KRIITIKOIDEN YLISTÄMÄ HOLLY HUMBERSTONE JULKAISI DEBYYTTILEVYNSÄ

Kriitikoiden ylistämä Holly Humberstone on juuri julkaissut odotetun debyyttialbuminsa Paint My Bedroom Black. Raa’an rehellinen kokonaisuus kuvastaa artistin matkaa itsetutkiskelun parissa. Rakkauden palo sekä sen hiipuminen ovat vahvoja teemoja albumilla, ja artisti sanoittaa kokonaisuudella näiden tuntemuksien kehitystä täysi-ikäisyytensä myötä. Humberstone on tehnyt albumin yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Rob Miltonin kanssa. Levyn fokussinglelle Into Your Room julkaistaan musiikkivideo myöhemmin tänään.

Tummaksi ja kieroksi alternative-popiksi musiikkityyliään kuvaava artisti on maininnut musiikillisiksi vaikuttajikseen muun muassa HAIMin, Phoebe Bridgersin ja Damien Ricen. Erityisesti aidoista ja koskettavista lyriikoistaan kehuttu tulokasartisti keräsi alkuaikoinaan tunnettuutta esiintymällä Lewis Capaldin kiertuelämppärinä. BRIT Awards Rising Star 2022 -nimityksensä myötä artisti kulkee muun muassa Adelen, Florence + The Machinen ja Sam Fenderin jalanjäljissä. Humberstone on ollut ehdolla arvostetun Ivor Novello -palkinnon saajaksi tähän mennessä jo kahdesti.

Monen musiikkimedian hehkuttama 23-vuotias Humberstone julkaisi debyyttisinglensä Deep End tammikuussa 2020, jota seurasi artistin debyytti-EP Falling Asleep at the Wheel saman vuoden elokuussa. Hollyn suurta suitsutusta saanut toinen EP The Walls Are Way Too Thin julkaistiin marraskuussa 2021 ja sillä kuultiin artistin mietteitä maailmassa hukassa olemisesta. Viime syksynä Humberstonen EP:t yhdistettiin yhdeksi kokonaisuudeksi, joka kulkee nimellä Can You Afford To Lose Me?. Viulistina uransa aloittaneen artistin musiikki on saavuttanut jo yli 250 miljoonaa striimiä.

Holly Humberstone somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Holly Humberstonen uusimmat
pressikuvat voi ladata tästä.

Photo credit: Jono White

Takaisin uutisiin

Uutisia

SINI YASEMINILTA UUSI ALBUMI: VIIMEINEN JOKA RIKKOI MUT

SINI YASEMINin järjestyksessään kolmannen albumin teema on kamppailu ennen itsensä löytämistä ja rakastetuksi tulemista. Albumi on kasvutarina, joka kuljettaa kuulijan…

VAIKUTTAVA DEBYYTTIALBUMI ARTISTITULOKAS M.A:LTA

M.A lunastaa odotukset debyyttialbumillaan Liminaalitila Kotimaisen rap-kentän kiinnostavimpiin tulokkaisiin lukeutuva M.A on juuri julkaissut debyyttialbuminsa Liminaalitila. Vaikuttavalla 10 kappaletta sisältävällä…

ARE, REKAMI JA JOOSU J ASTELEVAT KORIPALLOKENTILLE UUDELLE KAPPALEELLAAN

Koko illan -kappale on omistettu Jyväskylä Basketball Academylle Are ja Rekami ovat julkaisseet tänään uuden kappaleen Koko illan, jolla vierailee…