AXEL KALA JA PYRYTHEKID JATKAVAT YHTEISTÄ MUSIIKKIPROJEKTIAAN

Menestyksekkääseen KPC-kollektiiviin kuuluvat Axel Kala ja Pyrythekid julkaisivat yhteissinglen 3 Toivomusta

Def Jam Recordings Finland -levymerkille hiljattain kiinnitetty Axel Kala julkaisee tänään uutta musiikkia yhdessä Pyrythekidin kanssa. 3 Toivomusta -niminen kappale on jatkoa viime kesänä julkaistulle Axel Kalan ja Pyrythekidin yhteissinglelle Mä + Sä, joka on saanut paljon radiosoittoa muun muassa Suomiräp-radiokanavalla. Tänään ulos tullut 3 Toivomusta jatkaa Mä + Sä -singlen tavoin tuotannollisesti samankaltaisissa, tarttuvissa ja aurinkoisissa tunnelmissa. 

Axel Kala ja Pyrythekid kuuluvat molemmat menestykkääseen KPC-kollektiiviin ja he ovat myös keikkailleet paljon yhdessä. Molempia artisteja kuullaan myös Pyrythekidin yli tuplaplatinaa striimanneella Epäkohtelias-kappaleella, jossa vierailee myös Gettomasa. Axel Kalan menestyneimpiin omiin julkaisuihin kuuluu vuorostaan yli 6 miljoonaa kuuntelukertaa kerännyt single Moni meist. Artistin debyyttialbumi Sademies julkaistiin tämän vuoden keväällä ja se on ylittänyt kuuntelumäärillään kultarajan.

Räppärikaksikko keskittyy tällä hetkellä vahvasti yhteisen kokonaisuuden luomiseen, joka julkaistaan vielä myöhemmin tänä vuonna.

Axel Kala somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400685701

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…