HENE JÄÄSALON ENSIMMÄINEN SINGLE STEARIINIA ULKONA NYT

Helsinkiläinen artisti, laulaja ja lauluntekijä Hene Jääsalo julkaisi tänään debyyttisinglensä Steariinia. Jääsalo on mielenkiintoinen uuden sukupolven rock-artisti, joka erottuu massasta omaperäisellä ja koukuttavalla soundillaan. Artisti on kerännyt somessa ja erityisesti TikTokissa itselleen innokkaan fanipohjan jo ennen ensimmäistäkään soolojulkaisua.

Steariinia on artistin itsensä säveltämä ja sanoittama kappale, joka alleviivaa artistin upean persoonallista laulusoundin ja biisinkirjoitustaitoa. Tuotannosta vastaa Emma-palkittu tuottaja Jonas Olsson. Aiemmin PRETTY-rockyhtyeen solistina tunnettu, nyt soolouransa starttaava Hene avaa debyyttisinglensä teemaa ja tekoprosessia näin:

”Steariinia sai alkunsa siitä, ku katoin dokumenttia näyttelijä Peter Sellersistä. Dokumentissa kerrottiin miten hänellä ei oikeastaan ollut omaa persoonallisuutta, vaan se oli hukkunut yhdistelmään hänen eri rooleista ja pidin sitä mielenkiintosena konseptina. Se sai mut ajattelemaan ihmisiä, jotka usein elää elämää muille, muiden takia eikä enää tiedä mikä se oma persoona edes on. Biisi lähti siitä kehittymään nopeesti, sain sen maaliin istuskellen sohvanreunalla akustisen kitaran kanssa.”

Kiinnostava artistilupaus on kirjoittanut musiikkia runsaasti ja keikkailee ahkerasti. Singlejulkkareita juhlitaan ensimmäisen soolokeikan merkeissä Semifinalissa 27.9. Myöhemmin syksyllä artisti nähdään myös Ursus Factoryn lämppärinä useammalla keikalla.

Hene Jääsalo somessa:
Instagram / Tiktok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Veera Hjerppe
Universal Music Finland
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti / Booking Agent:
Anssi Tähtinen
Alt Agency
anssi@altagency.fi
+358 50 491 3431
www.altagency.fi

Liput 27.9. oleviin singlejulkkareihin tästä

Takaisin uutisiin

Uutisia

AIEMMIN DUONA TUNNETTU TELEKS TOIMII JATKOSSA NELIHENKISENÄ YHTYEENÄ

Teleksin pitkä ura sai tänään jatkoa uudella singlellä Easy rider. Kyseessä on viides singlelohkaisu bändin ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Tuoreen…

SINI YASEMIN JULKAISEE ARMOTTOMAN MUTTA RAKKAUDENTÄYTEISEN SINGLEN

Sini Yasemin julkaisi uuden singlensä ’Poikaystävä’. Biisi on kirjoitettu rohkaisuna ystävälle, jonka tulisi lähteä pois myrkyllisestä ihmissuhteesta. Artistille tuttuun tapaan…

TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja…