TOMI SAARIOLTA SYKÄHDYTTÄVÄN KAUNIS RAKKAUSLAULU

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja Tidon kanssa, joka on myös tuottanut kappaleen. Sama kolmikko on myös aiempien Saarion suomalaisten singlejen Q ja Kerran viikos takana. Tomi kertoo uudesta singlestään ja sen syntyprosessista näin:

“Yks suurimpia haasteita lauluntekijänä on rehellisyys. Joskus on hiton vaikeeta kaivaa jostain se rohkeus olla haavoittuvainen ja rehellinen, mut tässä biisissä se onnistu. Tää oli toka biisi mitä kirjotettiin Tidon ja Vilma Alinan kanssa ja mul oli tähän hyvin selkeä visio. 

Välil must tuntuu et oon tehny mun elämässä väärii valintoi ja oon katunu jotain mun päätöksiä. Kelaan niit menneitä tien risteyksii ja stressaan sitä et lähinkö oikeeseen suuntaan. Siks kirjotin tän biisin. Muistutuksena itelleni, et kaikilla niillä valinnoilla ja vastoinkäymisillä on tarkotus, koska ne johti mut sellaseen paikkaan mun elämässä mitä en vaihtais mihinkään. 

Joskus pitää vaa luottaa siihen matkaan mitä on tekemässä eikä laittaa vastaan. Koska who knows… Sä saatat löytää jotain parempaa ku mitä ees lähit ettimään.”


Lahjakkaana biisintekijänä tunnettu Saario palkittiin viime Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa, sillä viime vuoden striimatuin ja radioiden soitetuin kappale, BESSin Ram pam pam on Saarion käsialaa. Seuraavaksi artistilla on tähtäimessä suomenkielinen albumi ja keikkalavat. Artisti esiintyy seuraavan kerran Tampereella järjestettävässä Lost in Musicissa perjantaina 6.10.

Tomi Saario somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Veera Hjerppe
veera.hjerppe@umusic.com
+358 50 461 9818

Keikkamyynti:
Team Agency
booking@team.fi

Takaisin uutisiin

Uutisia

VESTERINEN YHTYEINEEN JULKAISI TÄNÄÄN LIVELEVYN JA ESIINTYY ILLALLA THE VOICE OF FINLANDIN SUORASSA LÄHETYKSESSÄ

Viime vuonna julkaistu studioalbumi Hetken ikuinen on ylittänyt kultarajan Valtavaa keikkasuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut livelevyn Hetken, ikuisesti, elävänä! CD:nä ja digitaalisesti. Albumin…

TOMI SAARIOLTA ODOTETTUA UUTTA MUSIIKKIA

Kuuntele tänään julkaistu uusi single Unissakävelijä tästä Valovoimainen uuden sukupolven pop-artisti Tomi Saario julkaisee tänään odotettua uutta musiikkia. Viime vuonna suomenkielisen soolouransa startannut Saario…

MIKAEL GABRIELIN JA NUBLUN YHTEISTYÖ JATKUU

UMK:ssa vuoden menestyksekkäästi käynnistänyt kaksikko jatkaa yhteisen musiikin julkaisua – kuuntele uusi single Yao Ming täältä! Kultaa striimanneella Vox Populi -hitillään UMK:ssa kolmanneksi…