F JA SUPERSUOSITTU TUPLAKÄÄK-PODI JULKAISIVAT YHTEISBIISIN

F yllättää odottamattomalla biisiyhteistyöllä
Teetä-singlellä mukana vuoden podcastina palkitun Tuplakääkin juontajat


  Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään uuden singlen Teetä, jolla vierailevat ensimmäistä kertaa suomalaisessa musiikkihistoriassa podcast-juontajat. Juoruilusta pilke silmä kulmassa kertovalla, tarttuvalla kappaleella mukana ovat Hollywoodin julkkisjuoruihin erikoistuneen supersuositun Tuplakääk-podcastin juontajat Enni Koistinen ja Kirsikka Simberg.

– Halusin tehdä biisin juoruilusta ja ennen kaikkea pitää aiheen parissa hauskaa. Kaikki tykkää juoruilla ja jos ne väittää et ne ei tykkää, niin ne kyllä valehtelee. Olen tehnyt uutta levyä kaikenlaisen itsensä kehittämisen myrkyllisyydestä ja osana tätä prosessia halusin juhlistaa tätäkin inhimillistä piirrettä meissä ihmisissä, F kertoo.

Yhteistyöidea Vuoden podcastinakin palkitun Tuplakääkin kanssa syntyi, kun F kysyi heiltä lupaa sämplätä kappaleelle podcastin tuttua introa. Koistinen ja Simberg innostuivat ajatuksesta ja päätyivät lopulta äänittämään kappaleelle omat osuutensa. Kaksikon ääntä on kuultavissa erityisesti kappaleen C-osassa, jossa tulkitaan Britney Spearsin Oops I Did It Again -klassikkokappaleen keskusteluosuudesta inspiroitunut vuoropuhelu.

– En rehellisesti voisi olla iloisempi lopputuloksesta. Mulla on ollut niin hauskaa tätä tehdessä ja toivon, että se välittyy. Ja tietysti sen haluan vielä lisätä, että tämäkin guilty pleasure voi olla vaan pelkkä pleasure, F naurahtaa.

Neljättä albumiaan valmisteleva F on saanut uransa aikana paljon kiitosta rohkeudestaan ja tavastaan laajentaa hiphop-kulttuuriin miellettyä kapeaa naiskuvaa. Lisäksi hänet tunnetaan hyvin visuaalisuudestaan sekä vakuuttavasta live-esiintymisestään. F esiintyi viime kesänä lähes jokaisella Suomen isoimmalla festivaalilla ja tähditti mm. Flow Festivalin päälavaa. F palkittiin Vuoden musiikkivideo -palkinnolla vuonna 2020 ja oli täten ensimmäinen Emman voittanut naispuolinen rap-artisti Suomessa. F on ollut uransa aikana myös Emma Gaalassa ehdolla Vuoden tulokas, rap & r&b ja alternative -kategorioissa.

F somessa:
InstagramFacebook / TikTok

Tuplakääk somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400685701

Keikkamyynti:
All Day Agency
Feniks Willamo
feniks@allday.fi
+358 452390170
www.allday.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

VESTERINEN YHTYEINEEN JULKAISI TÄNÄÄN LIVELEVYN JA ESIINTYY ILLALLA THE VOICE OF FINLANDIN SUORASSA LÄHETYKSESSÄ

Viime vuonna julkaistu studioalbumi Hetken ikuinen on ylittänyt kultarajan Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut livelevyn Hetken, ikuisesti, elävänä! CD:nä ja digitaalisesti. Albumin…

TOMI SAARIOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

Kuuntele tänään julkaistu uusi single Unissakävelijä tästä Valovoimainen uuden sukupolven pop-artisti Tomi Saario julkaisee tänään odotettua uutta musiikkia. Viime vuonna suomenkielisen soolouransa startannut Saario…

MIKAEL GABRIELIN JA NUBLUN YHTEISTYÖ JATKUU

UMK:ssa vuoden menestyksekkäästi käynnistänyt kaksikko jatkaa yhteisen musiikin julkaisua – kuuntele uusi single Yao Ming täältä! Kultaa striimanneella Vox Populi -hitillään UMK:ssa kolmanneksi…