PATE MUSTAJÄRVI JATKAA SOOLOURALLA, UUSI SINGLE NYT ULKONA

Popedan tarina nykykokoonpanossaan tuli päätökseensä Ratinan stadionilla lauantaina 2.9., mutta Pate Mustajärvi ei jää lepäämään laakereilleen. Suomirockin elävä legenda julkaisi tänään singlen Hei äijä, joka on Aki Tykin, Janne Rintalan ja Mika Laakkosen käsialaa.

Artisti itse kertoo biisistä seuraavaa: ”Hei äijä tuli mun kuunneltavaksi eka kertaa kun istuin jonkun kesäfestarin jäljiltä rättipoikkiväsyneenä hotellihuoneen sohvalla ja tuijotin silmät lasittuneena televisiosta jotain jo ainakin sata kertaa aiemmin nähtyä elokuvaa. Sähköposti kilahti, ja siellä oli tämä biisi. Ensiajatus oli, että ei jumalauta taas näitä iänkuisia äijä-aiheita, mutta biisin kuunneltuani olin ihan liekeissä. Oivallisesti rakennettu ja hyvällä huumorilla höystetty teksti nivottuna helposti jalan alle menevään sävellykseen. Osui ja upposi meikäläiseen. Automatkalla kotiin kuuntelin biisiä repeatillä monta kertaa enkä kyllästynyt. Se oli hyvä merkki.”

Hei äijä -singleä juhlitaan julkaisukeikalla 11.10. Tampereen TTT-Klubilla. Lisää uutta musiikkia Pate Mustajärveltä saadaan ensi vuonna ja silloin on luvassa myös soolokiertue. 

Tänä kesänä Mustajärvi alkoi pitää päiväkirjaa viimeisistä keikoistaan Popedan riveissä. Helmikuussa 2024 niiden pohjalta julkaistaan kirja, jossa solisti muistelee viimeisen Popeda-kesän lisäksi myös menneitä vuosia. Kirja kantaa nimeä ”Ratinaan se päättyi – 46 vuotta Popedaa” ja sen julkaisee Docendo.

www.facebook.com/patemustajarvi
www.instagram.com/patemustajarvi
www.tiktok.com/@patemustajarviofficial  

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Universal Music / Tuula Salminen
Puh. 040-9011266 / tuula.salminen@umusic.com

Takaisin uutisiin

Uutisia

AIEMMIN DUONA TUNNETTU TELEKS TOIMII JATKOSSA NELIHENKISENÄ YHTYEENÄ

Teleksin pitkä ura sai tänään jatkoa uudella singlellä Easy rider. Kyseessä on viides singlelohkaisu bändin ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Tuoreen…

SINI YASEMIN JULKAISEE ARMOTTOMAN MUTTA RAKKAUDENTÄYTEISEN SINGLEN

Sini Yasemin julkaisi uuden singlensä ’Poikaystävä’. Biisi on kirjoitettu rohkaisuna ystävälle, jonka tulisi lähteä pois myrkyllisestä ihmissuhteesta. Artistille tuttuun tapaan…

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…