AXEL KALA JA PYRYTHEKID JATKAVAT YHTEISTÄ MUSIIKKIPROJEKTIAAN

Menestyksekkääseen KPC-kollektiiviin kuuluvat Axel Kala ja Pyrythekid julkaisivat yhteissinglen 3 Toivomusta

Def Jam Recordings Finland -levymerkille hiljattain kiinnitetty Axel Kala julkaisee tänään uutta musiikkia yhdessä Pyrythekidin kanssa. 3 Toivomusta -niminen kappale on jatkoa viime kesänä julkaistulle Axel Kalan ja Pyrythekidin yhteissinglelle Mä + Sä, joka on saanut paljon radiosoittoa muun muassa Suomiräp-radiokanavalla. Tänään ulos tullut 3 Toivomusta jatkaa Mä + Sä -singlen tavoin tuotannollisesti samankaltaisissa, tarttuvissa ja aurinkoisissa tunnelmissa. 

Axel Kala ja Pyrythekid kuuluvat molemmat menestykkääseen KPC-kollektiiviin ja he ovat myös keikkailleet paljon yhdessä. Molempia artisteja kuullaan myös Pyrythekidin yli tuplaplatinaa striimanneella Epäkohtelias-kappaleella, jossa vierailee myös Gettomasa. Axel Kalan menestyneimpiin omiin julkaisuihin kuuluu vuorostaan yli 6 miljoonaa kuuntelukertaa kerännyt single Moni meist. Artistin debyyttialbumi Sademies julkaistiin tämän vuoden keväällä ja se on ylittänyt kuuntelumäärillään kultarajan.

Räppärikaksikko keskittyy tällä hetkellä vahvasti yhteisen kokonaisuuden luomiseen, joka julkaistaan vielä myöhemmin tänä vuonna.

Axel Kala somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelut:
Mari Hautamäki
mari.hautamaki@umusic.com
+358 400685701

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…