EVELINA KIETOO KUULIJANSA PEHMEYTEEN NELJÄNNELLÄ ALBUMILLAAN

Ennakkoon kultarajan ylittänyt Pehmee-albumi antaa entistä monipuolisemman kuvan suomalaisen popin supertähdestä

Suomen menestyneimpiin poptähtiin lukeutuva Evelina on juuri julkaissut odotetun neljännen albuminsa Pehmee. Evelinan itse kirjoittaman ja säveltämän kokonaisuuden tuotannosta vastaavat Los Rollos sekä Tido. Vuodesta 2020 asti työstetyllä albumilla kuuluu uudenlainen pehmeys, jota laulaja-lauluntekijä on saanut elämäänsä viime vuosien aikana. Pehmeys kuuluu niin kappaleiden tuotannoissa kuin niiden sanoituksissa ja sävellyksissä, vaikka biisien sävyt saattavat olla keskenään yllättävänkin erilaisia. Kokonaisuudella korostuu Evelinan poikkeuksellinen taito tehdä koukuttavien melodioiden lisäksi hyvinkin henkilökohtaisia tekstejä. Omakohtaiset sanoitukset ovat kuitenkin suurelle yleisölle samaistuttavia ja jättävät varaa myös omille tulkinnoille.

Tää on aika henkilökohtainen kokonaisuus ja oon siitä äärettömän ylpee. Mun omassa elämässä viime vuosina lisääntynyt pehmeys on helpottanut vähän vaikeammistakin asioista puhumista ja siks pystyn olemaan enemmän avoin. Oon aina tykännyt kirjoittaa rakkaudesta, koska sen alle mahtuu kaikenlaista. Hattaraisten rakkausbiisien vastapainoksi tällä albumilla on aggressiivistakin kulmaa, sillä niin romanttisissa kuin ystävyyssuhteissakin rakkaus voi loppua. Tein myös kappaleen rakkaan vanhempani menettämisestä, joka on viimeinen aihe, mistä ikinä kelasin tekeväni biisiä, Evelina kertoo.

Albumi ylitti reilusti kultarajan jo ennen sen julkaisua, sillä sen menestyssinglejä on striimattu peräti 18,5 miljoonaa kertaa. Etukäteen levyltä on saatu muun muassa radiolistan kärkeen noussut ja platinaa striimannut Sydän sulaa sekä radioiden 15 soitetuimman kappaleen joukkoon nousseet Kyynelii ja Me ei kuuluta toisillemme feat. ANI. Viimeisimpinä albumilta on julkaistu suoraan Suomen Spotify-listan kärkikymmenikköön noussut Onnellinen feat. Nelli Matula, joka on Olavi Uusivirran pyynnöstä tehty uudelleenversiointi hänen klassikkohitistään. Kokonaisuudelta löytyy myös latinalaisista rytmeistä inspiroitunut sä <3 mä, joka vie soundillisesti takaisin Evelinan uran menestyksekkäälle alkulähteelle. Uuden albumin myötä artisti päättää yli vuoden kestäneen keikkataukonsa ja lähtee odotetusti loppuvuoden kattavalle Pehmee tour -kiertueelle.

Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Evelina on yksi aikakautensa
kuunnelluimpia ja seuratuimpia kotimaisia tähtiä. Laulaja-lauluntekijän albumit 24K (2016), SOS (2019) ja III (2020) ovat keränneet yhteensä huimat yli 245 miljoonaa striimiä ja jokainen on debytoinut albumilistan kärkikolmikossa. Keväällä 2018 vuoden naissolistina palkitulla artistilla on yhteensä kymmenen Emma-ehdokkuutta. Evelina saa paljon kiitosta ottamalla kantaa tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin some-kanavillaan, joilla on yhteensä yli 230 000 seuraajaa. Artistin alustoilla on usein puhetta esimerkiksi kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

Pehmee-kappalelista:
1. Diana
2. sä <3 mä
3. Ei paineita ft. Senya
4. Rovio
5. Me ei kuuluta toisillemme ft. ANI
6. Onnellinen ft. Nelli Matula
7. Mitä me ootetaan?
8. Faija
9. Kyynelii
10. Sydän sulaa
11. Ikinä koskaan
12. Joka päivä

Pehmee tour:
22.9. Osmo’s Cosmos Bar, Imatra
23.9. Finlandia-klubi, Lahti
29.9. Baltic Princess, Turku
30.9. Klubi, Tampere
6.10. Lutakko, Jyväskylä
7.10. Vammalan Seurahuone, Sastamala
13.10. Umpitunneli, Tornio
14.10. 45 Special, Oulu
18.10. Silja Serenade, Helsinki
20.10. Viking Grace, Turku
21.10. Tavastia, Helsinki
27.10. Sawohouse, Kuopio
28.10. Bailupaatti, Turku
3.11. Himos Areena, Jämsä
4.11. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
17.11. Teatro, Turku
18.11. Pub Pikkupässi, Karkkila
24.11. Mulligan’s, Kouvola
1.12. Ä-klubi, Ähtäri
2.12. TBA
8.12. Corner Inn, Kemi
9.12. Merisärkkä, Kalajoki

Evelina somessa: 
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com 

Evelinan viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Keikat:
Hans Koivu & Jussi Laine
Team Agency Oy
booking@team.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…