PILVET PILVET HURMAA ENERGISELLÄ DEBYYTTISINGLELLÄÄN

Helsinkiläinen pop-yhtye pilvet pilvet on juuri julkaissut energisen debyyttisinglensä unta. Kappale käsittelee nostalgian ja kesäisen kaipuun lisäksi tunnetta siitä, kun jokin asia on vain liian hyvää ja uskomatonta ollakseen totta. Runsailla stemmoilla ja orgaanisilla soittimilla varustettua pop-musiikkia esittävän bändin sävellykset ja sanoitukset ovat solisti Kosti Koskisen käsialaa. Eloon kappaleet heräävät treenikämpällä yhdessä soittaessa.

Tuntuu hienolta, että ensimmäinen julkaisumme on juuri ’unta’. Kappale syntyi Jurmossa kesällä 2020 ja nyt kolme vuotta ja useita demoja myöhemmin päästään vihdoinkin julkaisemaan biisi. Se tuntuu mielettömän siistiltä! Ollaan todella ylpeitä ja iloisia siitä, missä pisteessä nyt neljä vuotta bändin perustamisen jälkeen ollaan – sekä jännittyneitä että innoissamme tulevasta. Uskomme, että hyvä fiiliksemme biisejä tehdessä, soittaessa ja äänittäessä välittyy kuulijalle”, yhtye kommentoi.

Pilvet pilvet tuo kiinnostavan uuden tuulahduksen Johanna Kustannuksen vakuuttavaan rosteriin. Heidän lisäkseen labelia edustavat muun muassa Arppa, Olavi Uusivirta, Lyyti ja Paperi T.

Olen todella innoissani pilvet pilvet -yhtyeen kiinnityksestä Johanna Kustannuksen rosteriin. Pilvet pilvet -yhtyeessä on upeaa uuden sukupolven omaehtoista energiaa ja on meille suuri kunnia olla bändin matkassa mukana”, kertoo Johanna Kustannuksen Label Manager Meri Timgren.

Hurmaavan pilvet pilvet -yhtyeen muodostavat Kosti Koskinen (laulu), Touko Koivusaari (laulu, kitara), Onni Lehtinen (laulu, basso), Milan Marttiini (laulu, koskettimet) ja Kalle Karimo (laulu, rummut). Bändi sai alkunsa Kostin, Toukon ja Onnin päädyttyä samalle luokalle yläasteella. Kolmikkoa yhdisti rakkaus musiikkia kohtaan ja muun muassa U2Coldplay ja The 1975 -yhtyeiden innoittamana he päättivät perustaa oman bändin kesällä 2019. Lukiossa mukaan tuli Milan ja lopulliseen muotoonsa kokoonpano vakiintui viime vuonna, kun nykyinen rumpali Kalle astui mukaan kuvioihin. Yhtye esiintyy seuraavan kerran livenä Semifinalissa 10. marraskuuta.

pilvet pilvet somessa:
TikTok / Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
Universal Music Finland
johanna.lanerva@umusic.com

Yhtyeen pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

AIEMMIN DUONA TUNNETTU TELEKS TOIMII JATKOSSA NELIHENKISENÄ YHTYEENÄ

Teleksin pitkä ura sai tänään jatkoa uudella singlellä Easy rider. Kyseessä on viides singlelohkaisu bändin ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Tuoreen…

SINI YASEMIN JULKAISEE ARMOTTOMAN MUTTA RAKKAUDENTÄYTEISEN SINGLEN

Sini Yasemin julkaisi uuden singlensä ’Poikaystävä’. Biisi on kirjoitettu rohkaisuna ystävälle, jonka tulisi lähteä pois myrkyllisestä ihmissuhteesta. Artistille tuttuun tapaan…

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…