ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN HITTIJUOMA REMIX 22 TEKEE PALUUN

Batteryn viime kesän todellinen menestysmaku Battery Remix 22 palaa lyhyeksi ajaksi suuren kysynnän vuoksi. Kesä-comeback alkoi Ruisrockista heinäkuussa ja tuotetta saa rajoitetun ajan kaupoista sen jälkeen.

Battery Remix 22:n maku ja design suunniteltiin yhdessä suomalaisen suosikkiartistin Isac Elliotin kanssa. Hedelmäinen energiajuoma yhdistää suomalaisille tuttuja makuja. Kehitystyö alkoi jo keväällä 2021 yhdessä Universal Musicin ja Isac Elliotin kanssa. Battery Remix 22 oli kausimakuna myynnissä kevään ja kesän 2022 ajan – ja nyt poikkeuksellisesti pikauusintana.

Batteryn ja Isacin kanssa syntyi upea yhteys ja onnistuimme yhteistyössä suomalaisen brändin ja suomalaisen artistin kesken luomaan jotain todella uniikkia kuluttajille. Olemme saaneet poikkeuksellisen paljon positiivista palautetta Remix 22:sta ja moni kuluttaja oli todella harmissaan sen poistuttua myynnistä. Haluamme tällä uusintakierroksella kiittää kaikkia Battery-faneja”, kertoo Batteryn tuotepäällikkö Anni Lehtinen Sinebrychoffilta.

Isac Elliot on yksi maamme suosituimmista ja seuratuimmista artisteista, joka julkaisi ensimmäisen singlensä 10 vuotta sitten. Omaa musiikillista väyläänsä kulkeva artisti operoi tyylikkäästi popin ja räpin välimaastossa. Hän julkaisi aiemmin tänä vuonna ensimmäisen suomenkielisen albuminsa Kävi miten kävi, joka streamasi jo ennakkoon platinaa. Albumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi, ja pysyi listakärjessä useamman viikon.

Oon saanut viimeisen vuoden aikana melkein päivittäin kyselyitä, milloin Remix 22 tulee takaisin. Oon ollut tosi otettu Remix 22:n saamasta suuresta suosiosta ja siistiä tuoda se nyt Batteryn kanssa uudestaan takaisin”, Isac Elliot kertoo.

Battery Remix 22 ReDrop tuli myyntiin ensin Ruisrock-festivaaleilla 7.-9.7. ja on nyt saatavilla kaupoissa kautta maan.

www.instagram.com/isacelliot
www.tiktok.com/@isacelliotofficial

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…