JEMINALTA VAIKUTTAVA KOLMAS SINGLE

Artistitulokas Jemina julkaisi tänään vaikuttavan kolmannen singlensä Sun sun. Myös biisintekijänä uraa luova Jemina on tehnyt kappaleen yhdessä Tomi Tammisen, Jonas Olssonin ja Elliksen kanssa. Laulaja-lauluntekijän musiikissa yhdistyy vahva tulkinta, koskettavat lyriikat ja tunteikkaat melodiat. Jemina kertoo Sun sun -kappaleesta seuraavasti:

“Sun sunin työstöprosessi oli aika pitkä – se parsittiin palasista, mutta lopulta kun ydin löytyi, oli se helppo kirjoittaa loppuun. Eka idea syntyi kun oltiin 2022 kesällä mökkireissulla Saimaalla Tomi Tammisen kanssa. Myöhemmin vietiin idea studiolle ja työstettiin sitä eteenpäin Ellis Kouhian ja Jonas Olssonin kanssa.

Tää biisi kertoo siitä, kun joutuu syystä tai toisesta menettämään tärkeen tyypin ja on varma, ettei mikään tuu enää tuntumaan miltään sen jälkeen. Eikä lopulta ehkä haluakkaan koska tietää, että sydän kuuluu aina vaan sille yhdelle.

Myöhemmin kuulin, että mun tuttu oli menettänyt läheisensä äkillisesti. Silloin tajusin, että mulle tää biisi kertoo tarinan siitä.

Tän stoorin ja pitkän työstön takia tää on mulle erityisen tärkeä kappale.”


Kouvolasta Helsinkiin kotiutunut artisti kiinnitettiin HMC:lle musiikintekijäksi vuonna 2020 ja seuraavana vuonna syntyi artistidiili Universal Musicin kanssa. Nuori musiikintekijä valmistelee aktiivisesti omaa tuotantoaan, kirjoittaen samanaikaisesti myös muille artisteille. Jemina on ollut tekemässä musiikkia muun muassa Nelli Matulalle, BESSille, Ressu Redfordille ja Suvi Teräsniskalle. Pilkkahintaan-debyyttisinglen jälkeen lahjakas laulaja-lauluntekijä on ollut mukana tekemässä tammikuussa ensi-iltansa saaneen C Moren alkuperäissarjan Poromafian tunnuskappaletta Hear Me Lord, jonka hän myös esitti. Jeminan toinen single Loppumaton laulu saatiin heinäkuussa.

Jemina somessa:
Instagram / TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
+358 50 403 2998

Takaisin uutisiin

Uutisia

BILLIE EILISH LYÖ KOVAA JA PEHMEÄSTI UUDELLA ALBUMILLAAN

Vuoden odotetuimpiin julkaisuihin lukeutuva HIT ME HARD AND SOFT -albumi kerää ylistystä medialta “Forget Taylor and Beyoncé, this is the…

LYYTI AVAA UUDEN ALBUMIKAAREN UNENOMAISELLA KESÄANTHEMILLA

Modernia ja lyyristä popmusiikkia tekevän Lyytin kaltaista ei ole toista. Johanna Kustannukselle vuonna 2022 kiinnitetty Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan. Viime vuonna julkaistu…

SAMU HABERILTA UUSI ENGLANNINKIELINEN SOOLOSINGLE

Saksan Universal Musicille kiinnitetty Samu Haber julkaisee tulevan albuminsa kolmannen singlen Dancing With A Broken Heart Samu Haber jatkaa menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla.…