HEIKKI KUULAN YHDEKSÄS ALBUMI ULKONA NYT: 0 TYKKÄÄ TÄSTÄ

Rap-pioneeri Heikki Kuula julkaisi yhdeksännen studioalbuminsa, joka kantaa nimeä 0 tykkää tästä. Albumi esittelee soundimaailmaltaan artistin popimpaa puolta.

Jokaisella levyllä haluan tehdä jotain uutta. Aikasemmat levyni ovat olleet rosoista soundia, välillä ug-räppiä ja välillä post punkiakin. Nyt halusin tehdä albumillisen kirkasta soundia, missä laulu pääsisi enemmän esiin. Albumin teema on yksinäisyys, josta sen nimikin kertoo; someahdistus, muiden mielipiteet, kukaan ei tykkää. Levyllä kertojan kujanjuoksu kulkee yhdestä erosta toiseen”, kertoo Heikki Kuula.

Albumin vastaavana tuottajana toimi Juho Raja, joka on työskennellyt muun muassa Maija Vilkkumaan ja Kasmirin kanssa.

Mittavasta rap-urastaan tunnettu Kuula on myös tuottaja, graafikko ja osa Suomen striimatuinta rap-trioa, Teflon Brothersia. Tämän lisäksi Heikki Kuula on julkaissut yhteensä kahdeksan sooloalbumia, joiden kappaleet ovat yltäneet singlelistojen kärkeen ja keränneet mainetta suomirapin klassikoina. Heikki Kuulan suosituimpia soolojulkaisuja ovat Suomalainen miesRataraato ja Bae, jotka kaikki ovat ylittäneet kultarajan. Yhteensä Heikki Kuula on kerännyt suoratoistopalveluissa lähes 50 miljoonaa kuuntelukertaa.

Heikki Kuula somessa:
Instagram / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Meri Timgren
meri.timgren@umusic.com
puh. 050 545 5770

Keikkamyynti:
Olli Vartiainen
keikkaolli@gmail.com
puh. 040 966 5230

Takaisin uutisiin

Uutisia

HUHUN DEBYYTTISINGLE ON YLISTYS YSTÄVYYDELLE

Huhun “Maailma on helpompi kohdata” julkaistiin tänään Uusi pop-duo Huhu on julkaissut debyyttisinglensä ”Maailma on helpompi kohdata”. Kesäinen biisi kertoo ystäväporukoista: pitkään…

EDICTILTÄ UUTTA MUSIIKKIA YHDESSÄ F:N KANSSA

”En sitä tarkoittanut” on kappale nopeasti syttyvistä tunteista pitkän yksinäisyyden jälkeen Vaihtoehtopopin nouseva nimi Edicti julkaisi tänään uuden, tulevan albuminsa kolmannen singlen En…

3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään…