Z-SUKUPOLVEN ÄÄNEKSI NOUSSUT RENEÉ RAPP JULKAISI ODOTETUN DEBYYTTIALBUMINSA

Amerikkalaistähti Reneé Rapp on julkaissut odotetun debyyttialbuminsa Snow Angel. 12 kappaleen tunteidentäyteinen kokonaisuus tarjoaa dynaamisen yhdistelmän sielukkaita balladeja ja kiistämämättömiä pophittejä. Monipuolinen albumi esittelee upeasti Rappin äänellistä muuntautumiskykyä sekä lahjakkuutta hioa haavoittuvat sanoituksensa täydellisen samaistuttaviksi ja koskettaviksi. Albumin fokussingle Pretty Girls on kevyellä mutta tarttuvalla rytmillään kuuntelijan mukanaan vievä popin taidonnäyte, jolla Reneén herkkiä vokaaleja säestää tunnelmallinen kitara ja kiehtovat ääniefektit. Kyseiselle kappaleelle on julkaistu visuaalisesti näyttävä, lähes elokuvamaisesti rakastumisesta kertova musiikkivideo, jonka on ohjannut Cara Delevingne. Albumin on tuottanut Rappin kappaleilta entuudestaan tuttu Alexander 23 (Olivia Rodrigo, Tate McRae).

Albumilta saatiin etukäteen kaksi singleä – noin kuukausi takaperin julkaistu Talk Too Much ja riipaisevan kaunis albumin nimikkosingle. Snow Angel -single aloitti uuden luvun Rappin artistiuralla, ja osoitti hänen kykynsä muuntaa kivuliaat kokemukset koskettaviksi kappaleiksi. Talk Too Much on edeltäjäänsä menevämpi pop-anthem, joka vie kuuntelijan mennessään tarttuvalla rytmillään ja itsetietoisuuden täyteisillä, lähes provosoivilla lyriikoillaan. 

Viime vuonna ensimmäisen singlensä julkaissut Reneé Rapp on saanut musiikkiuralleen lupaavan alun. Intensiivisen faniyhteisön omaava artisti julkaisi viime syksynä debyytti-EP:nsä Everything To Everyone, joka on ollut kehuttu niin fanien kuin kriitikoiden keskuudessa. Suodattamaton, artistin haavoittuvaista puolta esittelevä EP ja sen nimikkokappale kuvaavat artistin halua olla läsnä läheistensä elämässä. Parhaiten Too Well -kappaleesta tunnetun kokonaisuuden suosion ansiosta 23-vuotias yhdysvaltalaisartisti on myynyt loppuun jokaisen suuren esiintymisensä, ja saavuttanut tuotannollaan yli 200 miljoonaa striimiä. Reneé Rappia on kutsuttu sukupolvensa ääneksi ja moni musiikkimedia povaa hänelle isoa läpimurtoa. Aiemmin tällä viikolla Rapp nostettiin arvostetulle Spotify RADAR-listalle, ja artisti sai hiljattain myös kaksi MTV VMA -ehdokkuutta kategorioissa Best New Artist ja PUSH Performance.

Esiintyjäksi syntynyt Reneé Rapp on suuren intohimonsa, musiikin, ohella tehnyt nimeä myös näyttelijänä. Parhaiten hänet muistetaan HBO:n Sex Lives Of College Girls -sarjasta yhtenä sen päätähdistä. Viimeisimpänä hänet on kiinnitetty uuteen Mean Girls: The Musical -elokuvaan, jossa hän näyttelee teinikuningatar Regina Georgea.

Reneé Rapp somessa:
TikTok / Instagram / FacebookYouTube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Artistin pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

HUHUN DEBYYTTISINGLE ON YLISTYS YSTÄVYYDELLE

Huhun “Maailma on helpompi kohdata” julkaistiin tänään Uusi pop-duo Huhu on julkaissut debyyttisinglensä ”Maailma on helpompi kohdata”. Kesäinen biisi kertoo ystäväporukoista: pitkään…

EDICTILTÄ UUTTA MUSIIKKIA YHDESSÄ F:N KANSSA

”En sitä tarkoittanut” on kappale nopeasti syttyvistä tunteista pitkän yksinäisyyden jälkeen Vaihtoehtopopin nouseva nimi Edicti julkaisi tänään uuden, tulevan albuminsa kolmannen singlen En…

3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään…