BESSILLE JA NELLI MATULALLE KAPPALEITA KIRJOITTANUT ARTISTITULOKAS JEMINA JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Jeminan toinen single Loppumaton laulu on nyt ulkona

Universal Musicille kiinnitetty artistilupaus, laulaja-lauluntekijä Jemina julkaisi tänään toisen singlensä Loppumaton laulu. Myös biisintekijänä uraa luova Jemina on kirjoittanut kappaleen yhdessä Tomi Tammisen kanssa. Tuotannosta vastaavat Tamminen ja Jonas Olsson. Debyyttisinglensä Pilkkahintaan viime vuoden syyskuussa julkaisseen tulokasartistin musiikissa yhdistyy vahva tulkinta ja syvälliset lyriikat. Jemina kertoo Loppumaton laulu -kappaleesta seuraavasti: 

Loppumattoman laulun eka versio synty tammikuisena päivänä studiolla mun tuottajan Tomin kanssa. Mulla oli biisin title puhelimen muistiossa ja siitä tuli mieleen (tosi)tarina täysin tuhoon tuomitusta suhteesta, mille kaikki jo melkeimpä huvittuneena naureskelee, mut silti ei loppua näy. Tää biisi synty tosi vaivattomasti ja sitä oli hauska tehdä. Raffista tekstistä huolimatta tästä tulikin aika letkeä biisi. Oon tosi innoissani tän julkaisusta!

Kouvolasta Helsinkiin kotiutunut artisti kiinnitettiin HMC:lle musiikintekijäksi vuonna 2020 ja seuraavana vuonna syntyi artistidiili Universal Musicin kanssa. Pilkkahintaan-debyyttisinglen julkaisun jälkeen Jemina on ollut mukana tekemässä tammikuussa ensi-iltansa saaneen C Moren alkuperäissarjan Poromafian tunnuskappaletta Hear Me Lord, jonka hän myös esitti. Tällä hetkellä 23-vuotias musiikintekijä valmistelee aktiivisesti omaa tuotantoaan, kirjoittaen samanaikaisesti myös muille artisteille. Jemina on ollut tekemässä musiikkia muun muassa Nelli Matulalle, BESSille, Ressu Redfordille ja Suvi Teräsniskalle.

Jemina somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…