EVELINAN NELJÄS ALBUMI JULKAISTAAN 25.8.

Evelina julkaisee 25. elokuuta ennakkoon kultaa striimanneen neljännen albuminsa Pehmee ja lähtee loppuvuodeksi kiertueelle

Suomen menestyneimpiin naisartisteihin lukeutuva Evelina julkaisee elokuun lopussa odotetun neljännen albuminsa Pehmee. Jo ennakkoon kultarajan ylittänyt kokonaisuus on Evelinan itse kirjoittama ja säveltämä, ja sen tuotannosta vastaa Suomen kysytyimpiin tuottajiin lukeutuva duo Los Rollos sekä Evelinan kanssa pitkään yhteistyötä tehnyt Tido. Julkaisun myötä artisti päättää yli vuoden kestäneen keikkataukonsa ja palaa odotetusti keikkalavoille. Loppuvuoden kattava, 17 eri kaupunkiin ulottuva ja kaikkiaan 22 keikkaa sisältävä kiertue kulkee nimellä Pehmee tour.

– Mun elämässä on tapahtunut edellisen ja tämän albumin välissä tosi isoja asioita ja oivalluksia. Ne on ennen kaikkea opettaneet olemaan entistä haavoittuvaisempi, mikä on tuonut uudenlaista pehmeyttä suhteessa kaikkeen mun ympärillä. Oon oppinut olemaan hellempi siinä, miten katson itseäni ja muita sekä tiedostan paremmin, mitä ansaitsen. Luotan enemmän ja stressaan vähemmän. Tää opittu haavoittuvaisuus ja pehmeys kuuluu jokaisessa albumin kappaleessa, vaikka niiden sävyt saattaa olla keskenään yllättävänkin erilaisia, Evelina avaa albumin teemoja.

Koko kevään radiomenestyksestä nauttineen Evelinan viimeisin singlejulkaisu – suoraan Suomen Spotify-listan kärkikymmenikköön noussut Onnellinen ft. Nelli Matula – on uudelleenversiointi Olavi Uusivirran klassikkohitistä On niin helppoo olla onnellinen. Pehmeä ja lämmin versio tehtiin Uusivirran pyynnöstä hänen 20-vuotisen juhlavuotensa kunniaksi.Onnellisen lisäksi Evelinan tulevalta neljänneltä albumilta on etukäteen saatu radiolistan kärkeen noussut ja platinaa striimannut Sydän sulaa, radioiden 15 soitetuimman kappaleen joukkoon nousseet singlet Me ei kuuluta toisillemme ft. ANI ja Kyynelii sekä raikas ja tyylikäs Ikinä koskaan.

Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Evelina on yksi aikakautensa kuunnelluimpia ja seuratuimpia kotimaisia tähtiä. Laulaja-lauluntekijän albumit 24K (2016), SOS (2019)ja III (2020) ovat keränneet yhteensä huimat yli 245 miljoonaa striimiä ja jokainen on debytoinut albumilistan kärkikolmikossa. Evelina esitteli vakuuttavalla tavalla artistisen ilmaisunsa monipuolisuutta viime vuoden elokuussa julkaistulla EP:llä 3½.

Keväällä 2018 vuoden naissolistina palkitulla artistilla on yhteensä kymmenen Emma-ehdokkuutta. Evelina saa paljon kiitosta ottamalla kantaa tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin some-kanavillaan, joilla on yhteensä yli 230 000 seuraajaa. Artistin alustoilla on usein puhetta esimerkiksi kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

Pehmee tour:
22.9. Osmo’s Cosmos Bar, Imatra
23.9. Finlandia-klubi, Lahti
29.9. Baltic Princess, Turku
30.9. Klubi, Tampere
6.10. Lutakko, Jyväskylä
7.10. Vammalan Seurahuone, Sastamala
13.10. Umpitunneli, Tornio
14.10. 45 Special, Oulu
18.10. Silja Serenade, Helsinki
20.10. Viking Grace, Turku
21.10. Tavastia, Helsinki
27.10. Sawohouse, Kuopio
28.10. Bailupaatti, Turku
3.11. Himos Areena, Jämsä
4.11. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
17.11. Teatro, Turku
18.11. Pub Pikkupässi, Karkkila
24.11. Mulligan’s, Kouvola
1.12. Ä-klubi, Ähtäri
2.12. TBA
8.12. Corner Inn, Kemi
9.12. Merisärkkä, Kalajoki

Keikat:
Hans Koivu & Jussi Laine
Team Agency Oy
booking@team.fi

Evelina somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com 

Evelinan viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla. Battery…

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…