PATE MUSTAJÄRVI JATKAA SOOLOURALLA, UUSI SINGLE NYT ULKONA

Popedan tarina nykykokoonpanossaan tuli päätökseensä Ratinan stadionilla lauantaina 2.9., mutta Pate Mustajärvi ei jää lepäämään laakereilleen. Suomirockin elävä legenda julkaisi tänään singlen Hei äijä, joka on Aki Tykin, Janne Rintalan ja Mika Laakkosen käsialaa.

Artisti itse kertoo biisistä seuraavaa: ”Hei äijä tuli mun kuunneltavaksi eka kertaa kun istuin jonkun kesäfestarin jäljiltä rättipoikkiväsyneenä hotellihuoneen sohvalla ja tuijotin silmät lasittuneena televisiosta jotain jo ainakin sata kertaa aiemmin nähtyä elokuvaa. Sähköposti kilahti, ja siellä oli tämä biisi. Ensiajatus oli, että ei jumalauta taas näitä iänkuisia äijä-aiheita, mutta biisin kuunneltuani olin ihan liekeissä. Oivallisesti rakennettu ja hyvällä huumorilla höystetty teksti nivottuna helposti jalan alle menevään sävellykseen. Osui ja upposi meikäläiseen. Automatkalla kotiin kuuntelin biisiä repeatillä monta kertaa enkä kyllästynyt. Se oli hyvä merkki.”

Hei äijä -singleä juhlitaan julkaisukeikalla 11.10. Tampereen TTT-Klubilla. Lisää uutta musiikkia Pate Mustajärveltä saadaan ensi vuonna ja silloin on luvassa myös soolokiertue. 

Tänä kesänä Mustajärvi alkoi pitää päiväkirjaa viimeisistä keikoistaan Popedan riveissä. Helmikuussa 2024 niiden pohjalta julkaistaan kirja, jossa solisti muistelee viimeisen Popeda-kesän lisäksi myös menneitä vuosia. Kirja kantaa nimeä ”Ratinaan se päättyi – 46 vuotta Popedaa” ja sen julkaisee Docendo.

www.facebook.com/patemustajarvi
www.instagram.com/patemustajarvi
www.tiktok.com/@patemustajarviofficial  

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

HAPPORADION AKI TYKILTÄ UUSI ALBUMI JUNANTUOMA

Aki Tykin odotettu esikoisalbumi Junantuoma on nyt julkaistu Happoradion keulakuvan Aki Tykin soolodebyytti Junantuoma on julkaistu tänään 23.2. Tykin 11 kappaletta sisältävä sooloalbumi…

SLANI MUKANA ENSIMMÄISENÄ SUOMALAISENA RÄPPÄRINÄ MIXTAPE MADNESS -SARJASSA

Kuuntele Slanin Mixtape Madness -julkaisu täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Slani on mukana ensimmäisenä suomalaisena räppärinä Mixtape Madness…

DUOSTA BÄNDIKSI MUOTOAAN MUUTTANUT TELEKS JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Teleks-yhtyeen seitsemäs albumi on nyt julkaistu Jo yli 20 vuotta menestyksekästä uraa luonut Teleks julkaisee tänään seitsemännen albuminsa Pähkähullu. Teleksin…