SUURSUOSIOTA NAUTTIVA KUUMAA JULKAISI UUDEN SINGLEN

Tässä on kaikki jatkaa menestystarinaa triplaplatinaa striimanneen Hyvikset ja pahikset -albumin jälkeen

Popin kärkinimi ja vuoden yhtye KUUMAA julkaisee odotettua uutta musiikkia. Tässä on kaikki -single on tribuutti bändin ennätykselliselle vuodelle, ystävyydelle, unelmille ja niiden toteutumiselle. Kappale saa julkaisun jälkeisellä viikolla myös elokuvaaja Ari Viremin tekemän musiikkivideon, joka luotaa suoraan bändin ytimeen.

Yhtyeen solisti Johannes Brotherus kommentoi uutta julkaisua näin:

Tässä on kaikki -ajatus hiipi mieleen keikkabussissa pitkän viikon jälkeen, paluumatkalla Helsinkiin. Ajatuksen ympärille syntyi kappale, joka heijastaa spontaaneja onnellisuuden puuskia ohimenevissä tilanteissa. 

Biisi on ruutukaappaus riemun ja univelkojen sumentamasta kesästä, joka tuntuu kestävän ikuisesti – ja silti loppuvan liian aikaisin. Bändimme tähänastinen vuosi on ollut niin vauhdikas ja ikimuistoinen, että kaikkea ympärillä tapahtuvaa hienoutta on välillä vaikeaa sanallistaa, edes itselleen. Kappale pyrkii iloitsemaan pienistä hetkistä ja olemaan murehtimatta tulevasta. Tässä on kaikki, ja kaikki on kuitenkin vasta alussa. Seuraavan albumin ääriviivat ottavat muotoaan studiolla…


Hyvikset ja pahikset albumillaan yli 60 miljoonaa striimannut KUUMAA suuntaa määrätietoisesti kohti suomalaisen pop-musiikin huippua. Bändin jäsenet Johannes Brotherus, Jonttu Luhtavaara ja Aarni Soivio hurmaavat välittömällä energiallaan niin musiikissaan kuin keikoillaankin. Yhtyeen ydintä ovat suuret, tunnistettavat melodiat, tarttuvat tekstit ja valovoimainen live.

KUUMAAn kulunut vuosi on ollut historiallisen menestyksekäs. Helmikuussa Vuoden yhtyeeksi Emma Gaalassa palkittu bändi osallistui vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailuun, joka vauhditti jo valmiiksi nousukiidossa ollutta yhtyettä. Viime maaliskuussa julkaistu Hyvikset ja pahikset -albumi on julkaisustaan asti viihtynyt albumilistan kolmen kärjessä, joista jopa 13 viikkoa ykkössijalla. Albumin kappaleista yleisön suosikit Tulipalo sekä Ylivoimainen ovat peräkkäisesti olleet radioykkösiä ja Ylivoimainen on myös tähän mennessä vuoden soitetuin radiobiisi. Albumista saatiin myös jo loppuunmyyty vinyylipainos, joka julkaisuviikollaan sijoittui fyysisen albumilistan ykköseksi. Yhtye on keikkaillut ahkerasti läpi loppuunmyydyn kevätkiertueen sekä ison festarikesän. KUUMAA on vilpittömyydellään lyönyt läpi koko kansan sydämiin – yhtye on kiistaton kotimaisen popin suunnannäyttäjä.


KUUMAA somessa:
InstagramFacebookTikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 5455 770

Management:
Virpi Immonen
virpi@fullsteam.fi
puh. 041 518 6243

Keikkamyynti:
Mika Sorola
mika@fullsteam.fi
puh.  044 269 6072

Takaisin uutisiin

Uutisia

RUNON DEBYYTTIALBUMI RIKOS JA RANGAISTUS ON NYT JULKAISTU

Rikos ja rangaistus -levyllä kaiken voi kohdata, tuntea täysillä ja päästää irti Runon pitkään työstämä debyyttialbumi julkaistaan tänään perjantaina 1.3.…

ISAC ELLIOTIN JA BATTERYN MENESTYSTARINA SAA JATKOA – UUSI REMIX 24 KAUPOISSA NYT JA REMIX 22 PYSYVÄÄN VALIKOIMAAN!

Batteryn seuraava megalanseeraus on täällä! Isac Elliotin ja Batteryn menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa uudella Remix 24 -limited edition energiajuomalla. Battery…

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…