PAUL ELIAS JULKAISEE TOISEN ALBUMINSA SYYSKUUSSA – UUSI SINGLE NYT ULKONA

Paul Eliaksen 29.9. julkaistavaa levyä enteilevä single
Kolhut ja traumat on nyt ulkona

Monipuolinen laulaja-lauluntekijä Paul Elias julkaisee toisen albuminsa 29.9. Tänään levyltä on julkaistu menevä ja kesäinen uusi single Kolhut ja traumat. Keikkaa varten treenatessa spontaanisti syntyneen kappaleen Paul Elias on viimeistellyt yhdessä Joni Rahkosen ja Miko Kontturin kanssa. Artisti kommentoi tuoretta singleä seuraavasti:

Kolhut ja traumat on kesäinen ihastumislaulu. Biisi lähti syntymään kun treenasin keikkaa varten, poljin bassorumpua ja rupesin soittamaan biisin komppia kitaralla. Tää kertoo siitä hetkestä, kun löytää jonkun ihmisen, joka saa meidän heikkoudet ja vajaavaisuudetkin tuntumaan mitättömiltä ja tarkoituksellisilta! Ja kun sitä on etsinyt kauan, ja sen lopulta kohtaa. Se on kuin löytäisi neliapilan, se tapahtuu silloin kun sitä vähiten odottaa. Mutta se ei tapahdu jos ei ollenkaan muista katsoa sinne polun pientareelle päin. Eli kesäisen terassin tupakkapaikalle.

Monilahjakas Paul Elias edustaa raikasta ja puhuttelevaa poppia modernilla soundilla, joka resonoi vahvasti myös kuulijoissa. Artistin debyyttialbumi Luonnonvoimii julkaistiin syksyllä 2020. Tällä hetkellä Paul Elias viimeistelee 29.9. julkaistavaa kakkosalbumiaan, jolta on saatu etukäteen singlet Sanat takas, Pimeän värit, Kato kun mä meen, Post sinä ja Karoliina.

Paul Elias somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
puh. 050 403 2998

Keikkamyynti:
Roope Rantala / Dex Viihde Oy
roope.rantala@dexviihde.fi
puh. 044 253 0670

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…