JUHANA HAUKKALA LAULAA UUDELLA SINGELLÄÄN VILLISTÄ POHJANMAASTA

Universal Musicillle kiinnitetty laulaja ja lauluntekijä Juhana Haukkala on julkaissut hyväntuulisen ja ylpeästi omia kotiseutujaan tunnelmoivan debyyttisinglen Villi Pohjanmaa. Kappale toimii artistiprojektin lennokkaana avauskappaleena ja on onnistunut jo ennen julkaisuaan keräämään paljon positiivista huomiota TikTokissa. Kappaleelle on tehty alustalla tällä hetkellä yli 130 videota. Juhana Haukkalan lisäksi Villi Pohjanmaa -singleä ovat olleet tekemässä Juho HakalaMika Laakkonen ja Aleksi Haukkala. Artisti kommentoi musiikkiaan seuraavasti:

“Ihan tavalliset arkiset asiat inspiroi tekemään musiikkia. Samaistuttavuus biisin tarinoihin ja sanomaan on tärkeä. Musiikin kautta haluaisin tuoda myös pohjalaista herkkyyttä esille ja kantaa oman artistiuden kautta korteni kekoon myös isompien yhteiskunnallisten omgelmien käsittelyyn, kuten vaikkapa yksinäisyyteen tai koulukiusaamiseen liittyen.”

Pohjalaismuusikko on keikkaillut ja tehnyt musiikkia jo vuosien ajan. Hänen menestyneimpiin kappaleisiin lukeutuvat 1,3 miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt Pillipiipari sekä Markkina-arvo, jonka kuuntelukerrat lähentelevät miljoonaa. Tänään julkaistu single Villi Pohjanmaa edustaa Juhanan tuotannon rempseää ja lennokkaampaa puolta, mutta artistilla on valmiina musiikkia myös monista herkemmistä aihepiireistä. Päällimmäisenä Juhana Haukkala kuitenkin toivoo tuovansa musiikillaan iloa ihmisten arkeen.

Juhana Haukkala somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400 685 701

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…