HEIKKI KUULAN YHDEKSÄS ALBUMI ULKONA NYT: 0 TYKKÄÄ TÄSTÄ

Rap-pioneeri Heikki Kuula julkaisi yhdeksännen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä 0 tykkää tästä. Albumi esittelee soundimaailmaltaan artistin popimpaa puolta.

Jokaisella levyllä haluan tehdä jotain uutta. Aikasemmat levyni ovat olleet rosoista soundia, välillä ug-räppiä ja välillä post punkiakin. Nyt halusin tehdä albumillisen kirkasta soundia, missä laulu pääsisi enemmän esiin. Albumin teema on yksinäisyys, josta sen nimikin kertoo; someahdistus, muiden mielipiteet, kukaan ei tykkää. Levyllä kertojan kujanjuoksu kulkee yhdestä erosta toiseen”, kertoo Heikki Kuula.

Albumin vastaavana tuottajana toimi Juho Raja, joka on työskennellyt muun muassa Maija Vilkkumaan ja Kasmirin kanssa.

Mittavasta rap-urastaan tunnettu Kuula on myös tuottaja, graafikko ja osa Suomen striimatuinta rap-trioa, Teflon Brothersia. Tämän lisäksi Heikki Kuula on julkaissut yhteensä kahdeksan sooloalbumia, joiden kappaleet ovat yltäneet singlelistojen kärkeen ja keränneet mainetta suomirapin klassikoina. Heikki Kuulan suosituimpia soolojulkaisuja ovat Suomalainen miesRataraato ja Bae, jotka kaikki ovat ylittäneet kultarajan. Yhteensä Heikki Kuula on kerännyt suoratoistopalveluissa lähes 50 miljoonaa kuuntelukertaa.

Heikki Kuula somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 545 5770

Keikkamyynti:
Olli Vartiainen
keikkaolli@gmail.com
puh. 040 966 5230

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…