VILMA ALINAN UUSI SINGLE ON YLISTYS ELÄMÄLLE

Vilma Alinalta uutta musiikkia – kävin tääl on saanut inspiraationsa artistin isoäidiltä

Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden kärkijoukkoon lukeutuva Vilma Alina on juuri julkaissut kolmannen singlen tulevalta neljänneltä albumiltaan. Kuolemaa käsittelevä mutta elämäniloa pursuava Mä kävin tääl -kappale on saanut inspiraationsa artistin isoäidiltä. Vilma Alina on tehnyt kappaleen yhdessä OP Vuorisen kanssa, ja tuotannosta vastaavat Vuorinen ja Ilkka Wirtanen.

Kuulemma todennäköisyydet siihen, että juuri sinä synnyt tähän maailmaan on 1 : 400 000 000 000 000. Ja täällä me silti vaan ollaan, hengitetään, rakastetaan, surraan, kunnes joku päivä lähdetään.

Vaikka kappaleessa puhutaankin kuolemasta, on se pohjimmiltaan ylistys elämälle. Kiitos siitä, että tähän ihmeelliseen maailmaan on saanut tulla käymään ja jättämään tänne oman pienen merkkinsä.

Välillä mua pelottaa kuolema tai ahdistaa se miten nopeasti aika kulkee, ja silloin koitan palauttaa mieleeni edesmenneen isoäitini sanat: Aika ei kulu, sitä saa joka päivä lisää. Halusin rakkaudenosoituksena isoiäidilleni kirjoittaa hänen opetuksensa tähän kappaleeseen
“, artisti kertoo.

Vuonna 2014 debytoinut Vilma Alina on julkaissut urallaan kolme studioalbumia (Ufoja 2016, Tulva 2019, True Crime 2021), jotka ovat kaikki ylittäneet kulta- tai platinarajan. Yhteensä laulajan musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo 90 miljoonaa kertaa.

Lahjakas laulaja-lauluntekijä kirjoittaa musiikkinsa itse ja hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa isoiksi radiohiteiksi nousseet Paha tapa, Rikollinen, Syliin ja Palasina, joka oli ehdolla Emma Gaalassa vuoden biisi -kategoriassa vuonna 2020. Suomen lahjakkaimpiin lauluntekijöihin lukeutuva Vilma Alina palkittiin syksyllä 2020 Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnolla. Artisti viimeistelee neljättä pitkäsoittoaan, jonka julkaisusta tiedotetaan myöhemmin.

Vilma Alina somessa:
Instagram / TikTok / Facebook 
www.vilmaalina.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
050 403 2998

Keikkamyynti:
Miska Nipuli
miska.nipuli@livenation.fi
050 463 4001

Takaisin uutisiin

Uutisia

HUHUN DEBYYTTISINGLE ON YLISTYS YSTÄVYYDELLE

Huhun “Maailma on helpompi kohdata” julkaistiin tänään Uusi pop-duo Huhu on julkaissut debyyttisinglensä ”Maailma on helpompi kohdata”. Kesäinen biisi kertoo ystäväporukoista: pitkään…

EDICTILTÄ UUTTA MUSIIKKIA YHDESSÄ F:N KANSSA

”En sitä tarkoittanut” on kappale nopeasti syttyvistä tunteista pitkän yksinäisyyden jälkeen Vaihtoehtopopin nouseva nimi Edicti julkaisi tänään uuden, tulevan albuminsa kolmannen singlen En…

3 TOIVOMUSTA -PLATINAHITISTÄ TUTTU AXEL KALA JULKAISEE UUTTA MUSIIKKIA

Arvostetusta KPC-kollektiivista tuttu Axel Kala julkaisi tänään uuden singlen Annan sul vähän – Kuuntele kappale täältä! Def Jam Recordings Finland -levymerkille kiinnitetty Axel Kala julkaisi tänään…