VAHTERA MUISTELEE PARHAITA PÄIVII

Vahtera on julkaissut tänään uuden singlensä Parhaita päivii. Kappaleessa yhdistyvät Vahteralle ominaiseen tyyliin menneeseen haikailevat lyriikat ja modernit soundit. Raikas ja menevä kappale on mukana artistin seuraavalla studioalbumilla.

Vahtera itse kertoo biisistä näin:

Parhaita päivii biisi sai alkunsa, kun selasin vanhoja valokuvia mun vanhempien luona. Mulle tuli niistä kuvista tosi lämmin fiilis ja halusin tehdä laulun, jossa fiilistellään sekä menneitä hyviä hetkiä kuin myös tulevia hyviä hetkiä. Ja vaikka kaikki ajat elämässä ei oo ollu eikä tuukaan olemaan valoisia, haluaisin kuitenkin ajatella, että vaikeiden aikojen jälkeen se aurinko sitten lopulta taas kuitenkin paistaa. Tän laulun on tarkoitus tuoda kuulijalleen hyvää fiilistä ja sitä auringonpaistetta!

Vahteran edellisen single oli aiemmin tänä vuonna julkaistu Villihevosii. Artisti julkaisi debyyttialbuminsa Vahtera vuonna 2020 ja siltä irrotettu single Burana toi artistille tämän ensimmäisen kultalevyn. Vahtera tunnetaan vahvana, runsasta samaistumispintaa tarjoavien kappaleiden tulkitsijana.

www.instagram.com/vahteravirallinen
www.tiktok.com/@vahteravirallinen
www.facebook.com/vahteravirallinen
 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com
Keikkamyynti:
Dex Viihde Oy / Elina Viljamaa
elina.viljamaa@dexviihde.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…