KUN ELÄMÄ KATOAA MUUTTOLAATIKOIHIN – ALVARIN TOINEN SINGLE ON JULKAISTU

Alvarin debyyttisingle, V*ttu nyt on kevät”, kasvoi maaliskuussa isoksi ilmiöksi TikTokissa ja nousi myös Radio YleX:n soittolistalle. Artisti jatkaa raikkaalla ja omaperäisellä soundilla myös uudella singlellään ”Muuttolaatikoita”. Kappale sanoittaa eron aikaiset fiilikset, sen tunteen, kun tavarat laitetaan jakoon ja pari lähtee omille teilleen. Hurmaava ja lahjakas Alvari valloittaa biisi biisiltä omaa paikkaansa suomalaisen popmusiikin kentältä.

Alvari kertoo uudesta sinkustaan näin: ”Muuttolaatikoita kertoo siitä, miten eron jälkeen kokonainen elämä mahtuu ja katoaa muuttolaatikoihin. Muuttolaatikoiden kantamisesta tulee symbolisesti tosi iso ele – mitään muuta kannettavaa ja jaettavaa ei enää ole. Muuttolaatikoita on kipeä erobiisi, joka on kuitenkin loppujen lopuksi hyväksyvä ja katkeransuloinen. Eroon ja muuttamiseen liittyy ihan tosi paljon monenlaisia tunteita ja mulle Muuttolaatikoita on kaikki ne tunteet yhteen biisiin tiivistyneenä.”

www.tiktok.com/@ihanalvari
www.instagram.com/ihanalvari

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…