THE ROLLING STONES JULKAISEE 18 VUODEN JÄLKEEN TÄYSIN UUTTA MUSIIKKIA

Legendaarinen rockyhtye The Rolling Stones julkaisi juuri uuden singlen Angry. Tuore kappale sai ensisoittonsa Lontoon Hackneyssa pidetyn tiedotustilaisuuden yhteydessä, jossa yhtyeen jäsenet Mick JaggerRonnie Wood ja Keith Richards olivat läsnä kertomassa suurista uutisista.

Amerikkalaisen talkshow-juontaja ja mediapersoona Jimmy Fallonin juontamassa tilaisuudessa bändi kertoi julkaisevansa täysin uuden albumin Hackney Diamonds lokakuun 20. päivä. Bändiltä saatiin edellisen kerran uutta musiikkia vuoden 2005 A Bigger Bang -albumin myötä.

Rollarit ovat tiputelleet vihjeitä tulevasta jo elokuun lopusta asti. Lontoon katujen sähköpylväisiin on ilmestynyt bändin tunnettua kielilogoa ja Euroopan suurimmissa kaupungeissa logo on ollut heijastettuna ikonisilla ja keskeisillä paikoilla. Yhtyeen nettisivutkin ovat ehtineet kaatua jo useampaan otteeseen fanien uteliaisuuden myötä. 

Tuoreen singlen musiikkivideon on ohjannut Francois Rousselet ja sitä tähdittää näyttelijä Sydney Sweeney (The White Lotus, Euphoria, The Handmaid’s Tale).

Hackney Diamonds -albumilla on 12 kappaletta ja sitä on ollut tuottamassa Grammy-palkittu jenkkituottaja Andrew Wyatt (Post Malone, Iggy Pop, Elton John). Sitä on nauhoitettu useissa lokaatioissa maailmalla, kuten Henson Recording -studiolla Los Angelesissa, Lontoon Metropolis-studioilla, Bahamalla sijaitsevalla Sanctuary-studiolla ja New Yorkin Electric Lady -studiolla.

Rollarit eivät näytä hidastumisen merkkejä vaan edelleen soittavat ja kiertävät maailmaa valloittaen vanhoja ja uusia faneja. Jagger on saavuttanut jo 80 vuoden iän Keithin ja Ronnien tullessa pian perässä. Bändi kiersi Euroopassa kesällä 2022 juhlistamalla 60-vuotista taivaltaan. Bändin pitkäaikainen rumpali Charlie Watts menehtyi elokuussa 2021 kahdeksankymmenen vuoden iässä.

The Rolling Stones somessa:
Instagram / FacebookTikTok / Twitter / Spotify

Lisätiedot ja haastattelut:
Anniina Baumann
anniina.baumann@umusic.com

Photo credit:
Mark Seliger

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…