PILVET PILVET HURMAA ENERGISELLÄ DEBYYTTISINGLELLÄÄN

Helsinkiläinen pop-yhtye pilvet pilvet on juuri julkaissut energisen debyyttisinglensä unta. Kappale käsittelee nostalgian ja kesäisen kaipuun lisäksi tunnetta siitä, kun jokin asia on vain liian hyvää ja uskomatonta ollakseen totta. Runsailla stemmoilla ja orgaanisilla soittimilla varustettua pop-musiikkia esittävän bändin sävellykset ja sanoitukset ovat solisti Kosti Koskisen käsialaa. Eloon kappaleet heräävät treenikämpällä yhdessä soittaessa.

Tuntuu hienolta, että ensimmäinen julkaisumme on juuri ’unta’. Kappale syntyi Jurmossa kesällä 2020 ja nyt kolme vuotta ja useita demoja myöhemmin päästään vihdoinkin julkaisemaan biisi. Se tuntuu mielettömän siistiltä! Ollaan todella ylpeitä ja iloisia siitä, missä pisteessä nyt neljä vuotta bändin perustamisen jälkeen ollaan – sekä jännittyneitä että innoissamme tulevasta. Uskomme, että hyvä fiiliksemme biisejä tehdessä, soittaessa ja äänittäessä välittyy kuulijalle”, yhtye kommentoi.

Pilvet pilvet tuo kiinnostavan uuden tuulahduksen Johanna Kustannuksen vakuuttavaan rosteriin. Heidän lisäkseen labelia edustavat muun muassa Arppa, Olavi Uusivirta, Lyyti ja Paperi T.

Olen todella innoissani pilvet pilvet -yhtyeen kiinnityksestä Johanna Kustannuksen rosteriin. Pilvet pilvet -yhtyeessä on upeaa uuden sukupolven omaehtoista energiaa ja on meille suuri kunnia olla bändin matkassa mukana”, kertoo Johanna Kustannuksen Label Manager Meri Timgren.

Hurmaavan pilvet pilvet -yhtyeen muodostavat Kosti Koskinen (laulu), Touko Koivusaari (laulu, kitara), Onni Lehtinen (laulu, basso), Milan Marttiini (laulu, koskettimet) ja Kalle Karimo (laulu, rummut). Bändi sai alkunsa Kostin, Toukon ja Onnin päädyttyä samalle luokalle yläasteella. Kolmikkoa yhdisti rakkaus musiikkia kohtaan ja muun muassa U2Coldplay ja The 1975 -yhtyeiden innoittamana he päättivät perustaa oman bändin kesällä 2019. Lukiossa mukaan tuli Milan ja lopulliseen muotoonsa kokoonpano vakiintui viime vuonna, kun nykyinen rumpali Kalle astui mukaan kuvioihin. Yhtye esiintyy seuraavan kerran livenä Semifinalissa 10. marraskuuta.

pilvet pilvet somessa:
TikTok / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
Universal Music Finland
johanna.lanerva@umusic.com

Yhtyeen pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…