EVELINA JA NELLI MATULA OTTIVAT RAKASTETUN SUOMIKLASSIKON KÄSITTELYYNSÄ

Evelina ja Nelli Matula uudistivat Olavi Uusivirran suomirock-klassikon On niin helppoo olla onnellinen

Koko kevään radiomenestyksestä nauttinut Evelina julkaisee vuoden toisen singlensä Onnellinen, jolla on mukana säkenöivä Nelli Matula. Ajatus yhteistyöhön lähti, kun 20-vuotista taiteilijajuhlavuottaan viettävä Olavi Uusivirta pyysi Evelinaa versioimaan hänen ikivihreää On niin helppoo olla onnellinen -kappalettaan. Tänään julkaistu lopputulos tekee upealla tavalla kunniaa alkuperäiselle versiolle, kuitenkin kuulostaen täysin Evelinan ja Nellin omalta tuotannolta. Pehmeän ja lämpimän version tuotannosta vastaa Suomen kysytyimpiin tuottajiin lukeutuva duo Los Rollos.

– Mulle kantautui viesti keväällä, että ihana Olavi Uusivirta toivoo just mun tekevän version hänen On niin helppoo olla onnellinen -biisistään. Mä suostuin tietenkin samalla sekunnilla. Tää biisi on ollut iso osa mun elämän kesiä ja on suuri kunnia tuoda siihen mun oma twist. Halusin saada biisille mukaan vielä toisen upean naisäänen, ja oon niin iloinen, että Nelli suostui mun pyyntöön, Evelina summaa.

– Olin tosi yllättynyt mutta samalla innoissani, kun Evelina pyysi mua näin legendaarisen biisin uudelleenversiointiin mukaan. Halusin tehdä omasta versestäni puhtaasti itseni kuuloisen ja pohtia biisin teemaa siitä näkökulmasta, että aina ei olekaan ihan niin helppoa olla onnellinen ja tyytyä siihen mitä on. Omasta mielestäni uusi versio tuntuu sellaiselta hetkeltä kesässä, jolloin jo siinä olemassa olevassa tilanteessa ymmärtää, että tulen muistamaan tämän hetken vielä vuosienkin päästä! Nelli jatkaa.

Onnellinen on Matulan ensimmäinen julkaisu sitten viime keväänä saadun, platinarajan ylittäneen Kiltti tyttö -albumin. Samalla se on viides single Evelinan tulevalta neljänneltä albumilta. Kokonaisuudelta on saatu aiemmin radiolistan kärkeen noussut ja platinaa striimannut Sydän sulaa, radioiden 15 soitetuimman kappaleen joukkoon nousseet Me ei kuuluta toisillemme ft. ANI ja Kyynelii sekä raikas ja tyylikäs Ikinä koskaan.

Evelina on yksi aikakautensa kuunnelluimpia ja seuratuimpia kotimaisia tähtiä. Hänen albuminsa 24K (2016), SOS (2019) ja III (2020) ovat keränneet yhteensä huimat yli 245 miljoonaa striimiä ja jokainen on debytoinut albumilistan kärkikolmikossa. Vuonna 2018 vuoden naissolistina palkitulla artistilla on yhteensä kymmenen Emma-ehdokkuutta. Evelina saa paljon kiitosta ottamalla kantaa tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin some-kanavillaan, joilla on yhteensä yli 230 000 seuraajaa. Artistin alustoilla on usein puhetta esimerkiksi kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Evelina esitteli vakuuttavalla tavalla artistisen ilmaisunsa monipuolisuutta elokuussa julkaistulla EP:llä 3½. Albumilistan kakkoseksi nousseen kokonaisuudella on mukana tämän hetken isoimpia ja trendaavimpia hiphop-/r&b-artisteja, kuten JVG, jambo ja Lauri Haav. EP:n avausbiisi Miau ft. TheoFuego oli loppukesän ilmiö ja viraalihitti: siihen tehtiin yli 5 500 TikTok-videota se keräsi palvelussa yli 10 miljoonaa näyttökertaa.

Evelina somessa:
Instagram / TikTok Facebook 

Nelli Matula somessa:
Instagram TikTok Facebook 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Voit ladata Evelinan viimeisimmät pressikuvat tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…