopuolisuuden tunteen pois – ainakin hetkellisesti.

Tuuren Kilpeläisen uudella soolomateriaalilla yhdistyy saumatta moderni tuotanto ja artistin tuttu, rakastettu ääni. KUUMAA-yhtyeestäkin tutun Johannes Brotheruksen tuottamalla albumilla on ammennettu inspiraatiota aina Billie Eilishistä David Bowieen.

Kappale on tehty viime keväänä Johannes Brotheruksen kanssa järven rannalla, kun kesä oli jo mielessä. Biisin houkutteleminen esiin oli jälleen todella hauskaa”, kertoo Tuure Kilpeläinen.

Tulevan kesän artisti viettää lokakuussa julkaistavan albumin viimeistelyn parissa. Uusi bändikokoonpano syksyn albumikiertuetta varten on myös muodostunut. Tuure Kilpeläinen esittelee uuden yhtyeensä perjantaina 24. marraskuuta Helsingin Tavastia-klubin levyjulkkarikeikalla, jonka ennakkolipunmyynti avattiin tänään.

Tuure Kilpeläinen somessa:
Facebook / Instagram

PR:
Meri Timgren
+358 50 5455 770
meri.timgren@umusic.com

KEIKAT:
Mika Sorola
+ 358 44 269 6072
mika@fullsteam.fi

Toni Ritonen
+358 50 4044573 
toni@fullsteam.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

VESTERINEN YHTYEINEEN JULKAISI TÄNÄÄN LIVELEVYN JA ESIINTYY ILLALLA THE VOICE OF FINLANDIN SUORASSA LÄHETYKSESSÄ

Viime vuonna julkaistu studioalbumi Hetken ikuinen on ylittänyt kultarajan Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut livelevyn Hetken, ikuisesti, elävänä! CD:nä ja digitaalisesti. Albumin…

TOMI SAARIOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

Kuuntele tänään julkaistu uusi single Unissakävelijä tästä Valovoimainen uuden sukupolven pop-artisti Tomi Saario julkaisee tänään odotettua uutta musiikkia. Viime vuonna suomenkielisen soolouransa startannut Saario…

MIKAEL GABRIELIN JA NUBLUN YHTEISTYÖ JATKUU

UMK:ssa vuoden menestyksekkäästi käynnistänyt kaksikko jatkaa yhteisen musiikin julkaisua – kuuntele uusi single Yao Ming täältä! Kultaa striimanneella Vox Populi -hitillään UMK:ssa kolmanneksi…