BESSILLE JA NELLI MATULALLE KAPPALEITA KIRJOITTANUT ARTISTITULOKAS JEMINA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Jeminan toinen single Loppumaton laulu on nyt ulkona

Universal Musicille kiinnitetty artistilupaus, laulaja-lauluntekijä Jemina julkaisi tänään toisen singlensä Loppumaton laulu. Myös biisintekijänä uraa luova Jemina on kirjoittanut kappaleen yhdessä Tomi Tammisen kanssa. Tuotannosta vastaavat Tamminen ja Jonas Olsson. Debyyttisinglensä Pilkkahintaan viime vuoden syyskuussa julkaisseen tulokasartistin musiikissa yhdistyy vahva tulkinta ja syvälliset lyriikat. Jemina kertoo Loppumaton laulu -kappaleesta seuraavasti: 

Loppumattoman laulun eka versio synty tammikuisena päivänä studiolla mun tuottajan Tomin kanssa. Mulla oli biisin title puhelimen muistiossa ja siitä tuli mieleen (tosi)tarina täysin tuhoon tuomitusta suhteesta, mille kaikki jo melkeimpä huvittuneena naureskelee, mut silti ei loppua näy. Tää biisi synty tosi vaivattomasti ja sitä oli hauska tehdä. Raffista tekstistä huolimatta tästä tulikin aika letkeä biisi. Oon tosi innoissani tän julkaisusta!

Kouvolasta Helsinkiin kotiutunut artisti kiinnitettiin HMC:lle musiikintekijäksi vuonna 2020 ja seuraavana vuonna syntyi artistidiili Universal Musicin kanssa. Pilkkahintaan-debyyttisinglen julkaisun jälkeen Jemina on ollut mukana tekemässä tammikuussa ensi-iltansa saaneen C Moren alkuperäissarjan Poromafian tunnuskappaletta Hear Me Lord, jonka hän myös esitti. Tällä hetkellä 23-vuotias musiikintekijä valmistelee aktiivisesti omaa tuotantoaan, kirjoittaen samanaikaisesti myös muille artisteille. Jemina on ollut tekemässä musiikkia muun muassa Nelli Matulalle, BESSille, Ressu Redfordille ja Suvi Teräsniskalle.

Jemina somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…