THE ROLLING STONES JULKAISEE 18 VUODEN JÄLKEEN TÄYSIN UUTTA MUSIIKKIA

Legendaarinen rockyhtye The Rolling Stones julkaisi juuri uuden singlen Angry. Tuore kappale sai ensisoittonsa Lontoon Hackneyssa pidetyn tiedotustilaisuuden yhteydessä, jossa yhtyeen jäsenet Mick JaggerRonnie Wood ja Keith Richards olivat läsnä kertomassa suurista uutisista.

Amerikkalaisen talkshow-juontaja ja mediapersoona Jimmy Fallonin juontamassa tilaisuudessa bändi kertoi julkaisevansa täysin uuden albumin Hackney Diamonds lokakuun 20. päivä. Bändiltä saatiin edellisen kerran uutta musiikkia vuoden 2005 A Bigger Bang -albumin myötä.

Rollarit ovat tiputelleet vihjeitä tulevasta jo elokuun lopusta asti. Lontoon katujen sähköpylväisiin on ilmestynyt bändin tunnettua kielilogoa ja Euroopan suurimmissa kaupungeissa logo on ollut heijastettuna ikonisilla ja keskeisillä paikoilla. Yhtyeen nettisivutkin ovat ehtineet kaatua jo useampaan otteeseen fanien uteliaisuuden myötä. 

Tuoreen singlen musiikkivideon on ohjannut Francois Rousselet ja sitä tähdittää näyttelijä Sydney Sweeney (The White Lotus, Euphoria, The Handmaid’s Tale).

Hackney Diamonds -albumilla on 12 kappaletta ja sitä on ollut tuottamassa Grammy-palkittu jenkkituottaja Andrew Wyatt (Post Malone, Iggy Pop, Elton John). Sitä on nauhoitettu useissa lokaatioissa maailmalla, kuten Henson Recording -studiolla Los Angelesissa, Lontoon Metropolis-studioilla, Bahamalla sijaitsevalla Sanctuary-studiolla ja New Yorkin Electric Lady -studiolla.

Rollarit eivät näytä hidastumisen merkkejä vaan edelleen soittavat ja kiertävät maailmaa valloittaen vanhoja ja uusia faneja. Jagger on saavuttanut jo 80 vuoden iän Keithin ja Ronnien tullessa pian perässä. Bändi kiersi Euroopassa kesällä 2022 juhlistamalla 60-vuotista taivaltaan. Bändin pitkäaikainen rumpali Charlie Watts menehtyi elokuussa 2021 kahdeksankymmenen vuoden iässä.

The Rolling Stones somessa:
Instagram / FacebookTikTok / Twitter / Spotify

Lisätiedot ja haastattelut:
Anniina Baumann
anniina.baumann@umusic.com

Photo credit:
Mark Seliger

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…