SAMU HABERIN SPEKTAAKKELIMAINEN RAKETILLA AURINKOON -MUSIIKKIVIDEO ON NYT JULKAISTU

Raketilla aurinkoon -musiikkivideo on saanut ensinäytöksensä tänään

Samu Haberin heinäkuun alussa julkaistulle Raketilla aurinkoon -singlelle on saatu spektaakkelimainen musiikkivideo. Sam Faragen ohjaama musiikkivideo saavuttaa elokuvalliset sfäärit ja kattaa kaikki draaman kaaren nousut ja laskut. Joonas Angerian sekä Ida Paulin kanssa tehty kappale muistuttaa nauttimaan vapaasti asioista jotka tekevät onnelliseksi, ja musiikkivideo on yksi askel eteenpäin Samu Haberin Haber Space Programissa

Nyt on hieno video! Kun olin nukkunut yhden yön biisin kirjoittamisen jälkeen, mulle tuli aamulla visio videosta, jossa pieni poika tekisi mulle avaruusraketin. Ja sitten koko idea kasvoi ja kasvoi ja lopulta koko touhu lähti käsistä parhaalla mahdollisella tavalla. Mulla on nyt viisimetrinen raketti ja urani hienoin video. Koko työryhmä teki ihan uskomattoman upeeta duunia ohjaaja Sam Faragen ja nuoren näyttelijän Milesin johdolla monta päivää kuvauksissa ja paljon tuttuja persoonia tuli näyttelemään mukaan banaanipalkalla. Tässä maailmassa on ihan tarpeeksi ikäviä juttuja ja harmeja ja on tärkeetä leikkiä ihanien tyyppien kanssa ja pitää hauskaa. Kun istuttiin raketin kyydissä yhdeltä yöllä Porvoolaisella pellolla ja moottoreista alkoi tulla tulta ja savua, koko porukka ympärillä mietti hetken, että pojat muuten lähtee oikeesti avaruuteen“, Haber kommentoi uutta musiikkivideota.

Ohjaaja Sam Farage kertoi yhteistyöstä ja projektista näin:

Samun visiosta syntyi elokuvallinen kokonaisuus, jossa leikkisyys ja absurdius yhdistyvät sadunomaiseksi tarinaksi rakettimatkasta aurinkoon. Nykypäivänä musiikkialalla suoraviivaisemman promomateriaalin ollessa suosiossa on ollut hienoa tehdä näin kunnianhimoinen ja tarinallinen kokonaisuus Samun kanssa.

Katso musiikkivideo tästä.

Haberin marraskuussa 2020 käynnistetty suomenkielinen sooloura on lähtenyt menestyksekkäästi käyntiin. Viime syksynä julkaistu soolodebyyttialbumi Pelastetaan maailma rikkoi kultarajan ja nousi suoraan julkaisustaan myös Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja keräsi artistille kaksi Emma-ehdokkuutta. Artistin tunnetumpiin kappaleisiin lukeutuvat , Enkelten kaupunki ja Täältä tullaan, joista kaikki ovat rikkoneet kulta- tai platinarajan. Emma Gaalassa viime helmikuussa ensiesityksensä saanut, JVG:n kanssa julkaistu yhteisbiisi Purjeissa on kasvanut radiohitiksi ja lähentelee niin ikään kultarajaa. Haber nauttii parhaillaan Suomen kesästä ja artisti esiintyy kesällä kaikilla Suomen suurimmilla festareilla. Menestyksekäs Pelastetaan maailma -kiertue huipentuu 9.9. Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle, minkä jälkeen artisti jää keikkatauolle.

Tulevat keikat:
27.07. KUOPIO, Kuopiorock
28.07. KOKKOLA, Viinijuhlat
04.08. VAASA, Vaasa Festival
18.08. LAHTI, Isojano
19.08. ESPOO, Tapiola Festivaal
26.08. NAANTALI, Sunfest
02.09. PORI, Kehräämö
09.09. HELSINKI, Vanha Ylioppilastalo

Samu Haber somessa:
Facebook / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
puh. 050 461 9818

Management:
Mikko Saukkonen
mikko@comusic.fi
puh. 040 053 9599

Keikkamyynti:
Jukka Varmo
jukka.varmo@livenation.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

YONA JA ARPPA JULKAISEVAT YHTEISKAPPALEEN JUHANNUKSEKSI

Suomi-indien kärkinimet Yona ja Arppa ensimmäistä kertaa yhteisellä kappaleella – Lalala (Happysad) on viimeinen maistiainen Yonan 20.9. julkaistavalta Eden-albumilta Johanna Kustannukselle levyttävä Yona julkaisee yhdeksännen…

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…