JUHANA HAUKKALA LAULAA UUDELLA SINGELLÄÄN VILLISTÄ POHJANMAASTA

Universal Musicillle kiinnitetty laulaja ja lauluntekijä Juhana Haukkala on julkaissut hyväntuulisen ja ylpeästi omia kotiseutujaan tunnelmoivan debyyttisinglen Villi Pohjanmaa. Kappale toimii artistiprojektin lennokkaana avauskappaleena ja on onnistunut jo ennen julkaisuaan keräämään paljon positiivista huomiota TikTokissa. Kappaleelle on tehty alustalla tällä hetkellä yli 130 videota. Juhana Haukkalan lisäksi Villi Pohjanmaa -singleä ovat olleet tekemässä Juho HakalaMika Laakkonen ja Aleksi Haukkala. Artisti kommentoi musiikkiaan seuraavasti:

“Ihan tavalliset arkiset asiat inspiroi tekemään musiikkia. Samaistuttavuus biisin tarinoihin ja sanomaan on tärkeä. Musiikin kautta haluaisin tuoda myös pohjalaista herkkyyttä esille ja kantaa oman artistiuden kautta korteni kekoon myös isompien yhteiskunnallisten omgelmien käsittelyyn, kuten vaikkapa yksinäisyyteen tai koulukiusaamiseen liittyen.”

Pohjalaismuusikko on keikkaillut ja tehnyt musiikkia jo vuosien ajan. Hänen menestyneimpiin kappaleisiin lukeutuvat 1,3 miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt Pillipiipari sekä Markkina-arvo, jonka kuuntelukerrat lähentelevät miljoonaa. Tänään julkaistu single Villi Pohjanmaa edustaa Juhanan tuotannon rempseää ja lennokkaampaa puolta, mutta artistilla on valmiina musiikkia myös monista herkemmistä aihepiireistä. Päällimmäisenä Juhana Haukkala kuitenkin toivoo tuovansa musiikillaan iloa ihmisten arkeen.

Juhana Haukkala somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…