HIPHOPIN SUPERTÄHTI DRAKE JULKAISI KAHDEKSANNEN ALBUMINSA

Drake on juuri julkaissut pitkään odotetun albuminsa For All The Dogs. Torontolaistähden kahdeksas studioalbumi sisältää peräti 23 kappaletta ja sillä vierailevat muun muassa Bad Bunny, J. Cole, 21 Savage ja PARTYNEXTDOOR. Tuotannossa kuullaan muun muassa Lil Yachtyn, Noah ”40” Shebibin ja Tay Keithin kädenjälkeä.

Albumilta julkaistiin etukäteen SZA:n kanssa yhteiskappale Slime You Out, joka debytoi Billboard Hot 100 -listan kärjessä. Hiphop-tähti julkaisi eilen sosiaalisessa mediassa toisen kappaleen 8am in Charlotte, jonka videolla on mukana albumin kansitaiteestakin vastaava Draken poika Adonis Graham. Videon voi katsoa alta. Levyltä on nostettu uutta musiikkia esitteleville soittolistoille kappaleet Gently ft. Bad Bunny, Rich Baby Daddy ft. Sexyy Red & SZA, First Person Shooter ft. J. Cole sekä Another Late Night ft. Lil Yachty.

Odotusarvo Draken uudelle albumille alkoi kasvamaan, kun tuottelias artisti alkoi käymään tiuhaan tahtiin studiolla aiemmin tänä vuonna. Kesällä supertähti julkaisi ensimmäisen runokirjansa Titles Ruin Everything yhdessä pitkäaikaisen biisinkirjoittajakumppaninsa Kenza Samirin kanssa ja tiedotti samalla tehneensä For All The Dogs -albumin kirjan seuraksi.

Edellisen kerran Drake yllätti viime marraskuussa Her Loss -yhteisalbumillaan 21 Savagen kanssa. Listakärkeen muun muassa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Tanskassa noussut yhteisprojekti on ylittänyt Suomessa kultarajan. Her Loss oli Draken 12. listaykkösalbumi Yhdysvalloissa. Viime vuoden kesäkuussa saatiin artistin viimeisin sooloalbumi Honestly, Nevermind, joka oli niin ikään listakärjessä sekä striimannut Suomessa kultaa.

Spotifyn kaikkien aikojen striimatuin artisti Drake on yksi genrensä kuunnelluimmista artisteista myös Suomessa. Syyskuussa 2021 julkaistu Certified Lover Boy on striimannut platinaa, vuoden 2018 jättimenestys Scorpion triplaplatinaa ja vuonna 2016 ilmestynyt Views-albumi tuplaplatinaa. Draken tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet One Dance, God’s Plan, In My Feelings ja Hotline Bling.


Drake somessa:  
Instagram / Facebook

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Artistin viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

HUHUN DEBYYTTISINGLE ON YLISTYS YSTÄVYYDELLE

Huhun “Maailma on helpompi kohdata” julkaistiin tänään Uusi pop-duo Huhu on julkaissut debyyttisinglensä ”Maailma on helpompi kohdata”. Kesäinen biisi kertoo ystäväporukoista: pitkään…

EDICTILTÄ UUTTA MUSIIKKIA YHDESSÄ F:N KANSSA

”En sitä tarkoittanut” on kappale nopeasti syttyvistä tunteista pitkän yksinäisyyden jälkeen Vaihtoehtopopin nouseva nimi Edicti julkaisi tänään uuden, tulevan albuminsa kolmannen singlen En…

3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään…