TROYE SIVANIN KOLMAS ALBUMI ON VAPAUTUNUT KOKONAISUUS IHMISTEN VÄLISESTÄ YHTEYDESTÄ

Australialaistähti Troye Sivan on juuri julkaissut odotetun kolmannen albuminsa Something To Give Each Other. Yli 22 miljardia striimiä nimensä alleen kerännyt Sivan löysi itsensä viime vuosien koettelemusten jälkeen kirjoittamasta ihmisten välisen yhteyden ja tanssimusiikin aiheuttamasta ilosta. Lopputulos juhlistaa seksiä, tanssia, hikeä, yhteisöä, queer-identiteettiä, rakkautta ja ystävyyttä. Sivan on tehnyt kappaleet yhdessä muun muassa Oscar Görresin (Taylor Swift, Katy Perry), Ian Kirkpatrickin (Dua Lipa, Britney Spears) ja Lelandin (Selena Gomex, Ava Max) kanssa. Albumin visuaalisesta ilmeestä Troye vastaa yhdessä Gordon von Steinerin kanssa, ja heidän käsialaansa on myös uusin musiikkivideo One Of Your Girls. Videon voi katsoa alta.

Kokonaisuuden ensimmäinen single Rush saatiin heinäkuussa. Se on nauttinut viraalisuosiosta sosiaalisessa mediassa ja kerännyt tähän mennessä yli 215 miljoonaa striimiä. Kappale on saanut runsaasti radiosoittoa ympäri maailmaa ja siitä on kasvanut Sivanin korkeimmalle noussut soolokappale suomalaisradioissa. Singlestä saatiin myös remix-versio, jolle hyppäsivät mukaan brittipopin tuore tähti PinkPantheress ja Stray Kids -yhtyeestä tuttu eteläkorealaisartisti Hyunjin. Syyskuussa julkaistiin toinen single Got Me Started, joka lainaa tyylikkäästi australialaisen Bag Raiders -yhtyeen somesensaatioksikin noussutta kappaletta Shooting Stars.

Etelä-Afrikassa syntynyt 28-vuotias Troye Sivan aloitti uransa YouTubesta ja nousi 16-vuotiaana yhdeksi Australian suosituimmista tubettajista. Hän solmi levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa vuonna 2013 ja debyytti-EP TRXYE ilmestyi vuotta myöhemmin. Artisti teki läpimurron vuonna 2015 julkaistulla debyyttialbumillaan Blue Neighbourhood, joka nousi iTunesin kärkeen yli 60 maassa. Levy on ylittänyt Suomessa kultarajan. Kakkosalbumi Bloom (2018) nostettiin muun muassa Rolling Stonen, Billboardin ja The Guardianin toimesta vuoden parhaiden levyjen joukkoon. My My My! ja Dance To This -hitit sisältänyt albumi toi australialaisartistin myös ensimmäistä kertaa Suomeen, jossa hän esiintyi täydelle Ruisrockin Telttalavalle seuraavana kesänä.

Myös näyttelijänä tunnettu artisti sai Golden Globe -ehdokkuuden kappaleesta, jonka hän teki Boy Erased -elokuvaan, jossa hän myös näytteli sivuosaa. Australialainen tähti on kasvanut maailmanlaajuiseksi ikoniksi niin popmusiikin, muodin kuin LGBTQIA+ -representaation näkökulmista.

Troye Sivan somessa:
Instagram / TikTok / Facebook

Lisätiedot:
Teea Kasurinen
Universal Music Finland
teea.kasurinen@umusic.com

Troye Sivanin uusimmat pressikuvat voi ladata tästä.

Photo credit: Terrence O’Connor

Takaisin uutisiin

Uutisia

BÄMÄ JA PILVI HÄMÄLÄINEN YHDISTIVÄT VOIMANSA

Lopputuloksena kesähitiltä kuulostava Anna rakas (raju hetki) -single, joka tuo Nisa Sorayan klassikon tähän päivään Viime vuonna läpimurron tehnyt BÄMÄ-yhtye…

KOTITEOLLISUUS SUSIRAJALLA

Kotiteollisuuden uusi single Susirajalla on ulkona, albumi saadaan syyskuun lopussa Suomirockin kovimpaan kärkeen kuuluva Kotiteollisuus on julkaissut uuden, ärhäkkään singlen Susirajalla.…

JUHANA HAUKKALALTA TREFFI-ILMOITUS KAPPALEEN MUODOSSA

Juhana Haukkalan uusi single on tanssittava juhannuskappale – Kuuntele viihdyttävä Norppa kivellä täältä! Viime keväänä Universalille kiinnitetty pohjanmaalaisartisti Juhana Haukkala julkaisi tänään tarttuvan…