AIEMMIN DUONA TUNNETTU TELEKS TOIMII JATKOSSA NELIHENKISENÄ YHTYEENÄ

Teleksin pitkä ura sai tänään jatkoa uudella singlellä Easy rider. Kyseessä on viides singlelohkaisu bändin ensi vuonna julkaistavalta albumilta. Tuoreen kappaleen lisäksi Teleksin kokoonpanossa tapahtuu muutoksia. Lapsuudenystävät Markus Koskinen ja Pepe Johansson ovat toimineet duona 2000-luvun alkupuolelta asti ja ehtineet julkaista vuosien varrella monia tunnettuja kappaleita, kuten Siivet, Tuulilasin nurkkaan ja Kotimatkalla. Nyt Teleks vahvistuu bändiksi, johon kuuluvat jatkossa Pepen ja Markuksen lisäksi Sampo Haapaniemi ja Janne Rajala.

”Muistatko sen ihmisen, jossa oli jotain maagista, outoa hehkua. Sen, joka sai jokaisen jantterin sukat vähän pyörälle. Sen, josta puhuttiin… ja sen, joka lähti jonnekin pois, eikä kukaan tiennyt minne. Sit siitä liikkui jotain huhuja, New York, Pariisi tai joku tiesi sen varmana olevan nykyään San Franciscossa”, Pepe Johansson avaa Easy rider -kappaleen taustoja ja jatkaa:

”Me juhlimme tänään uutta julkaistavaa laulua ja myös sitä, että me perustettiin vihdoinkin bändi. Aloitamme keikkahommat tällä neljän miehen rytkeellä ensi vuonna. Innostus on valtava ja emme enää pysy nahoissamme.”

Teleks julkaisee ensi vuonna seitsemännen albuminsa ja käynnistää keikkailun muutaman vuoden tauon jälkeen uudella kokoonpanolla. Yhtyeen kahdelle vuosikymmenelle mahtuu isoja kestohittejä, jotka ovat eläneet kuulijoiden sydämissä pitkään. Klassikkobiisin tunnusmerkit täyttyvät monien kappaleiden kohdalla ja vuosien varrella mukaan on karttunut uskollinen yleisö. Teleks on julkaissut uransa aikana jo kuusi albumia ja yhden kokoelman. Matka jatkuu edelleen antoisana kohti seitsemättä albumia.

Teleks somessa:
Instagram / Facebook / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
050 403 2998

Keikkamyynti:
Fullsteam Agency
Mika Sorola
mika@fullsteam.fi
044 269 6072

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…