HENE JÄÄSALON ENSIMMÄINEN SINGLE STEARIINIA ULKONA NYT

Helsinkiläinen artisti, laulaja ja lauluntekijä Hene Jääsalo julkaisi tänään debyyttisinglensä Steariinia. Jääsalo on mielenkiintoinen uuden sukupolven rock-artisti, joka erottuu massasta omaperäisellä ja koukuttavalla soundillaan. Artisti on kerännyt somessa ja erityisesti TikTokissa itselleen innokkaan fanipohjan jo ennen ensimmäistäkään soolojulkaisua.

Steariinia on artistin itsensä säveltämä ja sanoittama kappale, joka alleviivaa artistin upean persoonallista laulusoundin ja biisinkirjoitustaitoa. Tuotannosta vastaa Emma-palkittu tuottaja Jonas Olsson. Aiemmin PRETTY-rockyhtyeen solistina tunnettu, nyt soolouransa starttaava Hene avaa debyyttisinglensä teemaa ja tekoprosessia näin:

”Steariinia sai alkunsa siitä, ku katoin dokumenttia näyttelijä Peter Sellersistä. Dokumentissa kerrottiin miten hänellä ei oikeastaan ollut omaa persoonallisuutta, vaan se oli hukkunut yhdistelmään hänen eri rooleista ja pidin sitä mielenkiintosena konseptina. Se sai mut ajattelemaan ihmisiä, jotka usein elää elämää muille, muiden takia eikä enää tiedä mikä se oma persoona edes on. Biisi lähti siitä kehittymään nopeesti, sain sen maaliin istuskellen sohvanreunalla akustisen kitaran kanssa.”

Kiinnostava artistilupaus on kirjoittanut musiikkia runsaasti ja keikkailee ahkerasti. Singlejulkkareita juhlitaan ensimmäisen soolokeikan merkeissä Semifinalissa 27.9. Myöhemmin syksyllä artisti nähdään myös Ursus Factoryn lämppärinä useammalla keikalla.

Hene Jääsalo somessa:
Instagram / Tiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti / Booking Agent:
Anssi Tähtinen
Alt Agency
anssi@altagency.fi
+358 50 491 3431
www.altagency.fi

Liput 27.9. oleviin singlejulkkareihin tästä

Takaisin uutisiin

Uutisia

HYVÄSTI SLIM SHADY – EMINEMIN ODOTETTU ALBUMI NYT ULKONA

Hiphopin supertähden provokatiivisella albumilla heitetään hyvästit Slim Shadylle Hittisingle Houdini on ylittänyt Suomessa kultarajan ja noussut radiolistan seitsemänneksi Rap-ikoni Eminem…

POP-KUNINGATAR KATY PERRY TEKEE PALUUN

Tänään julkaistu “Woman’s World” tarjoaa ensikosketuksen syksyllä julkaistavaan tanssipop-albumiin Globaali supertähti Katy Perry aloittaa uuden jännittävän aikakauden juuri julkaistulla singlellään Woman’s World.…

EMINEMILTÄ UUSI ALBUMI 12. HEINÄKUUTA

Hiphopin supertähden odotettu albumi julkaistaan 12. heinäkuuta – Toinen single ulkona nyt Rap-ikoni Eminem ja hänen sadistinen Slim Shady -alter…