VILMA ALINAN UUSI SINGLE ON YLISTYS ELÄMÄLLE

Vilma Alinalta uutta musiikkia – kävin tääl on saanut inspiraationsa artistin isoäidiltä

Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden kärkijoukkoon lukeutuva Vilma Alina on juuri julkaissut kolmannen singlen tulevalta neljänneltä albumiltaan. Kuolemaa käsittelevä mutta elämäniloa pursuava Mä kävin tääl -kappale on saanut inspiraationsa artistin isoäidiltä. Vilma Alina on tehnyt kappaleen yhdessä OP Vuorisen kanssa, ja tuotannosta vastaavat Vuorinen ja Ilkka Wirtanen.

Kuulemma todennäköisyydet siihen, että juuri sinä synnyt tähän maailmaan on 1 : 400 000 000 000 000. Ja täällä me silti vaan ollaan, hengitetään, rakastetaan, surraan, kunnes joku päivä lähdetään.

Vaikka kappaleessa puhutaankin kuolemasta, on se pohjimmiltaan ylistys elämälle. Kiitos siitä, että tähän ihmeelliseen maailmaan on saanut tulla käymään ja jättämään tänne oman pienen merkkinsä.

Välillä mua pelottaa kuolema tai ahdistaa se miten nopeasti aika kulkee, ja silloin koitan palauttaa mieleeni edesmenneen isoäitini sanat: Aika ei kulu, sitä saa joka päivä lisää. Halusin rakkaudenosoituksena isoiäidilleni kirjoittaa hänen opetuksensa tähän kappaleeseen
“, artisti kertoo.

Vuonna 2014 debytoinut Vilma Alina on julkaissut urallaan kolme studioalbumia (Ufoja 2016, Tulva 2019, True Crime 2021), jotka ovat kaikki ylittäneet kulta- tai platinarajan. Yhteensä laulajan musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo 90 miljoonaa kertaa.

Lahjakas laulaja-lauluntekijä kirjoittaa musiikkinsa itse ja hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa isoiksi radiohiteiksi nousseet Paha tapa, Rikollinen, Syliin ja Palasina, joka oli ehdolla Emma Gaalassa vuoden biisi -kategoriassa vuonna 2020. Suomen lahjakkaimpiin lauluntekijöihin lukeutuva Vilma Alina palkittiin syksyllä 2020 Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnolla. Artisti viimeistelee neljättä pitkäsoittoaan, jonka julkaisusta tiedotetaan myöhemmin.

Vilma Alina somessa:
Instagram / TikTok / Facebook 
www.vilmaalina.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Lanerva
johanna.lanerva@umusic.com
050 403 2998

Keikkamyynti:
Miska Nipuli
miska.nipuli@livenation.fi
050 463 4001

Takaisin uutisiin

Uutisia

F JA 30 MUUTA TUNNETTUA KASVOA OTTAVAT KANTAA SUOMIRÄPIN SEKSISMIIN

Taas mennään -musiikkivideolla joukko tunnettuja henkilöitä ilmaisee kantansa suomiräpissä ilmentyvää seksismiä vastaan – Katso vakuuttava musiikkivideo täältä! Emma-palkittu artisti F julkaisi tänään…

HENE JÄÄSALO JULKAISI TOISEN SINGLENSÄ

Universal Musicille levyttävä Hene Jääsalo on julkaissut tänään toisen soolosinglensä Päiväuni. Biisi kertoo uupumuksen maustamasta arjesta ja on artistin itsensä…

NELINKERTAISTA PLATINAA ALBUMILLAAN STRIIMANNUT KUUMAA ON JULKAISSUT UUDEN SINGLEN

Tuore single Satama on tyyliltään yhtyeelle tyypillinen: suuri, tunnistettava melodia ja tarttuva teksti – ripauksella jotain uutta. Solisti Johannes Brotherus…