YKSI TOTUUS TÄYDENTYY UUDELLA JÄSENELLÄ JA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

LUKUISISTA PLATINAHITEISTÄ TUNNETUN YKSI TOTUUS -YHTYEEN RIVEIHIN LIITTYY ONLYFANS-TÄHTI JA DJ MARIANNE KALLIO

Perjantaina julkaistavalla singlellä Syttyy ja räjähtää on mukana kappaleen alkuperäisesittäjä Rainer BollströmYksi Totuus -duo laajenee ja muuttaa muotoaan, kun bändin riveihin liittyy OnlyFans-tähti ja DJ Marianne Kallio. Yhtyeen jäseninä ovat jo vuodesta 2017 toimineet räppärit Mäkki ja DJ Takapotku. Yrittäjänä työskentelevä Marianne Kallio on esiintynyt vuosien varrella useissa tv-ohjelmissa, kuten Big Brother, Viidakon tähtöset ja Toisenlaiset äidit. Yksi Totuus -yhtyeessä Kallio tulee toimimaan DJ:n roolissa.

Perjantaina 30.6. julkaistaan kokoonpanon seuraava single Syttyy ja räjähtää, jolla on mukana kappaleen alkuperäisesittäjä, suomalainen iskelmälaulaja Rainer Bollström. DJ Takapotku kommentoi uutta singleä ja yhtyeen laajentumista seuraavasti:

Syttyy ja räjähtää -kappale sai alkunsa, kun heitin Mäkille idean, että tästä sais hyvän bilebiisin. Otimme yhteyttä Raineriin, joka innostui ideasta ja lähti mielellään mukaan myös meidän uudelleenversioinnille. Yhtyeemme uuden jäsenen Mariannen kanssa ollaan tunnettu pitkään ja hänen liittyminen bändiin on ihan mahtava juttu! Hän on todella luotettava ja ihana ihminen, ja tuo mielestämme juuri sen puuttuvan soossin tähän keitokseen.

Spotifyn kautta yli 70 miljoonaa kuuntelukertaa ja Youtubessa yli 15 miljoonaa katselukertaa kerännyt Yksi Totuus -yhye luottaa musiikissaan tanssittavaan, kansan syviin riveihin uppoavaan suomipoppiin. Kokoonpanolta saatiin viime kuussa jääkiekon MM-kisojen alla heidän viimeisin single Ui Juma, jolla vierailivat radiojuontaja ja DJ Oku Luukkainen sekä pop-duo Jenni & Juho. Yksi Totuus -yhtye tunnetaan parhaiten hiteistä Vielä kerran, Don Juan, Tsiigaa Sun Perää, Pakettimatka, sekä alkuvuodesta 2019 menehtyneen mäkilegenda Matti Nykäsen kanssa julkaistu hitiksi noussut Suomi. He julkaisivat Kovimmat hitit -debyyttialbuminsa syyskuussa 2022. 

Yksi Totuus somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
puh. 050 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

RUNON DEBYYTTIALBUMI RIKOS JA RANGAISTUS ON NYT JULKAISTU

Rikos ja rangaistus -levyllä kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan tänään perjantaina 1.3.…

ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla. Battery…

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…