KUN ELÄMÄ KATOAA MUUTTOLAATIKOIHIN – ALVARIN TOINEN SINGLE ON JULKAISTU

Alvarin debyyttisingle, V*ttu nyt on kevät”, kasvoi maaliskuussa isoksi ilmiöksi TikTokissa ja nousi myös Radio YleX:n soittolistalle. Artisti jatkaa raikkaalla ja omaperäisellä soundilla myös uudella singlellään ”Muuttolaatikoita”. Kappale sanoittaa eron aikaiset fiilikset, sen tunteen, kun tavarat laitetaan jakoon ja pari lähtee omille teilleen. Hurmaava ja lahjakas Alvari valloittaa biisi biisiltä omaa paikkaansa suomalaisen popmusiikin kentältä.

Alvari kertoo uudesta sinkustaan näin: ”Muuttolaatikoita kertoo siitä, miten eron jälkeen kokonainen elämä mahtuu ja katoaa muuttolaatikoihin. Muuttolaatikoiden kantamisesta tulee symbolisesti tosi iso ele – mitään muuta kannettavaa ja jaettavaa ei enää ole. Muuttolaatikoita on kipeä erobiisi, joka on kuitenkin loppujen lopuksi hyväksyvä ja katkeransuloinen. Eroon ja muuttamiseen liittyy ihan tosi paljon monenlaisia tunteita ja mulle Muuttolaatikoita on kaikki ne tunteet yhteen biisiin tiivistyneenä.”

www.tiktok.com/@ihanalvari
www.instagram.com/ihanalvari

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…