HIPHOPIN SUPERTÄHTI DRAKE JULKAISI KAHDEKSANNEN ALBUMINSA

Drake on juuri julkaissut pitkään odotetun albuminsa For All The Dogs. Torontolaistähden kahdeksas studioalbumi sisältää peräti 23 kappaletta ja sillä vierailevat muun muassa Bad Bunny, J. Cole, 21 Savage ja PARTYNEXTDOOR. Tuotannossa kuullaan muun muassa Lil Yachtyn, Noah ”40” Shebibin ja Tay Keithin kädenjälkeä.

Albumilta julkaistiin etukäteen SZA:n kanssa yhteiskappale Slime You Out, joka debytoi Billboard Hot 100 -listan kärjessä. Hiphop-tähti julkaisi eilen sosiaalisessa mediassa toisen kappaleen 8am in Charlotte, jonka videolla on mukana albumin kansitaiteestakin vastaava Draken poika Adonis Graham. Videon voi katsoa alta. Levyltä on nostettu uutta musiikkia esitteleville soittolistoille kappaleet Gently ft. Bad Bunny, Rich Baby Daddy ft. Sexyy Red & SZA, First Person Shooter ft. J. Cole sekä Another Late Night ft. Lil Yachty.

Odotusarvo Draken uudelle albumille alkoi kasvamaan, kun tuottelias artisti alkoi käymään tiuhaan tahtiin studiolla aiemmin tänä vuonna. Kesällä supertähti julkaisi ensimmäisen runokirjansa Titles Ruin Everything yhdessä pitkäaikaisen biisinkirjoittajakumppaninsa Kenza Samirin kanssa ja tiedotti samalla tehneensä For All The Dogs -albumin kirjan seuraksi.

Edellisen kerran Drake yllätti viime marraskuussa Her Loss -yhteisalbumillaan 21 Savagen kanssa. Listakärkeen muun muassa Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa ja Tanskassa noussut yhteisprojekti on ylittänyt Suomessa kultarajan. Her Loss oli Draken 12. listaykkösalbumi Yhdysvalloissa. Viime vuoden kesäkuussa saatiin artistin viimeisin sooloalbumi Honestly, Nevermind, joka oli niin ikään listakärjessä sekä striimannut Suomessa kultaa.

Spotifyn kaikkien aikojen striimatuin artisti Drake on yksi genrensä kuunnelluimmista artisteista myös Suomessa. Syyskuussa 2021 julkaistu Certified Lover Boy on striimannut platinaa, vuoden 2018 jättimenestys Scorpion triplaplatinaa ja vuonna 2016 ilmestynyt Views-albumi tuplaplatinaa. Draken tunnetuimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet One Dance, God’s Plan, In My Feelings ja Hotline Bling.


Drake somessa:  
Instagram / Facebook

Lisätiedot:
Anniina Baumann
Universal Music Finland
anniina.baumann@umusic.com

Artistin viimeisimmät pressikuvat voi ladata tästä.

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…